icon

Kočík Baby Jogger City Mini GT a Baby Jogger City Versa

veronka
17. jan 2012

Maminky, už ste niektoré majiteľkami týchto kočíkov? Ak hej poprosím skúsenosti, aké majú klady, zápory a ak nie, tak čo na ne poviete, aké môžu byť?
Tu sú o nich bližšie informácie:

Baby Jogger City Mini GT
http://www.baby.jogger.cz/14-kocarek-citi-mini-...

Baby Jogger City Versa
http://www.baby.jogger.cz/kocarek-city-versa-mo...

ivetka09
28. okt 2012

@ifkael aha a preco predavas Versu?

katrenka111
28. okt 2012

@elisskah urcite cierny s bielymi gulickami 😎

ifkael
28. okt 2012

Lebo chcem predtym zmienovane 🙂 a este sa mi paci aj one, ale to budem riesit, ked bude versa prec. Nieco vymysliet je najmenej

katrenka111
29. okt 2012

Baby pocujte tak už aj k nam prisla asi zima...zhanam plastenku, poradte aku na Versu a nanožnik tiež asi, neviem ale pride mi že to bude na Versu zbytocne na nožicky kedže fusak je dost velký.... dam na neho este deku a hadam mu nebude zima, co poviete????

katrenka111
29. okt 2012

baby myslíte že takýto nanožnik by pasoval???
https://www.modrykonik.sk/shopy/kociky/mk3z/ive...

ivetka09
29. okt 2012

@katrenka111 zlatko raz chces nanoznik, raz nie ... tak teraz co? 😉 ja urcite budem riesit nanoznik 🙂

ivetka09
29. okt 2012

@katrenka111 no tento nanoznik je super, takyto chcem kupovat alebo dat sit ale asi aj s bocnymi zipmi, ele uvidim. Inac taketo by malo pasovat takto isto do versy lebo takyto nanoznik myslim tento tvar ma neonato a s tym som skusala versu a veru bola to tak super to pasovalo, ale zalezi aj na rozmeroch aky je velky ten nanoznik, ja asi napisem tej kocke ake su rozmery ale ten nanoznik sa mi moc paci 🙂 a inac ked mas fusak to je ok a cez to dokoncit nanoznikom ale ja v zime cez fusak by som nedala deku ako dokoncenie. Deka vonku v zime navlhne a tym nemusi robit teplo ale chlad deku ja ked davam deku tak do vnutra kocika napriklad do fusaku a tak ale urcite nie na vonok ... a plastenku ja mam tu univerzalnu a ta super pasuje na versu ale uz som ju nikde nevidela tak neviem

katrenka111
29. okt 2012

@ivetka09 no ja práve neviem ci ten nanožnik treba.... niektore mamicky ho vobec nedavaju a na korýtkovu Versu na nase pomery pocasia mi príde zbytocný nanožnik, ale ten co som poslala vyzera byt taký celkom sikovný, nie moc velký....

ivetka09
29. okt 2012

@katrenka111 ja viem ze nie kazdy pouziva nanoznik ale mne pride kocik taky nedokonceny bez nanoznika ... a nemusi byt velky nanoznik ten co si poslala link je suprovy a ja ti poslem tiez jeden link mne sa paci nieco taketo je to podobne co si ty poslala ale ma na boku zips na otvaranie
http://www.pinkie.cz/nanoznik-big-monkey.html
a ja neviem ale na slovensku su velke zimy takze tam by som nanoznik riesila. Ja som na slovensku mala 2 deti a pri obidvoch bol nanoznik super mne decka v zime spali vonku v kociku aj 3 - 4 hodiny boli zabalene v deke vo fusaku naobliekane a aj nanoznik a spinkalo sa im skvele a to na slovesnku sme byvali v Sturove kde nie je az taka obrovska zima ako vyssie polozene mesta ... takze na slovesnku by som urcite riesila nanoznik tu nie su minusi a nanoznik budem riesit

katrenka111
29. okt 2012

@ivetka09 ten je tiež chutný malý sikovný len nie je tenký???

ivetka09
29. okt 2012

@katrenka111 no ved to ze tento je tenky ale takyto zeby som si dala usit teplejsi 🙂

ivetka09
29. okt 2012

@katrenka111 a zasa nanoznik nema byt teply ale nepremokavy a co neprefuka to hned roby teplo ... ani neonato nema nanoznik zatepleny ale nepremokavy a neprefuka ho a tym padom malemu nieje zima ale ked das deku ta navlhne vonku v zimnom pocasi

katrenka111
29. okt 2012

@ivetka09 no skusala som ten moj ED fusak a neviem neviem, ten nanožnik asi nie...je dost velký a teplucký.... odolný voci vetru, chladu a daždu....

ivetka09
29. okt 2012

@katrenka111 vsak je to na tebe ... a co neurobis fotky aby sme videli aj my?

katrenka111
29. okt 2012

@ivetka09 ked bude viac casu pofotim....

ivetka09
29. okt 2012

@katrenka111 ok mne prisiel baby jogger fusak konecne aspon ten uz iba ten lodger fusak musi prist ... hned dam fotky 🙂

ivetka09
29. okt 2012

@katrenka111
@elisskah
@ifkael
kocky prisiel mi baby jogger fusak do versy ... pasuje super myslim velkostou a tak je skvely a farbovo tiez nie je zly podla mna ... akurat lakta fusaka je ina ako kocika ale podla mna pasuje co si myslite? Davam fotky su robine aj bez blesku aj s bleskom na porovnanie a prosim recenzie ci ho nechat alebo zamenit na cisto cierny. a nanoznik bude cierny tak mozno tento fusak by aj mohol ostat nie? Cakam recenzie cerveny alebo cierny 🙂 jaj a este lodger fusak bude sivy ... tak?

ifkael
29. okt 2012

@ivetka09 preco to chces kazit este nanoznikom?

Ja by som ten fusak dala cierny, cervne je to uz moc dievcnske...ale to je moj nazor, takze niekto moze mat aj nazor iny

ivetka09
29. okt 2012

@ifkael ok, super jeden nazor 🙂 kvoli tomu ze to je dievcenske to mi nepride vobec ... preco dievcata mozu mat cely kocik modry a chalani nemozu mat cerveny? Keby bol ruzovy alebo babskej farby ok ale cervene to je podla mna ok, ja to potrebujem ci to skor pasuje k sebe ... a teraz aky Cam 3 chces?

ifkael
29. okt 2012

@ivetka09 cameleon3... Predava sa len s vanickou, co mi je na dve veci, uz som ho raz mdla, teraz ho vylepsili, tak mi neda spavat...

I ked nato nase vozenie by stacil maclaren. Sama neviem co urobim.. 🙂

ifkael
29. okt 2012

@ivetka09 ja viem ze cervena je chlpcenska, sama som mala cerveny stokke kocik. A ro bola ina ziariva cervena :D ale uz aj fusak- to pyta inu farbu. Ak budes mat cerveny, v pohode.

ivetka09
29. okt 2012

@ifkael jaj ten cameleon 🙂 no ja neviem ... mne uz samej sibe s tych kocikov 🙂

ivetka09
29. okt 2012

@ifkael no jo ... preto sa neviem rozhodnut cerveny ci cierny ... asi rozhodne manzel vecer ked pride a ako sa a poznam urobim pravi opak toho co on povie hihi ... som zvedava co povie 🙂

ivetka09
29. okt 2012

@ifkael vkuse riesim kociky teraz mi manzel dal dalsi kocik Hauck viper poznas co o nom vies? Lebo soom chcela k verse kupit quatro cross no a muz ze tento tak uz neviem ja mam uz dost s tych kocikov

ifkael
29. okt 2012

@ivetka09 to Ti muz kupil? 🙂

ivetka09
29. okt 2012

@ifkael nie este nekupil len typ mi dal dalsi ten Hauck Viper preto sa pytam aky je ...

ifkael
29. okt 2012

@ivetka09 ten som nemala, neviem. Ale vyzera dost otvoreny. Hladas trojkolku este?

katrenka111
29. okt 2012

@ivetka09 uplne že super to ladi...ja by som to nechala tak, aj ked s ciernym by to tiež super vyzeralo...

katrenka111
29. okt 2012

@ifkael nechaj si Versu alebo kup BJ city mini ked mas už väčšieho drobca 🙂

ifkael
29. okt 2012

Bjcm ee. Nebudem mat pokoj, kym cameleon nebude parkovat doma...