icon

Kočík Baby Jogger City Mini GT a Baby Jogger City Versa

veronka
17. jan 2012

Maminky, už ste niektoré majiteľkami týchto kočíkov? Ak hej poprosím skúsenosti, aké majú klady, zápory a ak nie, tak čo na ne poviete, aké môžu byť?
Tu sú o nich bližšie informácie:

Baby Jogger City Mini GT
http://www.baby.jogger.cz/14-kocarek-citi-mini-...

Baby Jogger City Versa
http://www.baby.jogger.cz/kocarek-city-versa-mo...

veronka
autor
9. nov 2012

@ifkael nie golfky, radsej sportovy
ty si ho mala? a ako sa tlaci ked tam sedi tazsie dieta?
inak ti na bazare ho jedna predava za 375 € a novy som nasla za 379 €...zaujimave

ifkael
9. nov 2012

@veronka lebo niesu...

Ale ved naskladnia :/

Praveze sa tlaci lahko, ma velke kolesa. I ked je tazky ako versa - je to velky sportovy kocik.

Kolko merias cm?

ifkael
9. nov 2012

@veronka presiel vsetko a fakt pohodlny

veronka
autor
9. nov 2012

@ifkael jaj, ty si spravlla ten album, vidim podla fotky 🙂 ani som si nevsimla 😀 meriam cca 168 cm, preco? ktorý je lepsi 2011 alebo 2012?

veronka
autor
9. nov 2012

@ifkael kupovala si ho novy?

ifkael
9. nov 2012

@veronka 2012. Ak by si mala 150 bol by ti po plecia...fakt to je velky kocik... ale aj bjcm gt je velky a priestranny

elisskah
9. nov 2012

@ifkael to je Elite? tam sa daju zdvihnut nozicky? alebo si to pod tym niecim vystuzovala?

ifkael
9. nov 2012

@elisskah elite sa daju zdvihnut nozicky. Elite je lepsi ako gt- lepsie prejde

elisskah
9. nov 2012

@ifkael no mozno kym bude versa na sklade, tak ju uz ani nebudem chciet a prejdem na elite. ja reverz nepotrebujem. potrebujem do terennu kocik s nastavitelnou ruckou.....i ked 3koliek sa obavam

katrenka111
10. nov 2012

@veronka BJ city mini alebo mini GT 😉

katrenka111
10. nov 2012

@ifkael
@veronka baby elite je mohutný moc velký sportak....

katrenka111
10. nov 2012

@elisskah ty už nechces Versu ci????
baby baby ja cim dalej s nou chodim tým viac si ju oblubujem aj ked je ťažka.....
ale stve ma na nej že ten fusak ED tam nesedi pekne,tie boky kde je madlo tam vadia a tým padom to mam take vseliake....

ifkael
10. nov 2012

@katrenka111 ja viem. Ale je super.

Nepises naaaahodou na eminino? ;)

katrenka111
10. nov 2012

@ifkael hej aj ty že???

ivetka09
10. nov 2012

@veronka
@ifkael
@katrenka111
@elisskah
Ahojte kocky dobre ranko, vcera vecer som uz tu nevedela byt, ale teraz som si to vsetko precitala...
@veronka - kocik jane mi neodporucuju katrenka ani ifkael, zevraj nie su dobre, Sola sa mne moc osobne nepaci, ja uz som fakt presla vsetky kociky lebo toto riesim uz od maja este ked som prvy krat hladala nejaky sportovy kocik ktory je reverzny ale hlavne skladny dokopi kvoli cestovaniu ... nic som take nenasla ... A ty sa pytas aky kocik pre starsie a tazsie dieta? Kolko ma mesiacov a kg tvoje dietatko? Ja pre starsie ked bude mat maly rok a pol urcite kupim Tfk buggster s Air kolieskami prejdu vsetko je lahky skladny a ked by aj chcel pospinkat si da sa. Tatkze urcite ten hlavne pre starsie deti
@ifkael - ICandy cherry neviem odkial zobrali tu vahu kocika ... ja som ho skusala a ni raz ma tak dokopi asi okolo 9,5 - 10 kg

ivetka09
10. nov 2012

@ifkael este neviem co kupim ale najlahsi a najpraktickejsi je zatial ten quinny

ivetka09
10. nov 2012

@elisskah A ty uz nechces versu ? Ja na tvojom mieste by som Elite nekupovala je to velky kocik a zbytocny velky a tazky ...A hovoris ze sa bojis trojkolesovych koliesok, toho sa bat nemusis ju to superske kociky ... neprevazia sa a nato ze maju len jedno koleso v predu sa az moc dobre tlacia lahucko suprovo ... ja som sa tiez volakedy bala trojkolesovych kocikov ked som mala stredneho velmi ma to odradzalo to jedno koleso ale nakoniec som si ho kupila a od vtedy tak len trojkolesove su to skvele kociky neprevazia sa a lahucko idu ja mam neonato reverso sport uz druhy krat a ja si ho neviem vynachvalit lahucko ide a viem ho tlacit aj s jednou rukou v pohode a lahucko ...

ifkael
10. nov 2012

@ivetka09 babyzen yoyo? Bugaboo bee... Este tieto dva ;)

ifkael
10. nov 2012

@ivetka09 a este bjcm gt je fajn.

ivetka09
10. nov 2012

@ifkael a co je s tymito kocikmi???

ifkael
10. nov 2012

@ivetka09 no tie su reverzne, lahke, skladne. ;)

ivetka09
10. nov 2012

@ifkael no ja tak viem ze yoyo nieje reverzny ci je ??? a babyjogger gt tiez nie

ifkael
10. nov 2012

@ivetka09 no a preco som si myslela ze je reverzne yoyo? 😕

A tazko mat reverzny kocik a lahky... a este aby vsetko presiel

Maclareny sa Ti nepacia, to fakt chytis pod pazuchu aj s malym a vybehnes schody.

Tak potom uz len bgb bee ... alebo skus zapp xtra.

ivetka09
10. nov 2012

@ifkael no ved to ze tazko mat sportovy reverzny a lahky ale mne staci ked bude mat do tych max 11 kg ale nech nie je dlhy to este zvladnem ale versa bola moc tazka uz a hlavne dlha aj na dlzku aj vysku a ja som nizka a nevladala som ju zdvihnut tak aby som nezakopavala o predne kolesa na shcody ked som isla hore ... ale te zapp xtra skusim ten sa mi velmi paci

bebel
10. nov 2012

@ivetka09 aj stokke scoot 😎

ivetka09
10. nov 2012

@bebel no ten je pekny, ale kolko stoji? a kolko ma kg?

katrenka111
10. nov 2012

@ivetka09 skus zapp 🙂

katrenka111
10. nov 2012

@ifkael a mini 4 nie je dobrý podla teba????

katrenka111
10. nov 2012

@ifkael a mini gt je skoro ako versa, versa lepsia...