Kočík Baby Jogger City Mini GT a Baby Jogger City Versa
Maminky, už ste niektoré majiteľkami týchto kočíkov? Ak hej poprosím skúsenosti, aké majú klady, zápory a ak nie, tak čo na ne poviete, aké môžu byť?
Tu sú o nich bližšie informácie:
Baby Jogger City Mini GT
http://www.baby.jogger.cz/14-kocarek-citi-mini-...
Baby Jogger City Versa
http://www.baby.jogger.cz/kocarek-city-versa-mo...
@elisskah inac prave s tejto stranky mam ja cely kocik a oni ti poradia aky fusak pasuje do Versy, ale ja si myslim ze selectovy fusak by mal pasovat. Ja sa chystam priamo do obchodu ale tu kde zijem a tam vyskusam fusaky ci pasuju do Versy. Ja som nechcela baby jogger fusak, ale ten lodger co som kupila mi este neprisiel a pride az tak asi za 2 tyzdne tak dovtedy musim nieco kupit tak bude baby jogger ale asi selectovy. A madlo mam original Versove nie selectove neviem ci selectove pasuje na versu.
@ivetka09 ja viem, ja tu vasu diskusiu sledujem uz dlho, lebo aj ja mam zalusk na versu. len mne to neponahla a ja tuzim po cervenej a muz po zelenej, ktora este neni v predaji. tak neviem kto ustupi. 🙂 ale je to pre mna dost velka investicia, ked este aj madlo treba zvlast a nie je lacne a este aj fusak nejaky. to som nepostrehla s tym madlom versovym. myslela som ze na versu nevyrabaju zvlast, ze tam pasuje niektory z tych predoslych. Ja si ju ani nemam kde pozriet. Mam najblizsie Trencin a tam este ani nepoculi o nej, sa divili tomu, ze aka versa. mali tam mini, elite a mini GT, tak aspon tie som videla a tazkala som miniGT a bol veru tazky. versa je este viac asi. ale to by mne nevadilo. inac moja mala, ked sedi v sportovom, tak ma v kuse vylozene nohy na madle. tak korytko by jej urcite nevadilo. spytam sa ta este, dociahne tvoj syncek nohami na madlo? ze ked je ta moja zvyknuta vykladat nohy, tak, ze ci sa jej aj tu bude dat.
@elisskah aj mne sa pacila ta zelena a cervena ale na tej zelenej podla mna sa rychlo zaspini je dost bledunka tak preto som sa rozhodla na cervenu. A nelutujem je nadherna a uz teraz ako som s nou bola zas vonku tak uz sa mi zacina pacit dala som do nej velky klasicky kozusinovy fusak a ten bol super a maly v nej pekne spinkal. A to madlo neviem ci je extra na versu alebo pasuje selectove, lebo ja som ju kupovala spolu s madlom a to im tak doniesli preto som aj dlhsie cakala na versu lebo im madla prisli neskor a mal len ten kto kupul kocik od nich. Tak neviem. A moj maly ma 8 mesiacov a tiez si vyklada nozicky na madlo a vo verse si v pohode vylozi 🙂
@elisskah aj teba sme poblaznili??? ved ty si chcela mini nie???
@elisskah na Versu nepasuje ine madlo zo selectu..ma len svoje.... fusak ja neriesim Bj ale ED retro.... 🙂
@katrenka111 no ja som chcela polohovatelnu rucku, nafukovacie kolieska a najradsej stvorkolku a to splna len versa a select, ale ten je uz moc drahy. len ten rozmer operadla v ramenach je tusim 30cm? to sa mi zda priuzke. v pohode tam pomestite deti s fusakom?
@ivetka09 a ked sa pozres na svoju versu nazivo a na tie fotky co si sem dala, tak je ta farba identicka? lebo vyzera taka vinovocervena.
@elisskah no jo Versa splna vsetko.... ale ja by som chcela este mini možno v lete vymeníme, uvidime podla toho ako bude chciet byt v kocáriku... 🙂
Ja chcem dnes už konecne objednat fusak ED retro, snad tam bude pasovat....
@katrenka111 a je to ten odtien?
Ja by som retro- ved nebudes mat naraz fusak aj deku
Ed je lepsia ;)
@elisskah ja uz teraz tam mam zimny fusak a maly v zimnom kabate a v pohode sa zmesti, maly ma 8 mesiacov a je väcsi nie je take male dietatko. A este je tam miesto ak by bolo viac zima tam strcim aj deku v pohode ... A Versa je taka krasna tmavocervena taka do bordova mozno vínová ... mne sa paci ta farba je nadherna skusim dat este fotky
@ivetka09 no paradny je a malý aký fesulo v nom 😉
@katrenka111 najskor som myslela, ze to je taka farba tej deky ako ten tvoj kaiser fusak, ale potom som si este pozrela fotky, co si sem dala a tam je vidno, ze kaiser je bledsi ako ta farba na retre. tak myslim, ze by sa ti to hodilo len v pripade, ze ta farba deky bude uplne identicka s farbou na retre. inak nie. takze by bolo lepsie, keby si tu deku videla na zivo a porovnala si.
@elisskah no ja myslím že by to tam tou dekou oživilo nie???
je to taka kriklava zelenkava farba.... ED deka je dost draha a už sa musim kroti, bo mm ma dorazi... 🙄 😎
@katrenka111 no ved ano ak je priblizna k farbe na retre, tak by ti ten kocik ozivilo.
@katrenka111 dakujem moja 🙂
@elisskah dakujem, ano ma ta este dost miesta takze to bude ok ... a aku podlozku myslis? Chystam sa kupit ten baby jogger fusak vcera sme hladali v obchodoch nikde ho tu nemali tak som sa na 😠 tak ho musim objednat s netu ... a do fusaka ked tak dam este ten lodger fusak ale to este uvidim ake bude pocasie a chcela by som aj nanoznik ale aj to az ked bude fusak som zvedava aky je hruby ... 🙂 takze na vsetko len cakat musim kedy co pride ... zatial pouzivam co mam doma 🙂
teda katrenka 🙂
@elisskah tu paskavu co ma? no to neviem lebo neviem co by pasovalo do toho ... a ja idem kupit baby jogger fusak tak ten je hned ako aj podlozka a mozno aj ako nanoznik a ked do vlozim ten lodger fusak tak snad to bude stacit aj ako podlozka aj ako nanoznik a ked nie tak nanoznik bud si objednam nejaky univerzalny alebo si dam usit este neviem a podla toho budem riesit aj podlozku
@katrenka111 mojko a kde si ty kupovala tu podlozku to je univerzalna? A nanoznik neviem ale ja asi budem riesit ale uvidim este ked bude fusak aj baby jogger aj lodger a podla toho sa rozhodnem co bude ... mne bez nanoznika je kocik tak prazdny nedokonceny ... neviem
@ivetka09 no ale aký nanožník??? podla mna to netreba ked je dobrý fusak... ja som kupovala v Bambini cez net, hej je to uni podložka....
@katrenka111 ako myslis aky nanoznik? hej v zime ked je dobry fusak mozno ani netreba ale ja ho pouzivam tu aj na jesen jar ked fusak uz je hruby ale potrebujes deku a chranenie na nozicky ... pozriem tu podlozku ale to neviem ci budem potrebovat lebo tu v kuse pozivam fusak ci hruby ci tenky dekovy tak to je hned ako aj podlozka
@elisskah presne tak ako pises v zime ju netreba a potom uvidim tu je trosku ine pocasie ako na slovensku tak bez deky alebo fusaka tu ani v lete nevieme byt 😒
@elisskah tak to poznam, boli sme na Slovensku na 2 tyzdne v lete na dovolenke a to bolo peklo pre nas ... tie horucavi vobec sme nic nerobili cely dni zavreti doma a v noci sa nedalo spat maly bol taky nekludny uz sme cakali kedy sa vratime sem ... takze tie horucavi co su uz na slovensku a my sme s juhu slovenska tak to je peklo to sa necudujem ze deticky to nemaju radi

@ivetka09 prosim ta a aky baby jogger fusak. z tejto stranky som pochopila, ze su dva. Jeden na mini a elite a druhy na select. ktory pasuje viac do versy? a madlo ste kupili selectove?