icon

Kočík Baby Jogger City Mini GT a Baby Jogger City Versa

veronka
17. jan 2012

Maminky, už ste niektoré majiteľkami týchto kočíkov? Ak hej poprosím skúsenosti, aké majú klady, zápory a ak nie, tak čo na ne poviete, aké môžu byť?
Tu sú o nich bližšie informácie:

Baby Jogger City Mini GT
http://www.baby.jogger.cz/14-kocarek-citi-mini-...

Baby Jogger City Versa
http://www.baby.jogger.cz/kocarek-city-versa-mo...

ifkael
29. sep 2012

@katrenka111 ked chcem, aby mal kocik lepsie jazdne vlastnosti- za vyssiu vahu mi to stoji

ivetka09
29. sep 2012

@katrenka111 ja viem ako vyzerajú GT lebo city mini GT som videla a sú asi také isté len na VERSE, a tie klasik ja neviem mne sa nepáčia moc, sú mohutné menšie čapaté ... ale možno tebe sa budú lúbiť 🙂

katrenka111
29. sep 2012

@ifkael ked si zoberes kolko je kocarov aj PP aj ine aj golfky a jazdia s nimi v pohode aj vseliake tereny zvladnu, myslis že versa klasik by nezvladla.....

katrenka111
29. sep 2012

@ivetka09 no do kelu tie ja som naživo zas nevidela, hej versa ma gt take ako mini, su urcite tensie asi ako tie umele o nieco.....len su nafukovacie gelove 😉

katrenka111
29. sep 2012

@ivetka09 takže su moc hrube ???

ivetka09
29. sep 2012

@katrenka111 ja som chudá a nízka tak výška asi 163 cm ... ale keď musím zdvihnem aj slona 😉 🙂

ivetka09
29. sep 2012

@katrenka111 tak čapato na šírku také čudné mne sa moc nepáčia keby sa mi páčili tak ju kúpim

katrenka111
29. sep 2012

@ivetka09 no mne pripadaju take sikovnejsie, mensie ako gt podla obrázkov a videií

ivetka09
29. sep 2012

@katrenka111 ano GT su tenšie ako tie umele

ivetka09
29. sep 2012

@katrenka111 no ved to ze na obrazkoch to nevidno ... ved si nevidela fotky co som dala ja ? sice asi ani tam nevidno moc kolieska ...

ivetka09
29. sep 2012

no dobre idem spať, lebo o kočíkoch už sa mi aj sníva, dám si pauzu a uvidí sa do pondelka musím vedieť podľa toho musím poslať na Slovensko peniažky tak sa idem vyspať na to a možno zajtra skočím pozrieť zas túto klasik Versu ak bude času tak zatím dobrú nôcku spinkajte krásne nech sa vám sníva o VERSE 🙂

katrenka111
29. sep 2012

@ivetka09 videla a su pekne....

katrenka111
29. sep 2012

@ivetka09 nie su take hrube ako ma mini??? ci hrubsie su???

katrenka111
29. sep 2012

@ivetka09 dobrú nocku 😉

ifkael
29. sep 2012

@katrenka111 mne sa tie umele nepacia... ale aj tie gt mi pridu, zeby mohli byt vacsie.

Ja som mala gt po elite- som myslela, ze ved trojkolka ako trojkolka- prejde, vsetko....no veru eeee, tie male kolesa na gt nepresli az tolko- ja som to zas testovala extrem- vybehla som za dedinu na pole 😕

ifkael
29. sep 2012

a klasika umele na bjcm - ked pozeram v akom stave ich maju baby 😕 no nic moc

ifkael
29. sep 2012

...ale finito....dobry bude! A ked nie- sa preda... ved je to len kocik. S ed fusakom bude uuuuzasny 😵

ivetka09
30. sep 2012

@katrenka111 ale sú ovela hrubšie ako na mini. Mini má nádherné koliska a keby versa mala také tak kupujem tú ale má hrubé čapaté

ivetka09
30. sep 2012

Dobré ránko ako ste sa vyspinkali? Sníček vám crnkol do hlávky ktorú Versu kúpiť?

@ifkael a máš pravdu je to len kočík nebude dobrý predá sa 😉

@katrenka111 a ináč tie kolieska má Versa uplne iné ako mini to sa nedá porovnať, uvidím čo budeme dnes robiť ak budem mať čas skočím do obchodu a skúsim ti ich pomerať 😲

A ináč keď si kúpim kočík do auta keďmusím do školy, na ákupi a tak na rýchli výbeh tak Versa GT na krásne prechádzky bude super 🙂

ivetka09
30. sep 2012

@ifkael a ináč do auta chcem kúpiť niečo podobné ako je Quinny Zapp, ja by som kúpila aj Zappku ale nedá sa dať ľahnúť a keď mi malí zaspí pri shoppingovaní dak ho potrebujem dať ľahnúť a čo povieš na tento
http://www.mothercare.com/Mothercare-Vio-3-Whee...
alebo ktorý sa podobá na quinny zapp?

ifkael
30. sep 2012

@ivetka09 a zapp xtra? Je pohodlny pre deti...a ma aj otocny sed

ivetka09
30. sep 2012

@ifkael no to viem ale keď budem mať versu tak už len taký skladák potrebujem 🙂

ifkael
30. sep 2012

@ivetka09 tak to potom co Ti padne do oka...tazko radit. Hocico co sa sup sup sklada

katrenka111
30. sep 2012

@ifkael
@ivetka09 Caute babule nerozhodne, baby ja dnes zajtra už musim objednat kocik no este stale som sa nerozhodla, Versa Gt, Versa klasik, City mini 4, pomoooc....
no tie kolieska na mini sa aj mne strasne pacia, skoda že versa take nema bolo by super, s tými GT mi príde versa strasne strasne cierna, aj ked mam farebne doplnky, neviem no sice teraz mam tiež uplne cierny kocik a pohoda.....
bolo by vidiet naživo versu klasik len nikde na okolí ju nemaju len GT....

katrenka111
30. sep 2012

@ivetka09 a nestaci versa, ved ta ma tiež super skladanie do auta ci???

katrenka111
30. sep 2012

@ivetka09 ano ine ma versa kolieska,??? ja som myslela že uplne take ako ma mini len cierne, ale rozmer maju rovnaký jedine mini ich ma strieborne....

katrenka111
30. sep 2012

baby neviem preco mne pride ta versa dost uzucka a ja mam takeho bambula velkeho....no neviem už ma ide porazit z toho..... nie je city mini sirsí???

ivetka09
30. sep 2012

@katrenka111 zlatko moje vydrž idem práve do obchodu a všetko ti zistím ty mi choď zistiť kočík GT či sa dá zdvihnúť aj s prckom 🙂 a do auta kočík ti vysvetlím neskôr teraz letím 🙂

katrenka111
30. sep 2012

@ivetka09 ok tak potom daj vediet teda a pokukaj aj tie kolieska..... 🙂

ifkael
30. sep 2012

@ivetka09 cakaaaaam info