Kočík Baby Jogger City Mini. Aké máte názory?
ahoj ,,chcem sa informovat o tomto kociku.nasla som o nom ze ma polohovatelny chrbat,ale nepisu ci aj nohy.chybaju aj rozmery sedacky.tak by som vas poprosila,nejake info ak ho mate.popripade aj pre a proti,,nazory vsetko sem!!! 😀
@tilly ja som nepisala o skladani do auta, ale hlavne noseni po schodoch a k tomu este dieta a casto aj nakupy. mala som smejdovy golfac, ale bol este mensi ako CM a aj lahsi a teda aj tie necele 2kg su citit. keby mam Elite, tak vazi este viac, ale ja nie som ten pripad, co ho musi nosit po schodoch, iba vynimocne, ale viem, ze niektore mamicky nosia kocik denne.
@tilly však já taky, psala jsem to proto, že si myslím, že ta váha je úplně v pohodě i na denodenní zdvihání 😉 11,5kg zvedat několikrát denně nahoru a dolů z kufru se zdá jako hodně, ale ono to fakt není taková hrůza a třeba na ty cesty k dr. nebo tak, to neřeším, to prostě je jednou za čas, tak holt se to musí zvládnout, ale na běžné denní používání je 11,5kg kočár úplně v pohodě a bez golfek se dá fungovat 🙂
baby myslíte že to polohovanie nožiciek u mensich deticiek by až tak vadilo??? neviem si to predstavit že by mu viseli nožky....
a tie kolieska sa fakt hned zosuchaju a zosednu???
Dievcata,poradte..potrebujem vanicku na baby jogger city mini...pasuje na to aj vanicka city elite?ci nie?
@katrenka111 ale nie, kolesa ti vydrzia....ak kocikujem, tak väcsinou po rozbitych cestach, co uz zabudli na dobre asfaltove casy a kolesa su funkcne a este dlho budu. Planujem si kocik nechat aj pre druhe ak by bolo, takze asi tak.
Vidiet na kolesach, ze sa kocik pouziva, ten material je akoby " zvraskaveny" ale ved nie su to klasicke nafukovacie kolesa.
Keby ze ma BJCM nafukovacie kolesa a polohovanie noziciek tak je to 100% kocik....ale taky este nevyrobili a ani nevyrobia. 😀 😀 😀
@kaja79 takže asi klasika ako pri vsetkých plastových kolieskach co 😉
no ja cakam na tu versu tak hadam buduci týžden,alebo zaciatkom septembra už bude....
Baby ahojte, snad mi niekto odpise...madlo na Baby jogger city miny 2012 pasuje aj z Elite ci GT? alebo ja z inych kocikov Baby jogger? dakujem.
@zuzka1010 ahoj no co objednala si Versu???
@majka_k a spokojní ste?
@katrenka111 este sme netestovali vonku no na prvy pohlad je perfektny 😵 😵 😵
baby podla vas je lepsia 4kolka alebo 3???
Baby má niekto VANICKU BABY JOGER CITY MINI?
@katrenka111 mam dojem, ze tie, co maju 3kolku, nejazdili 4kolku s dietatom a naopak. Zavisi, co sama preferujes. Ja som napr klasicky za 4kolku, a vyhovuje mi, niekto tu pisal, ze sa aj lepsie karuje ako 3kolka. Neviem posudit, lebo 3kolku som len v obchode skusala a to je ine ako ked po vonku a po terene s kocikom nalozenym ides.
@tehula no tiež si myslím že 4kolka je lepsia mala som 3kolku a 4kolka je stabilnejsia myslím...
No baby ja sa nakoniec rozhodnem asi pre tu novu Versu ciernu....
@katrenka111 podla mna nebudes lutovat! Ked ju kupis, daj foto nechs i riadne poslintam a budem tisko zavidiet 😉
@katrenka111 veru aj ja so zvedava na foto versy
@majamat
@drobec33 baby kuknite toto, mne sa zda že tie kolieska su nejake moc hrube nie???este rozmýslam že by sa dala konstrukcia nastriekat na striebornu to by bola cista pecka co.... 😀
http://www.babyblog.ru/community/post/perambula...
@katrenka111 myslim, ze su rovnake ako ma mini. len 3-kolka ma predne tensie a zdvojene, ale zadne je taketo a 4-kolka ma taketo asi vsetky 4 kolesa.
@majamat mini nema tensie???
@katrenka111 mini 3-kolka ma predne ine ako zadne. nemyslim, ze su tensie, ale isto to neviem. inak mozno to inak ukaze aj koli farbe. versa to ma cele cierne a preto to inak akaze ako mini, co ma vnutrajsok kolesa strieborny.

@majamat
@ivett ja mam elite ako jediny kocik a skladam ho do auta uplne v pohode...