icon

Kočík Baby Jogger City Mini. Aké máte názory?

zuzikkaa
28. dec 2010

ahoj ,,chcem sa informovat o tomto kociku.nasla som o nom ze ma polohovatelny chrbat,ale nepisu ci aj nohy.chybaju aj rozmery sedacky.tak by som vas poprosila,nejake info ak ho mate.popripade aj pre a proti,,nazory vsetko sem!!! 😀

renisco
18. aug 2012

@katrenka111
GT 😀 😀

katrenka111
18. aug 2012

@renisco to je moc mohutne.... 😀

ivett
18. aug 2012

Zdravím, já mám doma BJ Elite i BJ Mini GT a oba jsou perfektní, do Versa bych nešla, neviděla jsem naživo, ale zkoukla jsem video a pár připomínek mám, jelikož mám zkušenost jak s Elite, tak s Mini GT i normálním Mini, které má sestra, tak ta Versa je taková nakombinovaná ze všech...
co je super, že sedačka jde otáčet na oba směry...neviděla jsem ofiko rozměry, ale zádová opěrka mi přijde docela krátká, oproti Elite nebo Mini GT...
co by mi vadilo jsou kola, z detailního záběru jde vidět, že jsou to ty samé, co má klasické Mini, sestra ho má od dubna tuším a vypadají značně ojetě, nejsou sjetá, ale prostě jde vidět, že ojetá jsou...
další zásadní věc, rukojeť je v jedné poloze, nejde ji polohovat, tohle to samé má Mini a sestře už popraskala ta guma na rukojeti, vyreklamovala to tak, že jí dali nějaký potah z toho samého matroše na zip, takže nevyřešeno, dřív či později to praskne taky...a ne každému ta výška rukojeti vyhovuje...

no, jen jsem chtěla přispět k tématu a třeba někomu pomoct v rozhodování 😉
složení je fajn, ale víceméně má stejné rozměry po složení jako GT nebo Mini, takže pohoda...mohutný GT fakt není...

katrenka111
18. aug 2012

@ivett No mne sa zda že tie rozmery su dost podobne ako mini.... a nie je podla mna malý a rukovät zas nepraskne každemu a versa ma odpružene vsetky kolieska takže ta jazda musi ist aj lahsie, no ale dakujem za info..... no mne sa versa a mini pozdava najviac....

renisco
18. aug 2012

@ivett já souhlasím s tím, že ač to GT vypadá mohutně, tak až tak zas není. elite je rozhodně větší...
já se budu opakovat - nemám ráda 3 kola a tohle jediné mi vadí, ale GT jede rozhodně měkčeji a je s ním lehčí manimupace než se mini a taky ta polohovací rukojeť má své velké +

katrenka111
18. aug 2012

@renisco ale aj versa ma polohovaciu rukovät nie???

drobec33
18. aug 2012

@katrenka111 ano Versa ma polohovatelnu rucku 🙂 Inak drzim palce s predajom kocika 😉

katrenka111
18. aug 2012

@drobec33 No dik ak by niekto chcel daj vediet 🙂

katrenka111
18. aug 2012

@drobec33 len sa bojim že nebude versa....

drobec33
18. aug 2012

@katrenka111 budem mat na pameti, len nemam ziadnu tehulku v okoli. A zvysok ma uz velke deti... 😒

renisco
18. aug 2012

@katrenka111 má, ale tam mi vadí zas to korýtko 😀 😀 😀 😀
já dávala odkaz proto, že city mini je stejné jako GT
versu jsem naživo neviděla 🤐

majamat
18. aug 2012

pozrela som video - porovnanie CM a GT a neviem cim to je, ale mne vobec nepride to sedadlo vacsie a malo by byt. mozno je to skryte pod sklopenou strieskou, ale nechapem, na co je vyssia opierka chrbta, ked strieska je v rovnakej vyske. ved ked v jednom kociku dieta sucha hlavu o striesku, tak bude aj v druhom, kedze je v rovnakej urovni.

ivett
19. aug 2012

já si teda myslím, že Versa polohovatelnou rukojeť nemá, aspoň na tom videu to tak vypadá...a ta praskající rukojeť je u většiny Mini z kolekcí r. 2012, mám min. 3 případy v okolí, kdy ta rukojeť praská, reklamovala jsem to sestře a bylo nám řečeno, že už to ani jako reklamaci neuznávají, že jsou toho mraky a proto dávají místo opravy ty madla na zip, čímž ale nic nevyřeší...kámoška má Mini z r. 2011 a rukojeť jí nepraská, zas jí ale praskl kloub na skládání 😀 no ale opravili jí to bez keců do 10 dnů 🙂
Versa jestli dobře vidím určitě nemá rukojeť na kloub, možná ji má teleskopickou, nevím, nejde to tam vidět, ale na kloub ji nemá a to je ten problém, tím, jak se do kočárku tlačí a na rukojeť se vyvíjí tlak, tak nejdřív ta guma začne popojíždět a otáčet se a časem prostě v místech, kde jsou takové rýhy, praská...prý už ale u nových kočárků dávají to madlo navíc na zip standardně, takže je jasné, že vyřešené to nemají...

tady je srovnání Versa a Mini GT
nosnost Versa 23kg/GT 29,5kg
hmotnost Versa 10,5kg/GT 9,5kg
délka Versa 100cm/GT 112cm (to je tím předním kolem)
šířka Versa 56cm/ GT 62cm
výška se stříškou Versa 96cm/GT 101cm
rozměry složeného kočáru Versa d86xš56xv21/ GT d80xš62xv25
kola Versa plastová/GT nafukovací-gelová (to by pro mě bylo asi zásadní, protože Versa má kola jako Mini a krom toh, že vypadají brzo ojetě, tak na dlažbě apod. prostě trošku hrkotaj a já jsem na to alergická 😀)

Na netu jsou rozměry sedačky u Versa
zádová opěrka délka 51cm, šířka v ramenou 30cm
hloubka sedu 23cm

změřila jsem oproti tomu Mini GT
zádová opěrka délka 54cm, šířka 36cm
hloubka sedu 26cm

dosa
19. aug 2012

@ivett ktoru versu myslis? je este ina ako tato??? lebo tato klb na rukovati urcite ma (kuk pri konci videa):

@katrenka111

https://www.youtube.com/watch?v=uTreUo2EmW8
ivett
19. aug 2012

@dosa jo, tak já viděla jiné video, na tomhle polohovatelná rukojeť je, to je pravda...tak to se omlouvám za mystifikaci 😀

katrenka111
19. aug 2012

@ivett
@dosa podla mna versa je len jedna a ta ma každa polohovatelnu rukovät 🙂

katrenka111
19. aug 2012

@ivett na aký klb rukovät?? nechapem

ivett
19. aug 2012

@katrenka111 na kloub myslím, že má po stranách možnost se naklápět nahoru nebo dolů, má to teda jinak než Elite nebo GT proto mě to zmátlo, ale polohovací rukojeť má...

katrenka111
19. aug 2012

@ivett a prečo v tom vidis problem???

ivett
19. aug 2012

@katrenka111 v rukojeti už problém nevidím, já myslela, že polohovací není, ale je, takže s rukojetí bych problém neměla 🙂

katrenka111
19. aug 2012

@ivett a v com vidis problem???

ivett
19. aug 2012

@katrenka111 jako u Versy? tak neřekla bych přímo problém, jen prostě věci, které by mě odradily ji koupit, a to jsou hlavně ty kola, protože vím jak vypadají po pár měsících používání, jsou to ty samé, co jsou na klasickém mini a je to fakt děs, prostě plastové kolo no, mají to kdejaké obyč golfky a podle toho to taky vypadá...
ale ve finále je to jen můj pohled na věc, věřím, že s Versou může být někdo maximálně spokojený 😉

katrenka111
19. aug 2012

@ivett prečo co je s kolieskami??? su to klasicke plastove alebo maju predsa ten taký gumený film nie???

ivett
20. aug 2012

@katrenka111 ale jo, jsou klasické plasto, nahoře je tenká guma, jako věřím, že mnoha lidem přijdou ok, já bych je nechtěla, jak říkám, sestra ty kolečka má na klasickém Mini, jezdí s tím sotva půl roku a kola vypadají zdálky na odpis, zblízka to je o trochu lepší, ale je vidět, že prostě jsou hodně sjetá a odřená, ta guma moc nevydrží a já jsem v tomhle detailista, mě se nelíbí, když mám pěkný kočár, co má kola, které vypadají jako by měly za sebou min. 3 roky ježdění...je to asi blbost, ale u tak drahého kočárku já tohle trpět nechci a netrpěla bych, proto já jsem pro gelová, příp. nafukovací kola...a z toho důvodu bych si Versu nekoupila...

katrenka111
20. aug 2012

@ivett a ktore kocare maju gelove??? tie som este nevidela??? No nafukovacie sa tiež možu z nicit to je už raz tak....

renisco
20. aug 2012

@katrenka111 gelové jsou ty, co má GT nebo které bude mít ta nová Versa... pokud se k nám s těmi koly dostane....

katrenka111
20. aug 2012

@renisco no mne sa tie vobec nepacia, su dost mohutne

ivett
20. aug 2012

@katrenka111 gelová kola má např. BJ Elite a BJ Mini GT a z jiných kočárků např. Bugaboo, jsou perfektní v tom, že se chovají jako nafukovací, tzn. super do terénu a nerovností, ale nemáš je šanci píchnout nebo sjet, tzn. jsou téměř nezničitelné a pořád vypadají jako nové...

renisco
20. aug 2012

@katrenka111 mně se vyzáží taky nelíbí, ale jízdní vlastnosti jsou přednější - lepší než nafukovací nebo plastové