icon

Kočík Baby Jogger City Mini GT a Baby Jogger City Versa

veronka
17. jan 2012

Maminky, už ste niektoré majiteľkami týchto kočíkov? Ak hej poprosím skúsenosti, aké majú klady, zápory a ak nie, tak čo na ne poviete, aké môžu byť?
Tu sú o nich bližšie informácie:

Baby Jogger City Mini GT
http://www.baby.jogger.cz/14-kocarek-citi-mini-...

Baby Jogger City Versa
http://www.baby.jogger.cz/kocarek-city-versa-mo...

ifkael
27. nov 2012

@ivetka09 preto k nemu sa davaju terenne kolesa.

A o tych malych kolesach viem.

Sa to tak vo mne strieda- potrebujem ho? Nepotrebujem ho?

Radsej novy pc by som mala si zato kupit...

ivetka09
27. nov 2012

@elisskah coze? tak uz je u vas??? to hned rano to je super 🙂 tak bleskovo to ani ku mne neprislo ako tebe vau 🙂 a mamina ti volala ze je u vas ?

ivetka09
27. nov 2012

@ifkael no vidis tak som aj ja ze kym je maly maly potom kociky zamenim za dobru zrkadlovku ... uz sa tesim aj na to obdobie 🙂

ifkael
27. nov 2012

@ivetka09 ja snivam momentalne o 3 objektivoch a svetlach atelierovych..... nejaka zrkadlovka sa uz doma najde 😉

elisskah
27. nov 2012

@ivetka09 ano volala som jej potom, ze ci uz je. Som sa jej pytala, ze ci nie je skatula nejaka dokrcena obuchana, ci mi ju neotlkli cestou, ze nie, ze je pekna 🙂 To preto lebo islo z UK na Slovensko a nie opacne 🙂

ellysa
27. nov 2012

@ivetka09 cameleon je najsuper kočík,mala som ho pri malej a kúpila aj dorbcovi znova, môj muž iný ani nechcel vidieť, malé kolieska úplne v pohode, aj snehovú nádielku na orave v pohode zvládli

ifkael
27. nov 2012

@ellysa no veru tak...nevies ako je to s tymi kolesami? reklamuju to baby?

mam dve moznosti- kupit trojkolku alebo cam3 .. sama neviem. muz chce plusko, ale to nechcem. to rovno dolozim na cam3

ellysa
27. nov 2012

@ifkael netuším, ja nemám v okolí nikoho, kto má cam3

katrenka111
27. nov 2012

@elisskah jeej tak už mas Versu, tak utekaj rýchlo pre nu no som zvedava co nam napises aka s nou budes unesena....

katrenka111
27. nov 2012

@ifkael
@ivetka09
@elisskah
@ellysa babule tak ja som sa už rozhodla, royhodovala som sa medzi MP luna a mini 4 ale luna je ževraj dost mala, skoro ako nuna asi a preklapa sa chrbatik ci co no a dnes som videla v meste jednu mamicku no a mala mini 4 cierne, no cista nadhera len som sa otacala, takže som rozhodnuta pre mini 4 aj ked luna je strasne pekna dizajnovo ale ta strieska je malicka a celkovo taka mala....
Len teraz dilema že ci ju objednat z Ciech tam ju maju v jednom eshope, lenže stoji 300eur alebo pockat do februara, marca kým bude u nas....
ach jaj hned by som ju chcela už.....

elisskah
27. nov 2012

@ivetka09
@katrenka111 Dnes pojdem urcite pre nu, lebo aj fusak s rukavnikom mi akurat dnes dosiel, tak budeme mat s Elisskou Vianoce. 😀

katrenka111
27. nov 2012

@elisskah tak sa už tesite co???

elisskah
27. nov 2012

@katrenka111 ja by som pockala.

ifkael
27. nov 2012

@katrenka111 NECHAJ VERSU NA ZIMU!!!! 😀 staci takto napisat? budes lutovat, na zimu je perfektna

ifkael
27. nov 2012

a teraz poradte mne co mam robit...

miska1981
27. nov 2012

@ifkael a medzi akymi sa ty rozhodujes? a ake stare mas dietko?

ifkael
27. nov 2012

1,5 roka..vyzera na dva. Ak nie viac. Vozime v maclarene- spokojnooost, len to tak nachvilu domesta.

1/ trojkolka - phil and teds, mountain buggy, bj
2/ bgb cam3
3/ polohovatelny maclaren

Ale este dve zimy kocik treba bude. Cameleon je sikovny, aj do mesta aj teren- s kolesami terennymi.

A mozno pod stromcek trojkolku a na jar peknyyy novyy cameleon. Viem ze vanicku netreba- ale zas ho potom dobre predam

Ale- ak by som sa nato vykaslala- prezijeme aj s maclarenom.

elisskah
27. nov 2012

@katrenka111 http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151525... to sa mi teraz zobrazilo na FB. Ja len ze take male dietko tam.....nozicky trcia a madlo zarovno oci. 😒 Inac ta strecha tam je riadne dokrcena, len tak mimochodom. Len nechaj versu, do jari ti maly trochu podrastie a mini bude potom vhodnejsi pre neho. Ked bude leto, tak ani nebude vadit, ak mu budu este nozicky trcat. Aj co sa tyka kolies, zacnes jazdit s nimi az na jar. A len tak ma zaujima, ze tvoj predosly kocik jane kolko vazil???

ivetka09
27. nov 2012

@ellysa hej? neviem ja len co som videla mamicky co ho maju a tie predne kolieska sa im vzdy sasekli tak ja neviem ... ja som ho nepozerala vobec ...

ivetka09
27. nov 2012

@elisskah tak uz utekaj pre nu nech pocujem co a ako ... dufam ze je v poriadku a ze prisla cela bez poskodeni ... 🙂 vies vela cestovala a tyto tie baliky hadzu tak dufam je ok

ivetka09
27. nov 2012

@katrenka111 no tak Luna od MP vobec nieje malicka a s Nunou sa neda porovnat su to dve rozne kociky ... ty si videla nazivo Lunu? Lebo ja ano aj som ju skusala a aj Nunu som videla a skusala a je to uplne ine ... a ked pre maleho tak Luna je lepsia ako BJCM lebo na Lune sa polohuju aj nozicky na mini nie ... a je lahka je dobra ... a vidim ze zas vymyslas ... raz si rozhodnuta ze predas versu a kupis lunu alebo mini, potom ze nepredas a pockas zimu tak uz sa rozhodni ... a ked uz tak velmi chces mini ved predaj versu a ked maju v cechach ved kup mini ...

ellysa
27. nov 2012

inak akurát som šla z BA a na prechode som púšťala bordovú versu, krásna je naživo 😎
@ivetka09 mne sa nikdy nestalo, že by zasekli, ale možno máme lepšie chodníky 😀 😀 😀

ivetka09
27. nov 2012

@ellysa Veru ja som mala bordovu Versu veru bola nadherna ... 🙂 🙂 🙂 a chodniky na SK su perfektne oproti tymto tu ... tu su vsetky v hroznom stave ☹

ellysa
27. nov 2012

@ivetka09 ja bývam v AT, tu veru opravujú aj cesty ktorým nič nie je, blázni
nádherná bola, naozaj som si ju obzrela ako mi šli pred autom, tá farba je tiež krásna, tuším na čiernej konštrukcii bola

ivetka09
27. nov 2012

@ifkael to ti mame pomoct vybrat jeden kocik alebo viac ich chces mat naraz ...

ivetka09
27. nov 2012

@ellysa tak tu vobec neopravuju chodniky oni sa s takymi vecami tu vobec ani nezaoberaju tu su otrasne chodniky a to fakt ... hej versa je na ciernej konstrukcii a naozaj ta farba bola krasne prenikava

ivetka09
27. nov 2012

@ellysa
@ifkael
kocky co je na tom cam3 take skvele? ja ho pozeram hore dole, z dola hore a neviem preco ho tak vychvalujete? Co vie a ostatne kociky nevie? A ta sportova cast nema budu? a daju sa polohovat nozicky? Prosim recenzie o nom skusam mu dojst na chut ... ak by si ifkael kupila a ked uz vyrastie jej maly zeby som odkupila od nej hihi

elisskah
27. nov 2012

@ivetka09 no uz som spät 😀 Nie je jej nic, perfektna je. Slovensky navod tam nie je, tak som nevedela moc ako ju rozlozit a podobne tam vselico co sa da robit na nej....moj chlap to vedel lepsie nez ja 😀 podla obrazkov som sa riadila. Ale na 100 % sa jej povenujem este neskor, lebo moc casu sme nemali. som sa bala s nou manipulovat, ked som chcela dat dole lehatko, tak mi to neslo. potom uz hej....len sa bojim, aby som na nej nieco nezlomila a tak, tak zacinam len tak jemne. Ale hakliva som na nu riadne uz. Mama do nej drgla, len do rucky a uz som ju hresila a chlapovi som min. 3x povedala, nech ju da opatrne do auta, nech mi ju neposkriabe a neuspini a podobne. Uz ma hresil za to 🙂 Aj mame sa ocividne pacila, aj ked hovorila, ze jej uz taky kocik nepristane, ze ani nebude vediet s nim chodit. Ale skusala ho po dome, aj muz skusal. Vozil tam Elissku jak na kolotoci, jej sa to pacilo. Aj mame sa pacilo to soferovanie. Vies, je nam to velmi vzacne take kolesa, sak vies ake som mala doteraz. Farba je uzastna, ovela lepsia ako keby bola taka jasnocervena. To madielko, ked som chytila do ruky, tak ozaj vyzeralo strasne mini, ale ked som ho dala na kocik, tak tam uplne zapasovalo, do versy pasuje presne take. To sedenielezanie ma 3 polohy ze? musim si este prestudovat tie obrazky aj videa pozriet. To istenie po rozlozeni a po zlozeni nemam este nastudovane, musim to pozriet, aby som to nerobila zle. To nasuvanie kolies a vyberanie, tak to je jedna basen ako lahucko sa to da. To ked som chcela na mojom vybrat a umyt, tak som sa riadne natrapila pri tom a jedno mi neslo ani vobec dat prec. Kedze som ich nikdy nevyberala, tak to nie je vybehane asi. No uz sa strasne tesim na zajtrajsiu prechadzku. A dcerka najradsej, pokial nie sme vonku zaspava so mnou v posteli aj cez den, vcera mi nechcela vobec v kociku zaspat. Lebo ju v nom hojdavam pri uspavani, takze to mi chybat nebude, ked nebude chciet zaspat vo verse, tak ju supnem do postele. A vonku na prechadzke nema problem zaspat nikdy, aj po sediacky 🙂 atd atd.....este popisem co ma napadne neskor.... 😉

ivetka09
27. nov 2012

@elisskah jeeej super, tak uz ju mas ... to je skvele dufam ze budes len a len spokojna s nou ... som rada ze prisla v poriadku ... a slovensky navod, ja vobec ani neviem ake papiere k nej boli tie som ani nevybalovala lebo ja som ju vobec neskladala podla navodu ale vedela som vsetko sama, dokonca tu kde predavali versu klasik som jednej predavacke ja ukazovala co a ako snou treba a ako sa sklada a tak ... 🙂 ona co to mala vediet nic nevedela a ja som jej to ukazala ... no takze neviem aky je k nej navod vobec ... hej a ja som tiez tak bola ze vsetko opatrne kym na to neprides co a ako potom to uz ide sup sup ... tak sa tesim s tebou a prajem vam s malou vela vela dobrych kilometrov s nou a pis potom budem velmi rada ak das vediet a aj fotky potom si prosim aj s malou 🙂 🙂 🙂 🙂

katrenka111
27. nov 2012

@ivetka09 no neviem recenzky ma vseliake veru a ma dost malu striesku ako pozeram ale pride mi inak tiež dobra podla foto a popisu ale neviem aka je v skutocnosti, mini mi pride vätšie a priestannejsie.....