icon

Kočík Baby Jogger City Mini GT a Baby Jogger City Versa

veronka
17. jan 2012

Maminky, už ste niektoré majiteľkami týchto kočíkov? Ak hej poprosím skúsenosti, aké majú klady, zápory a ak nie, tak čo na ne poviete, aké môžu byť?
Tu sú o nich bližšie informácie:

Baby Jogger City Mini GT
http://www.baby.jogger.cz/14-kocarek-citi-mini-...

Baby Jogger City Versa
http://www.baby.jogger.cz/kocarek-city-versa-mo...

tehula
23. nov 2012

Jej kukam, ze @katrenka111 uz predava versu. A mas uz teda nejaky kocik nahradny?

ivetka09
23. nov 2012

@elisskah no a zdvojenymi kolesami sa aj tazsie ide myslim tlacia ... ja som mala casualplay avant a ten mal zdvojene kolesa v predu no veru bolo to tazke a kazde koleso islo inde a vkuse sa zaseklo v kazdej jamke a no to bol horor s nim ist ... takze ja zdvojene kolesa uz nie ... len ak tak vstrede to moze byt to ide dobre

adaduk
24. nov 2012

@katrenka111 no ja ju zlozim, chytim za konstrukciu a uz je v kufri... pekne sup sup 🙂
doteraz som rozkladala kocik, zvlast vrch a zvlast spodok, islo to tazsie, nasledne som skladala podvozok ktory sam vazil skoro tolko, co cela versa, tak neskutocne ocenujem to lahke skladanie a hned ju mam v kufri a ide sa... a rozkladanie detto, vytiahnem z kufra, odistim a uz taham za rucku, rozlozi sa sama 🙂

adaduk
24. nov 2012

@ivetka09 to teriganie ti veru nezavidim 😒 , pretoze skutocne versicka nieco vazi a je aj dost roztiahnuta, toto jedine si neviem predstavit, ze by som mala pravidelne robit... Inak je na nej nastavitelne asi vsetko, co vobec nastavitelne moze byt - este aj cast pod nohami sa da predlzit, ked bude treba 😎 mam cervenu, je nadherna, uz som s nou aj po spevnenych cestach mimo chodnikov a cesticiek jazdila, do kopca, zatial zvladla vsetky tereny.. 🙂

elisskah
24. nov 2012

@ivetka09 Versa je uz v Nemecku 🙂

ivetka09
24. nov 2012

@adaduk ved to, a ja musim niekedy aj 2 az 3 krat ist von dole a hore ... takze s Versou som to zvladla asi 3 x a povedala som dost ... este vaha by mi ani tak nevadila, keby nebola aj tak roztiahnuta ale vkuse ako som isla hore po schodoch ja som nizka tak predne kolesa sa mi furt zachytavali do schodov a nevladala som snou ist hore a este v nej aj 11 kg maly no to bolo ... takze mne Versicka stala doma a pouzivala som svoj stary kocik. Aj ja som mala cervenu bola nadherna a aj mne prave to sa pacilo ze mala vsetko polohovatelne co sa len dalo ... ale uz ma novu majitelku, prave je na ceste k nej ... tak dufam, ze ona bude spokojna ... a to ze prejde vsetko tak to bolo fakt ako jedna basen 🙂

ivetka09
24. nov 2012

@elisskah hej? ja som dnes vobec nepozerala ... dnes som upratovala cely den zajtra budeme mat navstevu takze nemala som cas na nic ... tak mozno v utorok aj budes mat ... ked uz preletela more tak to uz bude rychle dodanie ... 🙂

ivetka09
24. nov 2012

@ivetka09 manzel tvrdi ze uz je na SK ... lebo ze on ma dve cisla a tam je pisane ze je uz v tom sklade kde maju zakladnu tak ze by mala byt uz na SK ale kto vie, ved uvidime 🙂

ivetka09
24. nov 2012

@elisskah boze ja som so to poslala sama sebe hihi manzel tvrdi ze uz je na SK ... lebo ze on ma dve cisla a tam je pisane ze je uz v tom sklade kde maju zakladnu tak ze by mala byt uz na SK ale kto vie, ved uvidime 🙂

katrenka111
24. nov 2012

@tehula nie moja nemam ani neviem ci ho vobec predam uvidim, ta vaha ma vytaca ale to je taký moj kocik neviem ci ho vobec dam preč....ked by bol druhý tak asi mini alebo aj nieco ine neviem este vobec... 😉

katrenka111
24. nov 2012

@adaduk no to si siklua ked ju tak rýchlo supnes do auta, mne je strasne tažka aj po zloženi horko ťažko ju natrepem do kufra.... a poviem ti neviem ju len tak lahko zdvihnut...je fakt hroyne ťažka teda pre mna....

katrenka111
26. nov 2012

caute babule kde ste??? pocujte už mam aj madlo na Versu akože to co je,ake miniaturne...no nepaci sa mi moc.....lepsie mi to pride bez neho....
Ja stale uvažujem ci predat alebo nepredat.....
@elisskah no co este nemas Versicku doma???

ivetka09
26. nov 2012

@katrenka111 Ahojko, dobre ranko ... co madlo je miniaturne? Ja neviem ale podla mne je super ... co sa ti na nom nepaci ...

ivetka09
26. nov 2012

@elisskah ahojko no som zvedava kedy ti dorucia versicku ... uz to je len o dnoch ci dnes, zajtra ??? alebo v stredu uz ja som napäta s toho 🙂

katrenka111
26. nov 2012

@ivetka09 no uplne take divne, neviem a cele mi to pride nejake miniaturne celý kocik.... ale inak super ja som už na nervz sama neviem co chcem....

ivetka09
26. nov 2012

@katrenka111 divne? neviem mne sa to pacilo ... ved ked sa ti nepaci predaj a hotovo ...

katrenka111
26. nov 2012

@ivetka09 no hej bolo to ine, take mini madielko som nevidela este na žiadnom kociku....

ivetka09
26. nov 2012

@katrenka111 neviem, ale mne sa to paci, ja mam rada skor male madla ako keby to tam malo trcat ... ja som s madlom bola spokojna 🙂

katrenka111
26. nov 2012

@ivetka09 no ked si s nim bola tak strasne spokojna preco si ho hned predala haaa??? 😀 😎

elisskah
26. nov 2012

@katrenka111 este ju nemam doma, ale sme sa zhodli s Ivetkou, ze asi utorok alebo stredu by uz mohla prist. Ty pocuj, na jednej strane hovoris, ze je versa naj kocik a uz ani inu znacku ako baby jogger nechces a na druhej strane na nej stale hladas chyby. Preco? A preco si ju dala na inzerat, ked este nie si pevne rozhodnuta, ze ju chces predat? A co odpovedas potencionalnym zaujemcom? A okrem toho, nemas este nahradny kocik a kedze chces len mini4, ktory sa ti teraz neda kupit, tak ho ani tak lahko mat nebudes. Hladaj pozitivne veci. Neni si pysna na nu? Neobdivuju ti ju? Stretla si sa v okoli s mamickou, co ma tiez versu?Asi nie. Ved mas novinku jesene 2012, ktoru ma malokto a pritom je taka kraaaasna, na tvojich fotkach a aj na @ivetka09 fotkach. Ja ju mozem len tam zatial obdivovat, lebo som nemala moznost ju nikde vidiet nazivo. Mala by si byt veeelmi rada, ze ju mas. A ja sa uz nemozem dockat, kedy sa k tebe pridam a budem ju mat tiez.

katrenka111
26. nov 2012

@elisskah no ja som s nou spokojna a fakt že chybu ma len tu že je pre mna strasne ťažka a to je pre mna dost doležite....takže tolko no hej mam ju na predaj a mam aj záujemcov nahradný kockm mam vo výhlade a v Cechach som nasla aj mini ked už ide o to.... ale este uvidim ci ju predam....lebo ta vaha mi zacina fakt dost prekážat....a na moj bolavý chrbat to je už fakt dost....
som zvedava co budes vraviet na nu ty..... 😎

elisskah
26. nov 2012

@katrenka111 no dufam, ze len same dobre veci. Teraz mam otrasny kocik 15kg, takze versa bude pre mna priam kralovska 🙂 🙂 Tak ked si nasla mini4, tak ju mozes predat a kupit si to, aspon nebudes stale nad tym premyslat. Som zena, takze viem, ze ked nam nieco stale vrta v hlave, tak nebudeme spokojne, kym to nebude po nasom 😉

katrenka111
26. nov 2012

@elisskah No asi tak nejak to je.... no ved uvidis potom napis ked ju budes mat ale až po case lebo zo zaciatku mne ta vaha tiež nejak nevadila...ale ked ju nemusis nosit tak bude určite super..... 🙂

ivetka09
26. nov 2012

@katrenka111 mojko, ked budes mat 3 deti a byvat na 3 poschodi bez vytahu a musis denne chodit hore dole aj s 13 kg kocikom a 11 kg dietatom sa ta tiez spytam ci si velmi spokojna albo len trosku ... vies ja zijem vo velkom meste na prechadzky nemam vobec cas a nechala som si svoj neonato je odlozeny v kumbali lebo nemam srdce ho predat ... a zatial pouzivam maly quinny a versu som predala tak rychlo len kvoli tomu ze bola nova zo zarukou tak nech ju pouziva komu bude aj vyhovat, naco mi mala doma stat? A ved ja som ju hned nepredala ja som si ju chcela nechat a pouzivat v byte ale zas nato mi novy kocik netreba ... A ved aj ty ked nie si spokojna ved ju tiez mozes predat... ja rada skusam a menim kociky napriklad quinny je pre mna a muza kocik perfektny a uz tiez by som ho predala aby som mohla kupit dalsi .., ja dlho s jednym kocikom nevydrzim najviac som vydrzala s neonatom a to nie je najlepsii kocik na svete a mne aj tak vyhovuje vies kazdy ma ine nazory a proti gustu ziaden komentar ... ale s madlom neviem fakt co mas za problem madlo ma versa praveze velmi dobre mne sa to madlo najviac lubilo

tehula
26. nov 2012

tak ja mam pocit len z citania tohto, ze
@katrenka111 totiz od zaciatku bola naklonena AJ BJMC, velmi zvazovala, ci versu, ci mini. A tak asi ved na kazdom sa najdu nejake chyby a potom to cloveka hryze, ci radsej nemal to a hento skusit.

ifkael
26. nov 2012

@elisskah ano, clovek sa snazi hladat tie pozitivne vlastnosti..ale ked Ti nieco prekaza moc - tak je lepsie predat a kupit si nieco ine. 🙂 esteze je tolko moznosti.

aj ja som dlho vahala s predajom...dala inzerat, stiahla..ale som rada normalne ze je prec.Maloktory kocik ma tak potesil ked odchadzal. 😅 I ked ako som ju balila, bolo mi luto.. ale ako odchadzala- ok.

katrenka111
26. nov 2012

@tehula tak tak moja pravdu mas, aj s Briom to tak bolo...teray už pokukujem aj po PP Book aj po TFK....no co narobim ked to tak laka 😉

katrenka111
26. nov 2012

@ifkael no som na tom možno aj podobne ako ty....proste ja som tiež asi taka ked mi nieco moc vadi na kociku tak tiež chcem už potom iný skusit....
na Casualplay S4 mi vadila uyka vanicka a to že sa sportova cast nedala pretocit, Jane MUUM to bol iný smejd, tam mi vadilo toho velmi vela a Versa je najlepsia len ta vaha mi prekáža a akosi sa mi zda byt už uzka a malý tam je taký dole akoby v jame to asi tým korýtkom.....
už si pripadam niekedz ja si-si že stale kocik riesim no ale možem zato ked je ich tolko vela na výber....

tehula
26. nov 2012

@katrenka111 tak mna neviem ci je dobre, alebo nie nakoniec vzdy presli tie chtice striedat kocare, lebo teda najprv to vyzeralo na obrazku fasa, potom sa mi iste muchy rozlezali v hlave, co su minusy a velakrat potom stacilo, aby som vzala muza, ze tak asi toto a ten to chmatol do ruk, pohegloval, vsetko pospekuloval a zdzubal nenormalne, ze tak toto co? Potom ale teda som mu vysvetlila, ze zial kocare maju muchy furt a ozaj ani jeden neni tip top podla ocakavani, tak sme hladali taky ozaj rozumny stred.
A inak ale aj
@ifkael mi velakrat zodpovedala otazky na moje ocakavania a poradila s roznymi druhmi. Aj tak som sa lepsie rozhodovala po jej tipoch.

no kazdopadne, ja bez vyhry v loto, alebo zatemneni mysle uz dalsie dieta mat nebudem a pomaly ozaj uz nastane cas, kedy kocik nebude treba. Nespekulujem uz preto, dojazdime ak vobec s tym co mame, postupne predam co ostalo a tak.
Mna mania na kociky az tak nelapla. A nastastie ani moj muz neni taky napr pri autach, ze kazdy mesiac ine, ako niektori chlapi.

katrenka111
26. nov 2012

@tehula a kolko mate kocikov??? no jo žiadnz nie je dokonalý tak ja už asi len mini skusim a konec....sa nastvem a kupim ho asi 🙂
alebo neviem este ktorý by bol fajn taký lahsi...musi mi @ifkael tusim poradit.... 🙂