icon

Kočík Baby Jogger City Mini GT a Baby Jogger City Versa

veronka
17. jan 2012

Maminky, už ste niektoré majiteľkami týchto kočíkov? Ak hej poprosím skúsenosti, aké majú klady, zápory a ak nie, tak čo na ne poviete, aké môžu byť?
Tu sú o nich bližšie informácie:

Baby Jogger City Mini GT
http://www.baby.jogger.cz/14-kocarek-citi-mini-...

Baby Jogger City Versa
http://www.baby.jogger.cz/kocarek-city-versa-mo...

ifkael
22. okt 2012

Ale zelene a tyrkysove prechodne ma aj jj cole. Su akoby presivane, to neviem, ci by sa Ti pacilo

ivetka09
23. okt 2012

@bebel trosku su inaksie

ivetka09
23. okt 2012

@bebel je zaujimavy ten kocik ... a da sa aj opierka chrbatika polohovat ak by male zaspalo v nom? A je dost velky aj pre vecsie dieta? Ale asi fusak do neho nevojde ja nemyslim velky zimny ale napriklad taky lodger fusak aspon jednu vrstvu? No ked ti pride prosim recenzie aj fotky ... a ci sa da polohovat chrbatik ... ty ho budes mat len do auta alebo aj len tak na prechadzky a ake stare mas mimco? Ja mam 8 mesacne onedlho uz 9 mesacne a kym sa rozhodnem pre nejaky kocik mozno bude aj dospely dovtedy hihihi 😀

ivetka09
23. okt 2012

@katrenka111 nielen vyzera zaujimavo ale aj je zaujimavy a super ... ja som ho tu videla kazda mamina ho ma ... a nechapala som na co, kazdy mi hovoril ved mas deku naco kupovat ten drahy deko fusak no ja som ho aj tak chcela objednala som a neviem si ho fakt vynachvalit. Pasuje vsade ci som ho mala este v hlbokom kociku alebo v autosedacke - do autosedacky ho pouzivam vkuse chodime na baby plavanie a na to je super ... ale pasuje aj do sportovych kocikov nesmyka sa a nie je s neho guca a samoska nestratis ked nie je prikrity lebo sluzi potom ako podlozka ... ja ho mam velmi rada vobec nelutujem tuto kupu. Tu maminky deky pouzivaju len na okrasu len na prikritie a nie na balenie ale len tie malinke deky co su ... a maju pravdu 🙂

ivetka09
23. okt 2012

@elisskah do Versy som ho nedavala este lebo tu je uz zima na riadny fusak, ale podla mna urcite pasuje, preco by nepasoval. Ale skusim ti ho dat a napisem ti potom ak budem mat naladu aj mozno ti to odfotim ale to nebude hned 🙂

ivetka09
23. okt 2012

@ifkael no jo keby sa mi tak pacili ako sa mi nepacia 🙂

ivetka09
23. okt 2012

@ifkael a ten stokke scoot je ktory kocik nejaky novy mne to nic nenaslo 😒

bebel
23. okt 2012

@ivetka09 yoyo je len ako skladný kočík na krátke presuny a cestovanie.
Nie ako plnohodnotný kočík 🙂
poobede ho budem mať doma..môžem Vám ho nafotiť 😉
Bude skôr pre Bibi, ktorá má v januári 3 roky a pre Izzy, ktorá má 8 mesiacov len na cestovanie.
a scoot

https://www.youtube.com/watch?v=qx3CZsqxqpk
katrenka111
23. okt 2012

baby ja si dam asi usit ten dekofusak, kuknite ake krasne vzory, poradte ktorý by mi pasoval k ED retro...
http://www.umelluzinky.cz/umelluzinky/eshop/3-1...

katrenka111
23. okt 2012

@ivetka09 daj nejake linky ktore sa ti pacia.... nechce sa mi to hladat....

elisskah
23. okt 2012

@ivetka09 ok, diky moc.

ivetka09
23. okt 2012

@bebel aha, ok tesim sa na recenzie a ten Scoot co stoji? kde sa da kupit? ... neviem ja asi ostanem pri TFK buggster ma nafukovacie kolesa a da sa aj dat lahnut este uvidim ..

ifkael
23. okt 2012

@ivetka09 scoot sa zacina predavat o cca dva tyzdne.. Stoji 619€ tusim.

Ja si zoberiem ten alebo plusko. Na zly teren bude versa, plusko je lahucke a do mesta ideal ;)

Teda ja nie, ale jezisko donesie

ivetka09
23. okt 2012

@ifkael ou az 600 ? a to plusko je zas co?

ivetka09
23. okt 2012

@elisskah no skusila som ten deko fusak a sedi dobre a pritom je versa velky kocik a v pohode ... urobila som narychlo par foto dufam budu dobre

katrenka111
23. okt 2012

@ivetka09 wauu ako to tam super ladi....

katrenka111
23. okt 2012

@ivetka09 myslis že by to ladilo celkom???

ivetka09
23. okt 2012

@katrenka111 vsak dobre to vyzera 🙂

ivetka09
23. okt 2012

@katrenka111 no to neviem ale zalezi co vsetko chces mat naraz v kociku ...

katrenka111
23. okt 2012

@ivetka09 no rozmýslam že si dam urobit takýto dekofusak ako mas ty z tej latky....ale neviem este uvidime....

ifkael
23. okt 2012

@katrenka111 mne robila taky @hviezda22. Sikovna kocka, poradi Ti

elisskah
23. okt 2012

@ivetka09 noo super 🙂 a aky pestry vyber tam maju....alebo usit. Som na 95% rozhodnuta, ze si kupim versu, tak potom budem riesit doplnky. lebo este neviem, ci bude cervena alebo zelena. Neviete nahodou volaktora, kedy bude aj zelena uz v predaji? pokial by aj v skutocnosti vyzerala ta farba tak ako je na obrazku, tak je zaujimava. nie je to taka tuctova zelena. Versa nema ziadny reflexny prvok, ze?

elisskah
23. okt 2012

@ifkael ked si kliknem na hviezdu22, co si sem dala, tak nezobrazuje jej profil, zevraj neexistuje.

ifkael
23. okt 2012

@elisskah @hviezda22 mne ukazuje, ze je aktivna

elisskah
23. okt 2012

@ifkael nechapem co sa deje. ked kliknem na ten predosly link hviezdy, tak mi pise hento a ked kliknem na ten co si pisala teraz, tak mi ju normalne zobrazi.

bebel
23. okt 2012

@ivetka09 je polohovateľný trochu cez pásy a patentku...inak je úplne fajn. Veľmi sa mi páči skladanie a rozkladanie. Kvalitná konštrukcia aj technológia. Vcelku priestranný, Bibi (staršia dcéra) sa dnes v ňom poobede pohodlne vyspala.

ivetka09
24. okt 2012

@elisskah super Versa je dobra .. nema ziadny reflexny prvok aspon o tom neviem

ivetka09
24. okt 2012

@bebel super pekny 🙂 a naozaj ma vahu 5,5 kg je dost stabilny ked je taky lahky? Neprevrati sa len tak lahko