icon

Kočík Baby Jogger City Mini GT a Baby Jogger City Versa

veronka
17. jan 2012

Maminky, už ste niektoré majiteľkami týchto kočíkov? Ak hej poprosím skúsenosti, aké majú klady, zápory a ak nie, tak čo na ne poviete, aké môžu byť?
Tu sú o nich bližšie informácie:

Baby Jogger City Mini GT
http://www.baby.jogger.cz/14-kocarek-citi-mini-...

Baby Jogger City Versa
http://www.baby.jogger.cz/kocarek-city-versa-mo...

ivetka09
29. sep 2012

@katrenka111 no tak to mas pravdu tak to je dost ... co teraz? a ked sa pokazia kolieska tak co ? 🙂

ivetka09
29. sep 2012

@ifkael ja mam neonato reverso 3 kombinaciu, a keby sa dal zlozit dokopi aj zo sportovou castou tak nemenim, ale vkuse jazdim autom kocik zlozit rozlozit a aby som ho rozoberala na to nemam ani cas ani naladu vkuse ho rozoberat. tak som hladala nieco ako versa ale skoda ze s GT kolieskami je taka tazka takto bude asi Versa klasik 😒 aj ked mne sa paci GT

ifkael
29. sep 2012

@ivetka09 tak potom nejake golfky...

ifkael
29. sep 2012

@ivetka09 mna @madamecrazy zneistila...ja som dufala, ze to je kvalitny kocik... ten potah pojdem niekam omrknut...

madamecrazy
29. sep 2012

teď mám Bumbleride Indie, vyměnila jsem ho na zimu za Bee Plusko 😅 přehled našich kočárků je zde, některé jsme měli i vícekrát 😵 http://www.emimino.cz/fotoalba/nase-kocarky-2446/

ifkael
29. sep 2012

A uz neviem vobec teraz.... ze co. Vitam sa do nerozhodnej partie 😀

Brio, plusko- na zimu nam staci myslim... maclaren xlr , june od easywalker... a versu pojdem omrknut.

Velku trojkolku nechcem- v tomto bol bezkonkurencny bj elite 😵 preslo to vsetko...

katrenka111
29. sep 2012

@ifkael
@madamecrazy baby vy ste ake dablice tooolko kocarov???? a ja si pripadam už sisi a to chcem len 3v poradi 😀

katrenka111
29. sep 2012

@madamecrazy no teraz si ma zaskocila s tou Versou ☹

katrenka111
29. sep 2012

@ifkael
@ivetka09 baby podla mna ma kvalitne materialy, potah mi prisiel uplne dobrý, juj len co teraz hmm s tou vahou???
Ja chcem taký kocik aby isiel lahko, mal velku striesku aj otocna sedacka by mohla byt a skladanie do jedneho celku a taktiež aj vahovo aby bol v pohode....
chcem bud Versu alebo mini 4, pomooooc Brio je už moc velke....

ivetka09
29. sep 2012

@ifkael gofky nenávidím, mne sa vôbec nepáčia a ja potrebujem mať malého k sebe, a tá VERSA GT sa mi tak páči asi kašlem aj na váhu a kúpim ju aj ešte kočík do auta a bude klud 🙂

katrenka111
29. sep 2012

@ivetka09 ak sa ti paci tak už to neries a kup tu podla mna nema chybu ja chcem tiež otocný lebo musim na maleho vidiet tiež....

ivetka09
29. sep 2012

@katrenka111 myslíš na tú váhu? Mne sa tak páči že ju asi beriem aj tak 🙂 a čo keď nebudem spokojná predám hihihi

ivetka09
29. sep 2012

@katrenka111 Materiál bol super na VErse ... a ja chcem presne to isté ako ty aby sa ľahko tlačil preto beriem GT podľa mňa až taká ťažká nebude 🙂

ifkael
29. sep 2012

@madamecrazy a ten indie vyzera uuuuuzasne!

Povodne zadanie pre mna- sikovny kocik...podla moznosti otocna sedacka... zas uplne zly teren prejst nemusi... i ked vyhoda to asi je...

Este urbo od mamas and papas sa mi paci, len tie kolocka- uplne ze cele zle kvalita..... 🙄

katrenka111
29. sep 2012

@ivetka09 no jaaaaj to je hrozne, ja by som asi radšej tu klasik teda ale bojim sa aby sa tie kola moc neznicili.....

katrenka111
29. sep 2012

@ifkael no ja si myslim aj po precitani vsech recenzii že BJ su fakt kvalitne dobre a priestranne kociky a zvladnu vsetky tereny..... neviem to moj nazor.... 🙂

ifkael
29. sep 2012

Mutsy evo- kratka strecha

Book od pp - nepacia sa mi tie kolesa...

Zase som pri verse...a na jar golfky lahke budu treba..

ivetka09
29. sep 2012

@katrenka111 máš pravdu hrozne sa mi páči juj veď pozri tieto fotky nádhera
presne takú chcem červenú s GT kolieskami aj s tým nánožníkom
http://www.emimino.cz/diskuse/baby-jogger-city-...
a na tých fotkách je tiež chlapček 🙂

ivetka09
29. sep 2012

a ona píše že sa jej veľmi dobre tlačí a to je hlavné aby sa kolieska nezasekávali do dierok nech sa dobre tlačí, už nejako ju vyterigám hore aj dole 😉 🙂

ivetka09
29. sep 2012

@katrenka111 no veď tak si kúp klasik veď to budeš mať aspoň lahšie a či sa zničia kolieska veď kúpiš druhé potom 🙂

katrenka111
29. sep 2012

zopar foto koliesok.... 🙂

ivetka09
29. sep 2012

@ifkael urbo od mamas and papas ten by som nekupila tie kolieska nic moc

katrenka111
29. sep 2012

@ivetka09 no ja už chcem kocik na stalo a mat svätý pokoj aspon do 2rokov dietata a ptom ho aj predat....lebo 2babo planujem až tak o 5rokov.... 😉

katrenka111
29. sep 2012

@ivetka09 nemožem si pomocž mne sa pacia tie klasicke kola....tie GT su take traktorove 🤐

ivetka09
29. sep 2012

@katrenka111 krásne ale GT sa VERSE viac hodia, sú také elegatné také šibalské hovorí kúp si ma 😀

ivetka09
29. sep 2012

@katrenka111 nie sú traktorové sú nadherné, veď ty kúp to a ja to a uvidí sa kto kupil dobre a kto bude menit hihi 😀

ifkael
29. sep 2012

@ivetka09 tie kolesa viem, ze na urbu nic moc...

No nic kocky moje- zhrniem to...

Uz nemam co kupit ine, gt- vyssia vaha stoji za komfort ktory poskytuju...

katrenka111
29. sep 2012

@ivetka09 ale inak naživo nie su zas až tie GT take mohutne....
A tie klasicke nie su moc hrube mohutne???

katrenka111
29. sep 2012

@ivetka09 no to mi ani nehovor, gt su urcite trvacnejsie....
no vidim že už ste dve co chcete gt aj napriek vahe....
baby ste chudunke alebo silnejsie ženy???