icon

Kočík Baby Jogger City Mini GT a Baby Jogger City Versa

veronka
17. jan 2012

Maminky, už ste niektoré majiteľkami týchto kočíkov? Ak hej poprosím skúsenosti, aké majú klady, zápory a ak nie, tak čo na ne poviete, aké môžu byť?
Tu sú o nich bližšie informácie:

Baby Jogger City Mini GT
http://www.baby.jogger.cz/14-kocarek-citi-mini-...

Baby Jogger City Versa
http://www.baby.jogger.cz/kocarek-city-versa-mo...

katrenka111
8. nov 2012

@ifkael moj už ked pocuje nový kocik tak už nervy.... že stale vymýslam no co už...ale sam vidi + a - 😉

ivetka09
8. nov 2012

@katrenka111 ahojko no co aj ty chces predat versu? A co chces miesto nej

katrenka111
8. nov 2012

@ivetka09 neiem este ci ju predam, ale chcela by som mini 4

ivetka09
8. nov 2012

@katrenka111 aha ale neviem ci to je pre 7 mes. mimco dobry kocik ...

katrenka111
8. nov 2012

@ivetka09 no to neviem ani ja ale už aj 5 mesacných v nich vozia podla recenziek... 🙂

ivetka09
8. nov 2012

@katrenka111 ja viem aj tu nosia aj mimca v takych kocikoch, len ci to tebe nebude vadit ze nie je otoceny k tebe a hlavne to polohovanie noziciek ... ked spinka aby mu nevyseli nozicky ked sedi to este nie je take zle ale ked spi ...

katrenka111
8. nov 2012

@ivetka09 no moj v kocari moc nenaspi a z nohami dtale kopcuje takže pocitam že ked zacne aj behat nebude chcet byt dlho v kociku.....no este porozmýslam, dnes som videla kopu mamiciek a Britaxom B agile, s golfkami vseliakými a pritom mali možno mensie mimco ako ja....a Versa je nejaka uzka teda tam kde ide madlo je to strasne uzke...

ivetka09
8. nov 2012

@katrenka111 Versa je uzka? No mne sa zda ze je dost siroka, maly s fusakom tam v pohode sedel ... tak neviem no hej aj tu maminky behaju aj s mensimi detmi s golfkami to zalezi co chces ty a co potrebuje dieta. Neviem ale od kedy je maly starsi ze uz zacina liest a chodit tiez moc v kociku nechce byt a dokonca ani spat ... aj teraz mi zaspal na posteli co u neho nebolo zvykom lebo len v kociku vedel spat pri kocikovani, a uz par krat sa v kociku ani nevyspal spal cca pol hodku a to bolo vsetko a teraz spi v posteli a spi uz hodinu a co som si vsimla sa pretaca hore dole a spi na brusku co on na brusku nespaval ... takze mozno ani nam uz nebude treba nejaky extra kocik asi mi postaci quinny zapp xtra a hotovka maly skladny a da sa dat aj ku mne aj lezat tak uvidim ale chcem vsetko rozpredat nasporit peniazky a potom sa rozhodnem co kupim ...

katrenka111
8. nov 2012

@ivetka09 jaj moja presne aj moj,plazi, na brusku chce byt, v kocari sa metie... no neviem ci je uzky ale malý si niekedy trepne hlavu o to co tam tak zužuje tam ako je madlo na krajoch a potom rumázha alebo to ocucava takže tak.... a fusak tam neukaže moc dobre koli týmto bokom je to take seknute to sa mi nepaci.... ale inak krasne tichucenko ide, dnes som isla po kamenoch a krasa...žiadna hrkalka.... 🙂 jaj moja na nervy som neviem co urobim....

ivetka09
8. nov 2012

@katrenka111 buchne si maly hlavu a to co robi visí dole hlavou v tom kociku 😀 a mne sa zda zas versa aj s fusakom velmi v pohode je to dobre velky priestranny kocik na moj vkus az moc velky 🙂 hlavne kedze ja mam uz deti a zijem vo velkom rozbehanom meste ze vskuse lietam auto byt auto skola auto obchod ... takze mne moc netreba na prechadzky kocik ... skor tak sup sup a to ze ked idem raz za cas na prechadzku tak to prezije maly aj v sup sup kociku hihi ... mozno keby som mala prve dieta ano mam versu lebo mam cas na prechadzky a blbotinky ale pri tretom ani neviem kde mam hlavu 😀

ivetka09
8. nov 2012

@katrenka111 inac ja rozmyslam aj nad tymto kocikom Quinny Senzz je to lahky a skladny kocik viem ze sa neda otocit ku mne ale pre rozbehanu maminu ako ja by mozno aj stacil ... ked maly by v nom zaspal da sa sklopit trosku a hotovka rychlo nalozis do auta zlozis rozlozis a ides ... este uvidim len sa mi velmi paci je to skor ako golfac ale nie je golfac vies ze ja a golface eee ale toto je take rychle lahke take sup sup ...

katrenka111
8. nov 2012

@ivetka09 no vidis ten je sikovný len ma skaredu farbu konstrukcie... 😉

katrenka111
8. nov 2012

@ivetka09 tak to ti verim, ja by som riesila už len taký kocik sup-sup ved aj s takými chodia na prechádzky a dokonca s mensimi detickami a ked bude behat tak hebeto ti bude naco len na ostru tebe vtedy treba už len nieco lahke.... no ja neviem ci este pockam s Versou do konca roka alebo vymenim hned....len zas sa bojim snehu....

katrenka111
8. nov 2012

@ivetka09 no Versa je priestranna len si vsimni tam kde je madlo tie boky tie idu smerom do vnutra kocika a tým padom tam je menej miesta a malý ked sa opre tak nižsie hlavou tak si tam trepne niekedy...

ivetka09
8. nov 2012

@katrenka111 mne sa aj farba konstrukcie paci ja mam rada sivu vsetko ladim teraz aj tak do siva ak si videla v sivom prevedeni ....

katrenka111
8. nov 2012

@ivetka09 za mna e e taka konstrukcia strieborna, cierna ano ale seda eeee

ivetka09
8. nov 2012

@katrenka111 no ved ja dufam ze tu sneh nebude ... aj ked pre deti by bolo super ale zas drzat velky kocik kvoli snehu nechcem ...

ivetka09
8. nov 2012

@katrenka111 neviem mne bola versa aj tam pri madle v pohode tak neviem ...

ivetka09
8. nov 2012

@katrenka111 🙂 😀

katrenka111
8. nov 2012

@ivetka09 jaj moja porad lebo už mi sibka z toho....

ivetka09
8. nov 2012

@katrenka111 ako co mam poradit? co chces predat versu a kupit nieco ine? Ale ved ty nemusis versu nosit hore dole tak preco ju chces predat ved si ju nechaj teraz cez zimu a potom na jar a leto ries nieco ine ... versa ti sneh prejde ale ine kociky ani moc nie ...

ifkael
8. nov 2012

Senzz nieje zly...ale je dost siroky- ta konstrukcia je plOska... A nema opierku na nozicky

Cakam kuriera, nech zoberie versu.. :/

katrenka111
8. nov 2012

@ivetka09 no mas pravdu beham s nou asi 10-12 schodov niekolkokrat denne a moja chrbtica to zacina citit a do auta to tiež neni buhvico a to som vysoka ...takže neviem..... no asi budem riesit až na jar ak mi neprepne a nebudem zas vymýslat no ked budu mat mini už v decembri neviem ci nam ježisko neprinesie 😀

ifkael
8. nov 2012

@katrenka111 Zalezi co by si namiesto nej kupila

katrenka111
8. nov 2012

@ifkael uha takže Versa odchádza už ☹ a co bude aký kocik teraz???ten mecleren??

katrenka111
8. nov 2012

@ifkael no asi city mini 4 jedine ten

ifkael
8. nov 2012

Ja vobec tiez netusim- ze co urobit :///

Rozum mi hovori, nech moc prachov do kocika nedavam... Ale neviem ci pocuvnem..

ifkael
8. nov 2012

@katrenka111 maclaren do auta pride dnes alebo zajtra...

Stokke chcem :/ sisnutaaa som z toho

katrenka111
8. nov 2012

@ifkael no ja by som tiež už vela nedala, naco, takým väčším detickam co už bežikaju je to jedno podla mna....

ellysa
8. nov 2012

@ifkael xplory??? eeeeeeeeeee,to už jedine scoot

som dnes vbehla do mothercare a trochu okukovala volo, podľa mňa a úplne geniálny kočík pre dieťa 2 plus , však moja je spokojná už aj v tých buginách, čo mávajú v kiku pri vchode, takže mac bude úplný luxus, som zvedavá na recenzie