Kočík Baby Jogger City Mini GT a Baby Jogger City Versa
Maminky, už ste niektoré majiteľkami týchto kočíkov? Ak hej poprosím skúsenosti, aké majú klady, zápory a ak nie, tak čo na ne poviete, aké môžu byť?
Tu sú o nich bližšie informácie:
Baby Jogger City Mini GT
http://www.baby.jogger.cz/14-kocarek-citi-mini-...
Baby Jogger City Versa
http://www.baby.jogger.cz/kocarek-city-versa-mo...
@ivetka09 ahojte. ale, nejake zdravotne problemy boli, ale uz to vyzera byt ok... ak sa mi to teda dufam nevrati. to cloveka ani tie kociky nebavia :D
objednala som si od stokke scoot, dodacia doba 4 tyzdne. ale som ho nevidela, kocky co ho videli- ze bleee, tak mam chrobaka v hlave... vykaslem sa na neho. a nieco planujem, ale to az ked kupim- musim nasetrit. resp. najskor vybavit vianoce- potom kocik. zatial mame maclaren. spokojnost 😵
ako to som chcela napisat, ze nebudem hovorit popredu, lebo poviem ze kupim kupim a uz druhy krat nic z toho 😅
@ivetka09 no ma 2casti a ja chcem dobre skladný a naco taký kocik a PP co pocuvam su dost kazove tak neviem....to už potom fak to Brio ale to už pre nas neni...
@katrenka111 vsak aj PP sa da zlozit aj dokopi nemusis zvlast skladat ... a podla mna kazdy kocik ma nieco kazove nie je perfektne, vidis ty hovoris ze aj versa sa ti zle skladala ze tam nieco praskalo, mne to skladalo zas v pohode ... a napriklad aj neonato co mam aj na to kazdy hovoril ze zly kocik a ja som spokojna mne sa zatial nic pokazilo, takze vies kto na co natrafi vsetko sa moze aj nemusi pokazit ... tak kto vie ... ja zas mam vela znamich a mali PP kociky a veru s nimi boli spokojny ... tak zalezi co chces kupit ale ty len to mini tak si musi na neho pockat 🙂 🙂 🙂 ine ti neostava alebo kup s pod ruky a budes ho mat aj lacnejsie 😉
@ivetka09 no ako ja som s mojou Versickou spokojna len ma stve ta vaha a fakt to skladanie, takže nejak vydržím do jari a potom už nieco mensie teda mini asi už nam nebude treba taký väčší kocik, naco aby som ho ja mala na galibu.....??? 😎 😎
@ifkael no tak skore uzdravenie teda.... no pocuj moja ty mi porad....stale cakam na vyjadrenie predajcu dnes mi pisali len ohladne madla a ine nic tak som zvedava....
@katrenka111 pp kazove? kazdy kocik sa asi obcas pokazi, myslim kazda znacka, ale pp urcite nieje s tych viackazovych. a book zlozis lahko, na jednu placku.
@ivetka09 no, odisiel mi trochu na tri dni bedrovy klb.. tri dni a tri noci som nespala, az plakala co to tak bolelo.. vraj tam mam zapal, ale lieky zabrali chvalabohu. len moj zaludok na ne zareagoval tak ako nemal- asi si precital pribalovy letak, neduce ucinky, tak 24 hodin som mala bolesti- no porod nic. prvy porod trval moj 2 hodiny, druhy 45 minu, treti 15 minut..toto som si zlizla za vsetky tri. :///
tak som vcera lieky vysadila a uvidime co to urobi. 😕
@ifkael no citala som recenzky a teda neni to bohvieaký perfektný kocik a co poznam zname tak 4mali problem s PP kocikmi tak neviem to ma odrádza....
@katrenka111 ak sa Ti to zle sklada- kde si ho kupovala? mas to daleko? im ho posli, normalne reklamacia, ze sa cely ram ohyba ked to zlozis..a teda zlozit sa nea, lebo tie kolesa ohybaju konstrukciu. nech riesia. ked praskne ram, potom co povedia??? len asi budes musiet byt bez kocika mesiac 😅
@ifkael fuha moja no nic prijemne, dufam že to bude ok....držím palce.... ty mas 3 deti už????
@katrenka111 co mali ake modely od pp? a ake problemy s nimi? 😕
@ifkael pliko, potom nejaku 3komb.golfove palice a neviem este ake...
@katrenka111 😎 no veru tri... este si to kocikovanie musim uzit, tata vravi ze stacilo... ale ja verim, ze ked vyjde dom ako by sme chceli na jedno ho ukecam este 🙂))) troch chalanov mame. ze este stvrteho :P
ale kedze je mm vela casu v praci a vsetko je na mne...asi nam stacilo.
@ifkael
@katrenka111 presne aj ja to hovorim, ze kazdy kocik sa moze pokazit ... aj podla mna nie su PP kazove ... ved to bola vzdy dobra znacka ...
@ifkael ou boze tak ti zelam skore uzdravenie 🙂
@katrenka111 pp aspon reklamacie v pohode riesi.. a nieje problem zo servisom. a tolko ich chodi, ze ak sa niekomu pokazi, tak pri tom pocte predanych kocikov je to normalne.
@ifkael ako dobre vyzera a možno je aj dobrý ale neviem no.... ked tak asi by som už reverzný nebrala, ma peknu striebornu konstrukciu len tie kolieska neviem ake su....
a ma dost malu striesku sa mi vidi....
@katrenka111 https://www.modrykonik.sk/forum/na-kocikovanie/peg-perego-book/ praveze striesku ma super, do koliesok sa nic nezapichuje a prejde vsetko co baby pisu... 😕
@ifkael aha tak potom hej strieska ok, len nema okienko....tak teda nevieeem....
a kto vie co to je aj za material.... pripada mi skoro ako Brio hlavne ta rucka no je o nieco krajsi asi... 😉
@ifkael moja pisala si na emimino že výrobca ma výrobnu vadu, mne predajca napisal že žiadne vyjadrenie im o tom výrobca nepotvrdil tak ja už fakt neviem a tie info už nikde niesu....tak ja neviem co to malo znamenat....
a že Versa ma zastavený predaj??? no tak to ma nastvali, teraz ako co???
@katrenka111 a preco ma podla vyrobcu zastveny predaj? Normalne hoposli na reklamaciu predajcovi... riesit to budu mysiet
@ifkael to más odkial??? ako ja neviem to možno tak mý byt to skladanie neviem, ty si to tiež tak mala???
@katrenka111 odkial to mas ze ma Versa pozastaveny predaj? na strankach BJ nie je nic pisane ... ja tak viem, ze versa nie je pozastavena ale nie je ich dost vyrobenych je velky zaujem o ne a nestihaju ... tuto v UK vela mamiciek ich maju predplatene a predobjednane ale budu ich dostavat len postupne ... a dokonca obchody uz neberu ani predobjednavky lebo nevedia kedy budu ich vediet dodat lebo to beru postupne najprv musia vybavit tie co boli prve a tak ... takze ja o tom nic neviem ... a ked tvoja ma nejaku vadu ved ju reklamuj na to mas zaruku ... a nerozculuj sa na tom ved to je normalne ze sa niektora moze pokazit ... ved vsetko sa raz moze pokazit ved to vyrabaju ludia 🙂

@katrenka111 co sa ti nepaci na skladani pp book pluse? ved je dobre, ja som ho pozerala a keby nie je brio tak berem to pp ... len brio sa mi viac zda zaujimavejsie a ja ho musim skusit inak by ma asi trafilo 🙂 ale pp podla mna by si nemala zle ... ale vidim ze ty len po tom mini tuzis tak nevymyslaj vyckaj zimu s verszou a na jar bude mini a hotovka ... ved zima prejde raz dva a ked bude sneh versa ti ho prejde ale mini neviem neviem ...