Kočík Baby Jogger City Mini. Aké máte názory?
ahoj ,,chcem sa informovat o tomto kociku.nasla som o nom ze ma polohovatelny chrbat,ale nepisu ci aj nohy.chybaju aj rozmery sedacky.tak by som vas poprosila,nejake info ak ho mate.popripade aj pre a proti,,nazory vsetko sem!!! 😀
@katrenka111 tak my tě nebudeme přesvědčovat o lepším nebo horším, jen jsme napsaly své názory o tom, co by nám na Verse vadilo...a co se odpružení týče, obávám se, že Versa nebude bůhví co...já na odpružení kočárku trvám, bydlím sice ve městě, ale často jsme na výletech, hory apod., odpružení je nutnost, nevěřím tomu, že by Versa byla extra odpružená, ale možná se pletu...mám zkušenost s neodpruženým kočárem a nikdy víc, děcko je z toho naklepané jak řízek...a i když mi záleží na tom, jak kočárek vypadá, musí se mi i líbit, tak komfort a prostor pro děcko je pro mě priorita č. 1...
@ivett no versa je odpružena cela nie len predok, za tu cenu si myslím že to nemože byt nejaký smejd a celkovo podla recenzii ma BJ dobré materiály a kociky celkovo....
Ale dik za rady no....
@katrenka111 s tím souhlasím, mám zkušenost se třemi kočárky BJ a jako vychvaluju je až do nebes, jen ty kola plastové jsou prostě ústřelek no ☹ právě proto, že jsou to kvalitní kočáry a nestojí málo peněz, si mohli dát víc záležet s těmi koly...
@ivett ved aj BRIO ma take kolieska a je este drahsi..... podla mna to je aj i používani a udržbe no to je len moj nazor....
@katrenka111 já se nehádám, zrovna Brio bych ráda vyzkoušela u druhého dítěte, potkávám ho tu a zkoušela jsem ho na prodejně, kola má určitě jiná a lepší než klasické BJ Mini, o kočáry se můžeš starat a udržovat je jak chceš, ale prostě jednou je to tenká guma na tom plastu a po chodnících (pokud nejezdíš jen po hladké podlaze třea v shoppinu) jsou šutry, písek, výmoly, díry, listí a všelijaké smetí, které ti tu gumu prostě sjedou, "odřou" z ní tu prvotní černou barvu a vypadají zašedle, i když je budeš denně otírat 😀 hele ale já se tu nemíním přít a přesvědčovat tě o něčem, o čem evidentě jsi přesvědčená, že je super...napsala jsem svůj názor na věc, nemusíš ho brát v potaz, kup si Versu a uvidíš, třeba budeš maximálně spokojená a třeba ne, to dopředu nikdy nevíš...
@ivett nad Briom tiež rozmýslam no ale to je ina cenova kategoria už, ja sa tiež nehadam len to su nazory, mas pravdu že vonku je vela toho na cestach tak podla mna každý kocik sa po case opotrebuje...
@katrenka111 ano samozřejmě se každý kočárek po čase nějak opotřebovává, ale zrovna u Mini se ty kolečka opotřebují po prvních pár jízdách, a to mě třeba děsně štve, koupili jsme ho s našima ségře na půl k narozkám a teď fakt lituju, že jsme nepřiplatili a nekoupili jí radši GT nebo rovnou Elite, kde ty kola se prostě fakt nesjedou ani neodřou, s Elite jezdím rok a je pořád jako nový, fakt nekecám no...Ségra jezdí s Mini půl roku a kola vypadají na odpis, a to s ním nejezdí po žádném terénu, má ho místo golfek...
Brio mě láká hodně, právě ho chci až na druhé dítko i s hl. korbou, tak uvidíme jestli k němu dojde, kočárů jsem měla už mraky a jako jediné si nechávám na druhé dítko právě kočárky Baby Jogger, ale Brio mě ještě láká, tak ho pak asi zkusím až to přijde...
Já řadím Versu do městských kočárků, spíš golfek než klasického velkého kočárku, určitě bych si ji nekoupila jako jediný kočár, ale jako kombinaci k něčemu většímu, prostornějšímu a pohodlnějšímu na jízdu...
Baby aj Vám sa na mini hned opotrebovali a znicili kolieska???? chcela by som vediet co najviac nazorov nech sa správne rozhodnem.....
@ivett no ja si skor myslím že versa je sportak a zaroven aj golfak, nie je to podla mna len taka obycajna bugina, no neviem možno sa mýlim ale Brio je urcite lepsi kocik si myslím....
@katrenka111 já nenapsala, že se vyloženě zničí tak, že bys je musela vyměnit, já nevím jak to víc vysvětlit, kdybych jela k ségře, tak ti je vyfotím, prostě jako funkčně zůstanou v pořádku, ale na pohled jsou prostě ojeté, zešedlé apod., mě osobně to hodně vadí, protože to vypadá blbě, ale na funkci to vliv nemá, nesjede se to až na plášť ježiš...třeba ti tu holky napíšou, že jim to vůbec nevadí, já mám krom ségry 2 kámošky, co klasické Mini mají a ty kola vypadají stejně...
Versa určitě není bugina, jen já bych ji pořizovala jako druhý kočár, skladný do auta a místo golfek, Brio je regulérní velký kočár podle mě...
a tímto končím debatu nad kolečkama Mini, prostě mám názor jaký mám a nebudu ho tu furt omýlat dokola 🙂
@katrenka111 ja mam kolieska nezjazdene, ale zas pouzivam BJMC len prilezitostne.
Inak uz viem, co mi este vadi s tym korytkovym sedenim. Ono ked sa polohuje do lahu, tak to ide dole cele aj so strechou a vlastne sa ubera zo strechy z dlzky. Na ABCcku som mam potom tak, ze v polohe lezmo je strecha minimalna a takmer ani nepostacuje zakryt hlavu. U versa je samozrejme strecha tiez velka,ale v porovnani s mini, alebo elite a gt bude v lahu kratsia ako u nekorytkovych kocikoch.
@tehula no ja mam teraz strechu taku že mu tam stale slnko pali ci sedi, leží proste horor a strasne to malemu vadi, takže preto chcem velku striesku....
No s tými kolieskami to je rozne no neviem teda....
k tym kolwsam. ja som mala na predoslom kociku penove a hned ako sme ho zacali pouzivat, vydrala sa povrchova vrstva a napichali sa do gumy kamienky. potom to uz dalej nepostupovalo. teraz mame mini viac ako 2m a ziadne kamienky tam nie su, takze su o nieco lepsie. povrch je trochu bledy, mozno vydraty a aj z prachu z chodnika. vsetky kolesa sa zaspinia a potom vyzeraju rovnako. a co sa tyka jazdy, predtym sme moc nemali ani odpruzene a malej sa strasne pacilo, ked sa s nou natriasalo. myslim si, ze dieta to odpruzenie az tak nepotrebuje. mala mi byvala nervozna a strasne urevana a uspali sme ju az na kamenistej ploche. keby som mala nejaky dobry kocik, s dobrymi a odpruzenymi kolesami, asi by som sa trapila s uspavanim a jej revom ovela dlhsie.
@majamat ahoj no jo plastove kolieska su už raz take.....
a co sa týka natriasania ja musim tiež maleho cicikat aby zaspal....takže mu to nevadí 😉
Do frasa len keby ta Versa bola už v predaji aspon....
@katrenka111 bolo by dobre vidiet ten kocik. urcite nie je zly, ale ked ho vidis nazivo, este ti mozno nieco napadne, co sa ti nepaci a pod. najhorsie je, ze vela predajcov nema vsetky kociky v predajni, ktore ponuka. tusim ma byt v predaji v septembri, ale asi sa rychlo rozchyta. no nebolo by zle, zistit si to, lebo niektore mamicky mozu mat rezervaciu a pozriet si mozes aj rezervovany kocik.
@majamat No zistovala som, niekde mal byt v auguste a neni, niekde v septembri, niekde v oktobri, až mi je to cudne.....
ako mne sa paci velmi aj city mini 3kolka cierny so sedým ale neviem, príde mi pre väčšie deticky a Versa to je otazka a zacala som rozmýslat nad Briom ale ten je už dost drahý takže neviem,Versa by bola idealna....
@katrenka111 skus brio z bazaru. viacere mamicky tak kupuju a nemaju problem. je to dobry kocik. mne sa tiez velmi paci, ale ak by som niekedy mohla, kupim az pre druhe. no neviem, ci budu niekedy financie, lebo novy uz by som nekupovala, kedze chcem max. 2 deti. dokonca ani nebudem riesit vanicku, keby som mala letne dieta. ak by bolo treba, tak skor fusakotasku. v zahranici sa vobec vanicky nepouzivaju a pokial je leto, dieta je v sportaku rovnako na rovnom, ako vo vanicke, akurat okolo noziciek nemam mantinely. samozrejme to chce sportak, kde sa da otocit sedacka a da sa dat uplne rovno a to vratane noziciek.
@katrenka111 pro jak velké dětičky myslíš? jako určitě bych tam nedala mimino, už proto, že tomu nejde zvednout nožičky, ale po půl roce už bych s tím neměla problém...
určitě je dobré si ten kočárek obhlídnout naživo, asi bych se ho bála koupit jen tak, bez vidění nebo praktických rad a zkušensotí někoho známého...
Já ani nevím na kolik ta Versa přijde, ale Brio už není tak drahé, ne? Nebo jako není o tolik dražší, nebo jo?
@majamat no z bazaru ja nie, na to som moc fajnova ja 😉 ja ked tak nový ale to mi mm asi nedovolí ☹
@ivett no moj bude mat 6.mesiacov pomaly takže už by to tak asi nevadilo, Mini som videla na živo aj som ho skusala a super, Brio tiež len ta Versa no ale podla mna moc sa s mini nebudu lisit, Versa mi príde este lepsia.....
No a Brio kebyže stoji 400e tak ok, ale 500e už je dost
@katrenka111 jo tak jsem koukla jak je to u nás a rodíl mezi novou Versou a Briem je 4tisíce korun, to je docela dost no...ale já zase beru Brio za kočár, ke kterému už není třeba golfek, u Verse to tak necítím...
Já jsem zatížená na 3kolky, takže i proto mě Versa moc nebere, viděla jsem i Mini se 4 kolečkama a mě se to prostě moc nelíbí no, mě ta Versa přijde taková, já nevím jak to napsat, prostě není ničím zajímavá, netrkne ničím na první pohled, zapadne mezi ostatní kočáry, konstrukcí mi připomíná kdejaký kočár ve městě a mě se líbí, když je kočárek krom praktičnosti i pěkný a designově zajímavý...To třeba u Bria není co řešit, ten zaujme hned 😀 z bazaru bych se ho nebála, pokud je s doklady a udržovaný, tak na něm člověk ušetří spoustu peněz a má super kočár, ale musí se natrefit na dobrý kus...
a půlroční dítě můžeš dát prakticky do jakéhokoli kočáru už...
@ivett no mini by som brala hned keby sa dalo otocit do protismeru, mne tiež dizajnovo sa viac paci city mini a Brio ten to vyhráva hlavne s bielou konstrukciou...ale neviem BRIO je pre mna sportak a nie golfak a mini je aj aj a Versa tiež, ale to su len nase nazory no....
@katrenka111 jo jo Brio s bílou konstrukcí a černou sedačkou, hlubokou bych volila určitě nějakou pěknou barevnou, viděla jsem kanárkově žlutou nebo fuchsiově růžovou, nádhera...🙂 to je fakt poslední kočár, co mě ještě láká zkusit, ale byt není nafukovací, tak až do domečku a k druhému prckovi 😀
já jsem zvyklá mít malou od sebe od začátku, takže já tohle neberu jako podstatné, ale vím, že hodně maminek chce na děti vidět a mít je proti směru, to je pak těžký no...
já to s tím Briem myslela tak, že na to, jak je velký a prostorný, není těžký a je docela pěkně skladný, tak by při něm už golfek ani nebylo třeba...
@ivett mmm to je tiež pravda a je aj lahký myslís????
No to je to že ja musim na maleho vidiet proste mi sa tak bavime, smejeme a tak proste ten kontakt ked zacne chodit tak už ma nebude chcet videt určite ale do toho roka chcem mat otocnu sedacku.....
No mne sa paci Brio cierny a modrý s bielou konstrukciou no nadherne volaco.....
@katrenka111 no, na netu se uvádí váha 11,4kg, což má i BJ Elite a těžký fakt není, kdybych nebyla rozmlsaná a nechtěla GT zkusit, tak by mi Elite taky jako jedin kočár stačil, ale já jsem na kočáry magor, já furt zkouším něco nového, ale kdybych byla normální, tak s Elite jako jediným kočárem se fungovat dá krásně, je skladný a lehký, takže jestli je Brio aspoň podobné skladné, tak určitě by jako jediný kočár stačil si myslím...já měla dřív třeba Peg perégo GT3 a ten má teda podle ofiko popisu nějakých 13kg a i když si člověk řekne, že jsou to jen necelé 2 kg, tak ta váha byla fakt znát a byl prostě těžký, BJ Elite je oproti toho úplně super, takže když si tu váhu představím u Bria, přijde mi to ok...
to s tou otočnou sedačkou je o názoru, ale chápu, že je na to plno maminek zvyklých, já s malou komunikuju i když je zády ke mě, protože mě slyší a vidí na mě nahoru, jezdíme docela často když se dá, bez zatáhnuté boudičky, takže komunikujeme stejně, ale chápu to, mám zkušenost i s otočným sezením, no ale využila jsem ho asi 2x 🙂
nevím jak často jezdíš autem, já denně, tak pro mě bylo fakt rozhoducjící, aby kočár nevážil tunu a byl skladný, přestože kufr auta mám velký, tak ale nemusí mi ho celý zabrat jeden kočár, že? no ale pokud nejezdíte nějak často, tak by ti jako jediný Brio možná i stačil, není to žádné velké monstrum, se kterým by ses nedostala do obchodu, do autobusu nebo tak...no a když bys chtěla do auta něco skladnějšího, tak je plno golfáčů za pár kaček...
@ivett Brio a BJ Elite mozno su lahke, ale zalezi od toho, ako casto ich potrebujes nosit, resp. dvihat. nepatria zrovna medzi najlahsie kociky myslim vseobecne, lebo jasne, ze v svojej kategorii patria medzi najlahsie). su mamicky, ktore potrebuju nosit kocik domov po schododch a v porovnani s tymito dvoma ma napr CM o dost nizsiu hmotnost. ten uz sa da pouzit ako kocik do auta, namiesto golfiek. ma necelych 8kg, co maju aj niektore tazsie golfky a da sa pouzit aj v zime. golfky rozhodne nie, ked neratam nakupne centra. takze, niekto by aj tak potreboval nieco lahke do auta.
ozaj, chcem si ocistit potah na sedacke CM. skusali ste ho niekto prat v pracke? neviem ci mozem. samozrejme bez zmykania a len na lahke pranie.
@majamat to máš pravdu, já psala z vl. zkušenosti, mám výtah, takže ho po schodech nenosím, venku vyjede všechny schody, když jsou tam nájezdy, to není problém a pokud jde o zvedání, já ho jeden čas skládala denodenně do auta, je to sice kousek, ale musí se zvedat přes hranu kufru a opravdu to není nic hrozného...je jasné, že s golfáčema nebo menšíma sporťákama s váhou do 8kg se to srovnávat nedá...
já prala potah z Elie a ségra prala z Mini a bez problému, dávala jsem to prát na ruční praní, krásně se vypral, a pak se doporučuje to ještě vlhké navlíct na konstrukci a nechat schnout přímo na tom...což já nedělala, ale ségra se to pak kdesi dočetla...
@ivett ja vytah nemam, ale nechavam ho v pivnici. dviham kocik len do auta, ale ked bola mala este mensia, nosila som ju aj s kocikom k dr., kedze tam vytah nemaju a teda aj 6kg a k tomu dieta, je dost. vsak jasne, ze kazdemu vyhovuje nieco ine.
diky za info. som rada, lebo rucne sa mi to nechce prat.

@renisco no ja vidim kopec mamiciek s plastovými a podla mna su celkom fajn tie pogumovane.... ja som mala aj nafukovacie a teraz mam plastove a nevidim v tom rozdiel.....spinia sa rovnako a co sa týka otrasov tiež to je podobne..... ked idem po hrboloch tak tak isto to citit ako s nafukovacími....podla mna to odpruženie je doležitejsie ako kolesa ....