icon

Kočík Baby Jogger City Mini GT a Baby Jogger City Versa

veronka
17. jan 2012

Maminky, už ste niektoré majiteľkami týchto kočíkov? Ak hej poprosím skúsenosti, aké majú klady, zápory a ak nie, tak čo na ne poviete, aké môžu byť?
Tu sú o nich bližšie informácie:

Baby Jogger City Mini GT
http://www.baby.jogger.cz/14-kocarek-citi-mini-...

Baby Jogger City Versa
http://www.baby.jogger.cz/kocarek-city-versa-mo...

ivetka09
30. nov 2012

@ifkael ahojko mojko, prosim ta ktory Kaiser fusak by si mi poradila do Bria? Nech je teply, ale nech nie moc puf a nech mekky ... Fusak IGLU THERMO FLEECE, alebo Kaiser Zimný Fusak Jooy alebo Kaiser Dowwny fusak ...

ifkael
30. nov 2012

@ivetka09 downny je leskly... a kaiser joy aleb iglu- tam je tusim rozdiel vo vnutornom materialy. Uz si to nepamatam. A ja som ho nemala a ani asi uz kupovat nebudem 🙂 🙂

A v briu som ho videla, pekny tam bol. 🙂

ivetka09
30. nov 2012

@ifkael a ty si mala eke fusaky aky by sa hodil do bria?

ivetka09
30. nov 2012

@ifkael inac lodger je skvely fusak ale sivy do hnedeho sa nehodi a nechcem ho vkuse vyberat hore dole ...

ifkael
30. nov 2012

@ivetka09 ja som v nom mala quinny fusak...nevyzera moc teply, ale stacil 🙂

a aby nesiel bordel do kosika, si kup tasku, co sa dava dovnutra.

ivetka09
30. nov 2012

@ifkael vau krasny je 🙂 🙂 🙂 ja neviem ale sa mi velmi zacal pacit ten kocik uz sa ho neviem dockat ... a ty si mala ktory rocnik ? 2012 ? alebo 2011 ? a aku tasku myslis co sa dava dole? posli mi link na nu ... a neviem ale kolko ja budem pouzivat vonku ten kocik pochybujem ze tam bude nejaky bordel hihi

katrenka111
30. nov 2012

@ifkael presne taketo Brio som nedavno chcela.... 🙂 alebo modre na bielej..... len ta otrasna rucka....

katrenka111
30. nov 2012

@ivetka09 ty ides kupovat Brio??

ivetka09
30. nov 2012

@katrenka111 uz mam kupene ... len musi prist 🙂 🙂 🙂 uz sa ho neviem dockat ... ved som hovorila ze po verse vyskusam brio aj quinny a potom buggster je na rade ... quinny som vyskusala teraz ide brio a na leto buggster 🙂

ivetka09
30. nov 2012

@katrenka111 praveze mne sa paci aj rucka aj brio je take cudne nesymetricke a to je na nom pekne 🙂 nie je ako ostatne kociky 🙂

katrenka111
30. nov 2012

@ivetka09 😀 😀 😀 maniacka 😀
A ake Brio si objednala??? to budes mat na zimu??? a ten Bugster nieee, ten sa ti fakt paci????

katrenka111
30. nov 2012

@ivetka09 keby mal normalnu rucku tak ho berem aj ja....ale tým to je jak kosacka fakt....

ivetka09
30. nov 2012

@katrenka111 brio mam od jednej pani tu na konikovi hnedy na metalizovej konstrukcii este ho ma nahodeny myslim pozri si ho ... 🙂 a hej brio bude na zimu kdyby nahodou nasnezilo ... co neverim ze bude snezit a hej mne sa buggster velmi paci hlavne jeho kolesa su uzas ... a lahka vaha ... tak ho len este studujem lebo do leta je este vela casu kym nevyjde nieco extra tak bude buggster ja mam rada take nesymestricke veci co nema kazdy ... zato ani nechcem maclaren tu ich ma kazda indka 🙂

katrenka111
30. nov 2012

@ivetka09 ved Brio ma hadam každa druha mamička 😉

ivetka09
30. nov 2012

@katrenka111 no vidis ... a mne sa prave preto paci ... lebo je iny aj ta rucka je super aj ten priestor pod nim a hlavne to skladanie je super tak som uz velmi zvedava na neho 🙂 kocaska dobra kosacka tak sa mi snou bude super kosit uz sa tesim

ivetka09
30. nov 2012

@katrenka111 no mozno u vas ale tu ho nema nikto .... a ja mam take kociky co tu nema nikto ani neonato tu nema nikto len ja ... a aj brio tu nema nikto len ja ... a preto chcem aj toho buggstera lebo ho tu nema nikto ... a viem ze potom ich odo mna kupia lebo tu sa ani casualplay nepredaval ja som ho mala jedina dala som ho doniest neboj teraz uz ho predavaju aj tu v obchodoch az sme sa manzelom smiali ked sme to videli tak cakam kedy zacnu predavat neo a mozno aj brio 🙂

ifkael
30. nov 2012

@ivetka09 a co maju vsetci? Malareny? Icandy?

ivetka09
1. dec 2012

@ifkael ano presne tak ... kazda tu ma maclaren ... hlavne indky ... a da sa tu vidiet kto ma peniaze a kto nie ... kto ma tak si kupi bugaboo alebo icandy a kto nie ma maclaren, silvercross alebo mamas and papas ... tu inu znacku ani nemas este su tu graco ale to ma len fakt mozno par mamiciek a to je vsetko ... ja preto pozeram kociky co tu nemaju ... jaj a baby jogger som zabudla a potom take lacne znacky ale to moc ludi nema ako je petite star ci ako sa to vola a tak ...

ivetka09
1. dec 2012

@ifkael tu brio, cam, neonato ani vobec nepoznaju ani casualplay alebo take co na SK normalne ficia tu ich ani nepoznaju a nemaju ...

ivetka09
1. dec 2012

@katrenka111 a ty pises ze brio na Sk ma kazda druha mamicka tak potom maju peniazky na kociky ked ich ma tolko mamiciek ... tak nie je ani drahe ...a ved ty si pisala ze je to drahy kocik? Tak ked ho ma skoro kazdy nemoze byt taky drahy Alebo? Inac mne to nevadi ze na SK ho ma kazdy aspon viem ze je dobry kocik ... hihi a budem spokojna ale hovorim tu ho budem mat jedina hadam na celom ostrove hihi tu sa ani nepredava keby som chcela novy tak len z Nemecka cez ebay ho viem objednat ...

miska1981
1. dec 2012

@ivetka09 najlepsie rozhodnutie, brio je naj kocik, ja som ho mala az 2 x, prvy som predala ked mala mala rok a druhy som kupila ked mala rok a pol, proste lespie ovladatelny kocik som nenasla.
a rucka sa da polohovat do roznych poloh, vobec nevyzera ako kosacka, je super, este ho iste raz kupim, ak sa postasti druhe.
a ze ho ma kazda druha mamicka? tak to je dobry for, vsak novy stoji cca 450eur a to len sportova cast, takze urcite ho nema kazda, praveze ho malo vidiet.

katrenka111
1. dec 2012

@miska1981 no asi ako kde, ja ho vidim takmer vsade kde som......takže tu na zapade ho fakt mam vela mamiciek.....
moja to je o nazoroch a vec vkusu, no moj muž tiež na neho vravi že je otrasný aj moja mama, takže pre mna to nie je dokonalý kocik aj ked može byt super funkcný.....

katrenka111
1. dec 2012

@ivetka09 no nevravim že drahý,ale lacný nie je ved aj Versa stoji skoro 400eur aj s madlom....
takže to tiež nie je malo....
No ved ho skus, urcite s nim budes spokojna..... ved ty vies.....
a to co tam maju za kociky potom?????? 😎

miska1981
1. dec 2012

@katrenka111 jasne, ze je to o nazoroch, zo zaciatku som mala tiez zmiesane pocity, ale nazivo som bola z neho unesena, funkcnostou je nad vsetkymi kocikmi a da sa krasne kombinovat, velky kosik je uplne super. napr. tebe sa versa paci a co z toho ked ti je tazka...lepsie je niekedy vyberat podla funkcnosti a nie podla krasy, aj ked brio je krasne....teda pre mna urcite.

katrenka111
1. dec 2012

@miska1981 ako netvrdim že je skarede ale take divne ta ruska mi tam nenormalne vadi.....
ktovie možno ked bude druhe kupim Brio alebo Cameleon... 🙂
ale ja už chcem taký kocik co budem mat aj pre 1-2rocneho drobca a v Briu som videla aj väčšie deti a take divne to tam bolo....neviem no....
Versa je ťažka jak fras to je fakt ale pre mne uplne naj kocik.... aj ked aj ten neni dokonalý.....
A kolko váží brio 9-10kg??? to tiež nie je malo....

katrenka111
1. dec 2012

@miska1981 a ty si pisala že mini nie je pre 8mesacne dieta no ine mamicky tvrdia že už aj 6mesacne v pohode...je to o tom komu co vyhovuje..... každa mame ine naroky asi....

ellysa
1. dec 2012

@katrenka111 ja som tiež uvažovala nad briom, ale mne strašne vadí to polohovanie na pásik, inak by som prežrela aj rúčku, aj že naozaj vypadá divne ako šporťák, ale presne každej sa páči niečo iné, ja som túžila pri druhom po stokke a môj muž sa naň ani len pozrieť nechcel-hnusný, hnusný.
A máš pravdu v BA má brio každý druhý, ale aj bugaboo a stokke a pp, vo Viedni iné ako cameleon nemá asi nik

ivetka09
1. dec 2012

@miska1981 Tak sa velmi tesim ze som sa dobre rozhodla ... mne sa velmi paci jeho skladnost ... to ked som zbadala prvy krat hned ukazala manzelovi a on hned no vidis preco si ho hned nekupila ... a ja ze lebo som o briu ani netusila ze nieco take existuje ale uz viem hihi tu nie je ta znacka vobec a mne ta rucka nevadi mne sa paci ta rucka. A ty si preco predala ked si ho potom znova kupila?

ivetka09
1. dec 2012

@katrenka111 inac myslim, ze Brio kocik mam od teba. Ved ty si ho velmi chcela este pred Versou ak si dobre pamatam, vtedy aj s Ifkael ste ospovovali Brio a ja ze to je co za kocik lebo som o nom nepocula a ked si mi poslala link ja ze co to za cudo, ale ked som ho dala do youtube a videla ako sa sklada a aky je sledovala recenzie o nom a vkuse pozerala fotky az sa mi zapacil a muz ten hned este sme nemali ani versu kupenu on hned ze preco nie Brio a ja ze lebo chcem teraz Versu potom bude Brio ale ja som to len tak zo srandy a veru je to aj tak 🙂 tak preco teraz zrazu pises tak zle o nom ved si ho tiez chcela ...

ivetka09
1. dec 2012

@katrenka111 no a inac ani ja by som nekupila mini pre mesacne dieta ... mne vadi ze sa nedaju polohovat nozicky a ked spinka aby miminku vyseli dole nohy to veru nie ... mini skor tak od roka a pol