Kočík Baby Jogger City Mini GT a Baby Jogger City Versa
Maminky, už ste niektoré majiteľkami týchto kočíkov? Ak hej poprosím skúsenosti, aké majú klady, zápory a ak nie, tak čo na ne poviete, aké môžu byť?
Tu sú o nich bližšie informácie:
Baby Jogger City Mini GT
http://www.baby.jogger.cz/14-kocarek-citi-mini-...
Baby Jogger City Versa
http://www.baby.jogger.cz/kocarek-city-versa-mo...
@katrenka111 ved ked chces otocny zober versu..
Pokym nepredam zippku to riesit nebudem..lebo nevieem co vybrat
@ifkael no jo ved uvidime este mam par hodin na rozmyslenie 🙂
Dobré ránko kočky moje nerozhodné ako čítam vaše diskusie no to je horor 😀 😀 😀 no ja vám hneď poradím a vyriešim za vás 🙂
@ifkael ty si už malo to BEE? Ak áno tak vieš aké je ... na môj názor ja pre väčšie dieťa by som ho nekupovala, nemá polohovanie nožičiek ale to by nevadilo keby tam malo niečo na držanie nožičiek. Ja som videla jedno väčšie bábo v ňom tak okolo roka a pól mohlo mať spalo v ňom no otras. Malý sa tam nezmestil a celé dieťa vyselo zneho lebo ho nič nedržalo keby nemalo pásy tak vypadne no otras. Mne sa ten kočík predtým tiež veľmi páčil a chcela som ho kúpiť ale ako som videla tenta hneď sa mi znepáčil. A ty máš 16 mes. ja na tvojom mieste by som kúpila pre neho Baby Jogger mini city alebo Baby jogger mini GT. Keď nepotrebuješ dieťa otáčať sú to na priestranstvo a na tlačenie super kočíky. A pre väčšie deti ako stvorené 🙂
@katrenka111 moja zlatunká ty potrebuješ aby sa ti malý pozeral aj na teba alebo to nie je dôležité? Ak ti to nie je dolôžité a chceš ľahký kočík ber City mini alebo city miny gt kvôli kolesám.
Ja som už rozhodnutá na 100 % Versa GT pre mňa je dôležité aby bol malý otočený aj ku mne nech sa zloží raz dva a v jednom kuse gt má super kolesá na tlačenie bude skvelé hlavne po týchto chodníkoch a váha to nieje až také otrasné.
Tak bude versa GT a ktomu som si vybrala TFK Buggster ale este ktory neviem ci tri kolesa alebo tento TFK dot ale to ešte mám čas doriešiť kým mi príde versa predám svoj neo a stoho si kúpim do auta tfk 🙂
jaj a tie kolesá ste sa pýtali 5 cm to majú šírku celej gumi a na výšku sú len pár mm podľa mňa za pól roka sú odraté
@katrenka111 a tvoj manžel má pravdu že gt kolesá to isté hovoril aj môj. A neviem čo sa ja rozhodujem veď moja versa je už spakovaná čakajú na môj dnešný prevod a cestuje ku mne 😉
@ivetka09 Ahoj moja supeeer si to vyriesila ty si jak ja aj ja som tak myslela že versu a tfk dot aj pre nas.... takže versu berem asi ale neviem teda ci tu gt, este ju pojdem asi dnes aj s mm okuknut.....
mini je super kocik 3kolku nechcem takže 4 ale tiež mi príde pre vätsie dieta... dokelu ta versa gt ma stve s tou vahou.....
@ivetka09 tak už to mas vyriesene Versa gt...
baby držte palce aby sa mi podarilo dnes moj kocik predat....
@katrenka111 Ahojko moja, no vidíš tak máme rovnaký názor na kočíky tak ber GT Versu a nerozmýšľaj už toľko ... 🙂 práve toto mi odpísal ďalší netový obchod
Je mi ľúto neviem vám to porovnať, viem že gt má gumené kolesá, takže si osobne myslím že je lepšia, aj ked je ťažšia....
teraz sú v sklade dostupné len modely gt, dajú sa objednať
takže vidíš aj oni hovoria že GT aj keď je o niečo ťažšia 🙂
a písala som aj tej mamine do ciech čo si kúpila tú Versu GT a ona si ju nevie vynachváliť hovorí že je znej v siedmom nebi, a že aj ona músí pár schodov vláčiť a hovorí že sa to dá zvládnuť. Aj ja si myslím že sa to dá zvládnuť.
No a ten TFK dot alebo TFK trojkolesový videla si tieto kočíky naživo? Tuto ich nemajú ale ja chcem vždy kočíky čo nemajú tu veľa mamičiek ako ten slávny Maclaren ten tečie s každého vodovodu už len preto sa mi nepáči 😀
@katrenka111
@ifkael ani ja by som nebrala BEE ani zadarmo keby mi ho dali 😉 to je skôr pre menšie detičky tak do roka a pol tu každá mamina čo má ročné a viac dieťa ho predáva to je pre miminká a malinké deti večšie dieťa som v ňom tu ani nevidela
@katrenka111 zlatko moje, ked pojdes pozriet versu gt s muzom dnes skus zdvyhnut aj s malym a daj vediet aka je a hlavne ako sa tlaci a tak vsetko odskusaj cmuk budem cakat co zistis 🙂
@ivetka09 ifkael uz mini gt mala...
@katrenka111 ber versu gt, tvoj maly je este malilinky, potrebujes pevny, otocny kocik... a tie gt kolieska su lepsie ako klasicke...
@tilly aha tak to som nevedela 🙂 ale BEE by som pre 16 mesecneho urcite nekupovala to je miniaturni kocik ... 🙂
a
@katrenka111 to aj ja jej hovorim ze nasi synovia su este malicky a potrebuju otocne a VERSA GT je na to super, ja ju mam uz objednanu a uz som aj poslala peniazky jupi uz sa jej neviem dockat 🙂
@ivetka09 no ja už zistujem kde maju versu gt 😉 a kedy mi ju vediea dorucit, potrebujem ju ihned 🙂
No a ako to budeme riesit s madlom hmmm???? bude k tomo to co je aj na mini ci ine????? lebo bez madla to u nas nejde....
@katrenka111 zlatko ja som uz aj madlo vyriesila, ja mam versu gt odlozenu aj s madlom ja som si uz aj to kupila 😉 ja tiez potrebujem madlo 🙂 ja teraz riesim nanoznik este a fusak sa neviem rozhodnut aky 🙂
@ivetka09 a ake madlo?? k tomu je ine??? specialne???
Uz viem co chcem!babystyle oyster!
@katrenka111 nie specialne to je ze normalne na vesu, zevraj toto pasuje aj na versu
http://www.originalbabyshop.eu/madlo-na-select-...
tak teda dufam
@ivetka09 ano tak to je asi to univerzálne nie?
ja som ho chcela este v maji kupovat, ale neprisiel mi moc skvely tak miesto toho som kupila casualplay avant a ten bol lepsi ako oyster ver mi ja ho tu vsade vidim uz tecie aj kohutikov ako maclaren hihi pre 16 mesacneho ti bude tazky asi
@ifkael ja som ho chcela este v maji kupovat, ale neprisiel mi moc skvely tak miesto toho som kupila casualplay avant a ten bol lepsi ako oyster ver mi ja ho tu vsade vidim uz tecie aj kohutikov ako maclaren hihi pre 16 mesacneho ti bude tazky asi
@ifkael co to je zac??? ten je pekný 😉
@katrenka111 hej hej mne staci ja nepotrebujem ine preco ty chces nejake extra? alebo je nieco ine aj ?
@katrenka111 no hej pekny ale nic moc ...len pekny
@ivetka09 no tie kolieska ma akesi cudne.... e eee u mna už len BJ 🙂
@ivetka09 jaj to je ine, je krajsie ako na mini...tak aj ja musim toto objednat.... len som nevedela ci ma vsersa svoje madlo alebo taketo uni vies

@ifkael no ja už musim bo dnes už asi nebudem mat žiadny doma ☹