Kočík Baby Jogger City Mini. Aké máte názory?
ahoj ,,chcem sa informovat o tomto kociku.nasla som o nom ze ma polohovatelny chrbat,ale nepisu ci aj nohy.chybaju aj rozmery sedacky.tak by som vas poprosila,nejake info ak ho mate.popripade aj pre a proti,,nazory vsetko sem!!! 😀
@katrenka111 ozaj, ja som zabudla. Prepac... 😅 Nastav mu dobre popruhy, aby ho to nepustilo dole. Hlavne aby mal boky dobre pritiahnute. Nepaci sa mu ani na tej strednej polohe? Inak moznoje ten spravny cas ho otocit od seba. Bude mat lepsi vyhlad pred seba a mozno nebude mat taku tendenciu sa tolko dvihat 😉 Predsa len, ked je tvarickoou k tebe, vidi hlavne teba, alebo sa musi dvihat aby videl vedla seba. A to su mu nepaci 🙂 Ked bude naopak, bude urcite lepsie vidiet. Skusila si to?
@drobec33 ani mi nehovor na tie pasy, su strasne, a aj na nohy a to ho potom tlaci asi....
@katrenka111 zasa na druhej strane, Sofi bola taka ista. Vacsina babatiek v tomto veku zacina byt dost cula aj na vpnkajsie vnemy. Nam bolo dobre to, ze Sof v Slalome sedela stale tvarickou dopredu a az tak velmi nevystajala. Ked som ho mala v servise a pozicali nam vtedy tusim ABCko, bolo otocne, mrvila sa v nom o dusu. Skusala som ju davat tvarou k sebe a teda nevonialo jej to. Skus to, mozno to fakt pomoze 🙂 Jane su velmi dobre kociky.
@xlea oproti 2012 je rozdiel? To som ani nepostrehla 😨 Lebo som spokojna. Obcas sice musim trosku viac podlacit, ale je to dobre 🙂
A ten igelit sa mne trhal, dokonca mi v zime praskol a som neverila vlastnym usiam co mi povedali, ked som ho bola reklamovat. Ze to je moja vina, nemala som skladat strechu....😀 Som myslela, ze im jednu pribijem v tej predajni 🙄
@katrenka111 ja som myslela na to polohovanie celej sedacky co ma versa, takze, ked ju das do lahu, nozicky su stale akoby vylozene.
versa ma korytkove polohovanie
@katrenka111 ano, v ramci konstrukcii maju vsetky BJ kociky velke striesky natiahnutelne az po madla
A to korýtkove sedenie je zdrave?? Neskodi to chrbatiku podla vas???
@katrenka111 osobne si nemyslim, zeby to malo skodit chrbatiku. Ved do korytkoveho sedenia aj tak nepatri dietatko ktore ma menej ako 6 mes., podla mna.
@katrenka111 chrbtu to neskodi, nakolko chrbat je vyrovnany ako pri klasickom polohovani, len je otazka, ze nie kazdemu dietatu sa take sedenie paci, lebo ak spi rado naboku, alebo bruchu, tak si v takom kociku nepospi.
Ja mam korytkove v ABCcku a tak do toho roka to je ok pre babo, potom uz sa viac polohuju pri spanku a napr uz teraz mam pocit, ze lepsie sa vyspi v BJMC ako v tom ABC. Ale zavisi, kazde dieta je ine a vyhovuje mu odlisne. Osobne by som ale korytkove sedenie uz pre dalsi kocik nechcela, kedze jeden taky mam.
@xlea ja som s nim bola absolutne spokojna. 🙂 jedninu chybycku pre mna odstupoma casu ma, ze nie je aj 4lkolka 😒 Inak nemam vyhrady. 🙂
@tehula v podstate mas pravdu, tym ze su polohovatelne aspon do 3 poloh, stale moze byt dietatko v polosede 🙂 Len nie som si ista ci je dobre, ked je v polosede (teda pozicia medzi lahom a uplnym sedom) ci je dobre, ze nozicky s ritkou vlastne musia podla mna trochu tlacit na chrbticu.
@xlea viem ze dva roky dozadu mali problem s konstrukciou, lamala sa. Dokonca aj ten moj, ktory som predala aj na tom sa to stalo kocke, ktora ho kupila. Samozrejme vyreklamovali bez problemov. Ale dalsie uz maju vynovene/spevnene konstrukcie presne v tom mieste, kde sa to lamalo. Keby mal este poriadne odpruzenie, bol by ze absolutne super 😉
@tehula ako ti spi dieta v sportaku na boku? ja mam malu stale priputanu, takze inak ako na chrbatiku nemoze. vsak by mi s neho vyliezla, keby som ju nepriputala a to ju priputavam, len okolo pasu a medzi nozickami. a nikdy sa nestazovala, ze sa nemoze otocit. ked je unavena, tak zaspi a ked nie je, tak nezaspi. v kociku ju umyslene neuspavam.
@majamat, ja niekedy, ked mi zaspi v aute, tak ju nepriputavam do pasov kocika, len polozim a madlo dam. Ale ked sa ide vrtiet a polohovat, tak sa tam divno skruca. Ja by som prioritne uz asi korytko nevolila, ale to som ja, ine maminy preferuju prave korytka. V kociku umyselne neuspavam, poobedny spanok ma v posteli, ak teda nie sme na cestach ako pisem.
Baby tak ktorý by ste brali BJ city mini 2012 3kolesový alebo city versa hmmm????

@katrenka111 taka mensia... su tu urcite aj vacsie maniacky 🙂 Jane sme mali tiez napriklad - slaloma 🙂 ten som mala celkom rada az na to skladanie