Kočík Baby Jogger City Mini GT a Baby Jogger City Versa
Maminky, už ste niektoré majiteľkami týchto kočíkov? Ak hej poprosím skúsenosti, aké majú klady, zápory a ak nie, tak čo na ne poviete, aké môžu byť?
Tu sú o nich bližšie informácie:
Baby Jogger City Mini GT
http://www.baby.jogger.cz/14-kocarek-citi-mini-...
Baby Jogger City Versa
http://www.baby.jogger.cz/kocarek-city-versa-mo...
@katrenka111 ja nyslim ze deku az na jar bude treba... Ty zhanas deku,nie? Ja ze ju potrebujes nutne
@ifkael no hej zatial chdime len v dekach zababusený.... takže aj nutne a potom budeme mat na jar... a ten dekofusak aký si myslela hmmm???
Inak dobre raanko. O kocikoch sa mi snivalO a ze som kupovala book a plusko od bgb...a fusaky do nich. Pomooooc :D to uz co ? Ako chodim okolo versy, vzdy napravim fusak, vystriem striesku alebo len tak naprazdno pokocikujem ci len usmejem na nu...sibe miiiiii :D
@ifkael no chutne ale to je podla mna zbytocne, staci aj deka a do zimy fusak... 😉
@ifkael to aj ja niekedy..ale tebe že sa aj sniva, to už co je??? mne len ked som sa nevedela rozhodnut, teraz je už vse ok...ja badam teraz že aku deku ci ED alebo tu zelenkavu.... 😀 fusak už objednaný
@katrenka111 ja som uz tolko dek stratila ze na buggysnuggle nedam dopusti- ale to nezladis s retro... A zbytocne velka deka je zbytocne velka, stale to budes popravovat stale
@ifkael no ta zelenkava ma rozmer 150x100cm takže zložim a bude nie...ta retro je len malicka dost a neviem ci neni moc tenucka, tak sa mi zdala ked som ju videla....
@katrenka111 150x200 tam ma napisane
Ed je teplucka, ved ju mam 🙂
A to uz do kocika tazko zlozis, bude Ti to padat...a maly bude mat na sebe akurat gucu deky
Alebo- odstrihnut s nej
@ifkael ano mas aj ty?? ani sa nepochvalis a staci do kocika??? nemusis ju prehýnat??? zakryje dobre aj nožky aj brusko??
@ifkael no to je ina ale ta zelená je 150x100
@katrenka111 ano zakryje, uz ju mam 3 roky. Kvalitna je, periem a stale taka ista.a aj teplucka.
taka ako ke ta zelena mam sedu a ta taka tepla nieje ako ed
@ifkael ano ?? naozaj??? takže mám kupit tu???
@katrenka111 za mna ano. Ci teraz alebo na jar, zalezi ako Ti to ponahla..
@ifkael no tak asi kupim aj tu aj tu... 😀
@ifkael
@katrenka111 taky deko fusak mame aj my ... je to super vecicka netreba pouzivat deky a je to aj ako podlozka a ked chces prikrijes ked nechces nechas odokrite ja si to neviem vynachvalit ... a nesmyka sa to hore dole ako deky. od kedy mam ten deko fusak deky nepouzivam vobec ... 🙂
@katrenka111 a ty mojko uz mas deku? co nekupis ten deko fusak fakt je lepsi ako deka ... deka sa ti bude smykat a hlavne ked ti maly bude rast a ten deko fusak je super ...
@ivetka09
Maclaren, bee plus, quinny yezz- nepacil sa mi ale do auta je super, a zacal sa mi pacit, alebo stokke scoot...
Už aj brio má deko fusaky 🙂 http://shop.aladdin-kociky.sk/index.php?main_pa...
@ivetka09 babyzen yoyo 😉 pozajtra ho konečne budem mať 🙂 a quinny zapp xtra
@ivetka09 no jo fusak aj deka ED retro objednana tak sa tesim kedy mi to príde.... ten dekofusak vyzera zaujímavo....
@katrenka111 ten ocean harmony? Ten ma zaujal uz daavno, len ho nemam kde mrk
@ifkael ktorý myslis??? ten brio??
Jo

@ifkael myslís že na fusak bude treba aj deku este??? no retro sa mi paci ale príde mi to moc vsetko len ED retro nie???