Kočík Baby Jogger City Mini GT a Baby Jogger City Versa
Maminky, už ste niektoré majiteľkami týchto kočíkov? Ak hej poprosím skúsenosti, aké majú klady, zápory a ak nie, tak čo na ne poviete, aké môžu byť?
Tu sú o nich bližšie informácie:
Baby Jogger City Mini GT
http://www.baby.jogger.cz/14-kocarek-citi-mini-...
Baby Jogger City Versa
http://www.baby.jogger.cz/kocarek-city-versa-mo...
@katrenka111 jasne ze nie je nizko od zeme 😉 A ano, jed ost pevna. Je to sice trochu maksie ako klasicka opierka, lebo je to tam vlozene, ale nemam s tym ziaden problem 🙂 A daj uz pokoj...... 🙄 😀 😀 😀
@drobec33 ok idem už preč odtialto 😵 😀 😉
@katrenka111 no tak s tym musim suhlasit. Len sa tak za nou zaprasi... 😖
@drobec33 to už co je 😀 😎
Preco nie su velmi kvalitne graco kociky? No a versa je aj moja srdcovka je nadherna da sa zlozit skvele aj otocit ku mne co je pre mna dolezite mna odradza len to lezanie. Ja uz som tu versu tolko krat bola pozerat ze na mna uz v obchode pozeraju ako na blazna hihi. Ale zas nechcem dopadnut tak ze kupim a doplatim. Uz som povedala muzovi ze kupim aj graco aj versu a bude po probleme. Aspon budem lepsie spavat a nemusim sa rozhodovat hihi ale este cakam na recenzie od versy a na graco evo tak maminky ak niektore mate skusenosti piste budem rada.
@ivetka09 nemam osobne skusenosti s Graco, ale na mna velmi tie kociky nepozdavaju. Tie co som pozerala, boli dost tazke a velke. Ja som si BJ vybrala preto ze: je lahky, super skladny, skladanie na 1*, super kosik (velkost aj pristup), strecha nema konkurenciu, sportiak je priestranny, dobre sa mi s nim jazdi po akomkolvek terene, dobre sa mi s nim vychadza a schadza na obrubniky. Mozno som este na nieco zabudla 🙂
@ivetka09 no to sme dve nerozhodne....
Baby a co poviete na Brio a Versu a city mini??? ach jaj už sa smejem sme jak male deti s tými kocikmi co 😎 😀 😀 😵
ale tiež si musim kupu už dobre zvážit preto take rozhodovanie.... 😉
Tiež sa bojim korýtka trochu..... a ake kolieska teda ??? gt ci klasicke??? videla si klasicke??? ake su???
@katrenka111 korýtko je super.
Brio je fajn, ale mne vadí polohovanie na pásy a nedá sa zvliecť poťah a dať vyprať a veľmi stráca farbu, vybledne, zaprasí sa....Do košíka, keďže je taký plytko a otvorený sa nakydá bordel a prach, keď s ním jazdíš.
Ja čakám už len na striebornú farbu a som 100% rozhodnutá pre versu. Je to skvelý kočík. 🙂
@bebel no mne sa na Briu tiež ten kosik nepozdava a ta rucka je strasidelná...ani strieska buhvico....možno ide fakt super ale versa je krajsia si myslím...len ma stve ta váha.... 😒
@drobec33 no ja tiež nutne potrebujem kočík lebo malého nosím vkuse v hlbokom kým nekúpim nejaký kočík. Ja mám Neonato reverso trojkombináciu ale tú športovú časť sa mi nechce nahodiť, je moc veľká a pri skladaní musím rozoberať všetko. A preto som si počkala na Versu. Inač mne sa páči aj ten city mini len pre mňa má bod dole to že sedačka nie je otočná a to pre mňa hrá veľkú rolu.
@ivetka09 pre mna nie, ja som nikdy neriesila otocnu sedacku. V mojom pripade to povazujem za zbytocnost, nevidim v tom opodstatnenie 🙂 Dietatu je jedno, kam pozera. Teda moja skusenost je taka, ze skor chceli moje baby pozerat dopredu, co sa deje, lepsie videli. Mna vidia stale 😀 A kedze su na strechach okienka, lahko som si ich mohla skontrolovat.
@katrenka111 no tak to sme dobre nerozhodne tak kočky pridajte sa hihi. Tiež musím kúpi dobre zvážiť lebo nemôžem vymieňať kočíky aby ma muž nenakopal hihi, už sa smeje na mne či mi s kočíkov už nešibe.
No to Brio som videla prvý krát a skladanie je super, tak isto sa zloží aj keď je športová časť otočená smerom matke? A ako sa s ním ide je ľahký na tlačenie? A tá športová časť je dosť veľká? Lebo Versa je krásne priestranná. A to Brio si videla naživo? A Versa s umelými kolieskami nie je zlá sú také mohutné kolieska nie tenké tak by to malo vydržať aj niečo, len mna na výzor sa mi viac páčia kolieska GT, ale keď budem mať s umelými kolieskami nenahnevám sa. Len keby som sa už rozhodla bolo by super. No a City mini ja zas nie lebo sa nedá otočiť ku mne a to krá u mňa veľkú rolu ešte viac ako to korýtko. Ja asi si pôjdem ešte raz pozrieť Versu a keď malý nebude spať tak aj odskúšam ju s ním poriadne a rozhodnem sa . Ty máš kolko mesačné bábo? Ja mám 8 a už ma to súry aj hlavne kvôli skladaniu v kuse do auta a nosím kočík s 3 poschodia aj s malým a to je dobrá makačka. Tu nemajú výťahy.
@katrenka111 prečo na akú váhu myslíš? Veď píšu 11,5 kg alebo nie?
@ivetka09 "nieco" na to bude asi. Co tak sledujem, tak vacsina deticiek sa jeduje, pretoze maju prve kociky otocne a dieta to pozna. My sme ani jeden nemali otocny a nebol ziaden problem. Samozrejme kazde dietatko je ine a neplati to globalne. 😉 Vynimky su vsade 🙂 Drzim palce pri kupe, nech je to cokolvek. Aby splnil ocakavania a dobre sluzil 😉
@ivetka09 no Brio som videla naživo rozne farby, zozaciatku som ho strasne moc chcela ale akosi sa mi znepacil, ta rucka, strieska no proste neviem a tie zadne kolieska väčšie....príde mi taký väčší....skladanie ma dobre aj ide dobre ževraj ale neviem no....
Moj bude mat 7mesiacov.... už by u mna nehrala ani otocna sedacka lebo mam pocit že chce vse vidiet už takže to už by asi nehralo rolu....
No ja zas neviem tie GT kolieska, na výzor sa mi viac pacia tie gumene ale GT su ževraj velmi kvalitne a jazda s nimi je tiež super.... tak ja už sa rozhodujem len ake kolieska na Verse a ci teda tu Versu alebo mini.....no viac + ma asi versa...
No veru chod este raz vyskusat a daj vediet a posad tam drobca a vyskusaj vse polohy a striesku ci bude dost velka aj si ho podvihni a daj vediet.... ja mam tiež par schodov tak tiež potrebujem taký co možem aj vyniest s malým a aj do auta aby sa dal rýchlo zložit a len v jednej casti....
@ivetka09 11,5kg s GT kolieskami??? ja viem tak že s GT 13kg
@ivetka09 no myslís že je aj dost siroka??? mne prisla taka užšia ked som ju videla oproti tomu co mam teraz mam Jane Muum
versa gt je uzasna... mat mensie dieta, urcite ju uz mame doma 😀
@katrenka111 tak podľa mňa Versa je dobrá mňa čo odrádza len to ležanie. Keby mala rovné ležanie už dávno ju mám doma. Neviem ako bude malému vyhovovať to korýtko. A ty máš Jane Muum tak prečo ideš meniť?

@drobec33 no mas pravdu už som magor z toho asi pockam a uvidim lenže co ked Versinku nebudu mat pak už,hmmm