Kočík Baby Jogger City Mini GT a Baby Jogger City Versa
Maminky, už ste niektoré majiteľkami týchto kočíkov? Ak hej poprosím skúsenosti, aké majú klady, zápory a ak nie, tak čo na ne poviete, aké môžu byť?
Tu sú o nich bližšie informácie:
Baby Jogger City Mini GT
http://www.baby.jogger.cz/14-kocarek-citi-mini-...
Baby Jogger City Versa
http://www.baby.jogger.cz/kocarek-city-versa-mo...
@veronka BJ city mini alebo mini GT 😉
@elisskah ty už nechces Versu ci????
baby baby ja cim dalej s nou chodim tým viac si ju oblubujem aj ked je ťažka.....
ale stve ma na nej že ten fusak ED tam nesedi pekne,tie boky kde je madlo tam vadia a tým padom to mam take vseliake....
@katrenka111 ja viem. Ale je super.
Nepises naaaahodou na eminino? ;)
@ifkael hej aj ty že???
@veronka
@ifkael
@katrenka111
@elisskah
Ahojte kocky dobre ranko, vcera vecer som uz tu nevedela byt, ale teraz som si to vsetko precitala...
@veronka - kocik jane mi neodporucuju katrenka ani ifkael, zevraj nie su dobre, Sola sa mne moc osobne nepaci, ja uz som fakt presla vsetky kociky lebo toto riesim uz od maja este ked som prvy krat hladala nejaky sportovy kocik ktory je reverzny ale hlavne skladny dokopi kvoli cestovaniu ... nic som take nenasla ... A ty sa pytas aky kocik pre starsie a tazsie dieta? Kolko ma mesiacov a kg tvoje dietatko? Ja pre starsie ked bude mat maly rok a pol urcite kupim Tfk buggster s Air kolieskami prejdu vsetko je lahky skladny a ked by aj chcel pospinkat si da sa. Tatkze urcite ten hlavne pre starsie deti
@ifkael - ICandy cherry neviem odkial zobrali tu vahu kocika ... ja som ho skusala a ni raz ma tak dokopi asi okolo 9,5 - 10 kg
@elisskah A ty uz nechces versu ? Ja na tvojom mieste by som Elite nekupovala je to velky kocik a zbytocny velky a tazky ...A hovoris ze sa bojis trojkolesovych koliesok, toho sa bat nemusis ju to superske kociky ... neprevazia sa a nato ze maju len jedno koleso v predu sa az moc dobre tlacia lahucko suprovo ... ja som sa tiez volakedy bala trojkolesovych kocikov ked som mala stredneho velmi ma to odradzalo to jedno koleso ale nakoniec som si ho kupila a od vtedy tak len trojkolesove su to skvele kociky neprevazia sa a lahucko idu ja mam neonato reverso sport uz druhy krat a ja si ho neviem vynachvalit lahucko ide a viem ho tlacit aj s jednou rukou v pohode a lahucko ...
@ivetka09 babyzen yoyo? Bugaboo bee... Este tieto dva ;)
@ifkael no ved to ze tazko mat sportovy reverzny a lahky ale mne staci ked bude mat do tych max 11 kg ale nech nie je dlhy to este zvladnem ale versa bola moc tazka uz a hlavne dlha aj na dlzku aj vysku a ja som nizka a nevladala som ju zdvihnut tak aby som nezakopavala o predne kolesa na shcody ked som isla hore ... ale te zapp xtra skusim ten sa mi velmi paci
@ivetka09 skus zapp 🙂
@ifkael a mini 4 nie je dobrý podla teba????
@ifkael a mini gt je skoro ako versa, versa lepsia...

@ifkael nie golfky, radsej sportovy
ty si ho mala? a ako sa tlaci ked tam sedi tazsie dieta?
inak ti na bazare ho jedna predava za 375 € a novy som nasla za 379 €...zaujimave