Kočík Baby Jogger City Mini GT a Baby Jogger City Versa
Maminky, už ste niektoré majiteľkami týchto kočíkov? Ak hej poprosím skúsenosti, aké majú klady, zápory a ak nie, tak čo na ne poviete, aké môžu byť?
Tu sú o nich bližšie informácie:
Baby Jogger City Mini GT
http://www.baby.jogger.cz/14-kocarek-citi-mini-...
Baby Jogger City Versa
http://www.baby.jogger.cz/kocarek-city-versa-mo...
@dzejny22 Ahoj ja som mala Versu GT a na ake doplnky myslis fusak len? Ten co si dala link nepoznam neviem ako by sedel do Versy ale ja som mala klasicky Baby Jogger fusak a ten sedel super do nej, len na zimu sa mi zda tensi, ze do neho este treba fusak, alebo kupis len fusak nejaky teply a nanoznik, ale nanoznik na Versu nie je tak to by si musela dat bud usit alebo nieco s Emitexu ... Ale ja som mala do Versy aj Lodger fusak ten je suprovy krasne sedel v nej ...
@katrenka111 a to mas odkial ze Luna bude az na jar? Pisala si niekomu? ... Tak musis vydrzat s Versou a uz neriesit viac ...
@ivetka09 doplnkami som myslela fusak, nánožník, igelit, sieťku, madlo, pultík a tak...nevieš mi prosím dať link na ten klasický Baby Jogger fusak??? Myslíš, že keby som kúpila ten a Lodger fusak, stačilo by to malému???
Pre mňa je práve nosnosť najdôležitejšia, lebo môj "krpec" má už necelých 15kg a to mal len teraz rok, takže kočík ešte 1 až 1,5 roka budeme určite potrebovať...a Versa sa mi zdá dobra voľba, mne väčšia váha neprekáža, bývam v dome, takže ho nemusím často dvíhať, teraz máme športový z trojkombinácie a ten váži cez 16kg a vôbec mi to nevadí, nebyť malého váhy tak ho ani nemením..
@dzejny22 aha, no tak zacnem od zaciatku, madlo som mala priamo z obchodu kde som kupila versu to bolo spolu kupovane, zvlast ho este vtedy nepredavali teraz neviem mozno uz je dostat, sietku nepouzivam, prsiplast mam ja univerzalny ten mi pasuje na vsetky kociky na autosedacku vsade takze ten mam vlastny ... fusak som kupila s Ebay lebo vtedy sa nikde nedal kupit len tam ... tak neviem ci som ti pomohla a ten Lodger fusak som kupila na MMB ten je fakt suprovy ...
tak to sa necudujem ze ti dolezita nosnost ... boze az 15 kg rocny to mal kolko ked sa narodil? A s cim ho krmis ze tak krasne pribera alebo je aj vyssi? Vy ste vyssi mozno nie?
Ja sa tiez toho obavam ze moj bude tiez taky lebo ma 10 m a uz ma 11 kg tak dufam nebude ako tvoj ze 1 a 15 kg kto ho bude zdvihat 😀 😀 😀 a ja veru musim nosit kocik hore dole a ked by mal maly 15 kg tak si budem musiet kupit asi 5 kg kocik aby som to vladala zdvihnut 😀 😀 😀
@ivetka09 ďakujem pomohla, skúsim večer pozrieť cez ebay, možno niečo nájdem 🙂 A váhu má veru poriadnu, ale to mal vždy, keď sa narodil vážil 4,45kg a meral 53cm, teraz bude mať 13 mesiacov a má cca 14,5kg a 86cm...nepapá nič špeciálne práve naopak kvôli alergiám veľa vecí nemôže (žiadne sladkosti ani piškóty, výživy a pod), ale ja meriam 178cm a mm ešte o 5 viac, tak možno aj preto je taký chlapisko 🙂
No veru keď musíš kočík nosiť hore dole tak to nezávidím, tie ľahučké sú nič moc a všetky majú nosnosť len do 15kg, to už mám preštudované 🙂 Mne všetci vraveli, že keď začne chodiť tak nebude už tak priberať, ale zatiaľ veru priberá stále rovnako a to celý deň behá ako keby mal vrtulu v zadku 😀
@ivetka09 ten original BJ fusak si myslela takýto http://www.originalbabyshop.eu/original-baby-jo... ???
@ivetka09 super, tak ho idem aj objednať na tej stránke majú aj madlo http://www.originalbabyshop.eu/madlo-na-versa-g... , tak ich objednám naraz a myslíš, že keď sedí fusak z mini tak bude aj pláštenka??? našla som tam túto http://www.originalbabyshop.eu/plastenka-na-min...
@ivetka09 hej hej kociky Skalica ju mavaju ale bude až tak februar/marec tak uvidime teda... ale neviem že nosnost do 15kg??? neni to malo??
@katrenka111 a ostatne kociky maju tiez do 15 kg nie?
@dzejny22 http://www.originalbabyshop.eu/mini-elite-fusak... No presne tento fusak mala Ivetka. No do neho treba este bud teplu deku alebo druhy fusak. Ty mas uz versu doma? Aku, ciernu? Ved sa ich spytaj, ci ti vedia povedat, ci pasuje ta plastenka aj na Versy a to madlo neviem neviem, maju tam stale poznamku, ze ho predavaju len s kocikom spolu.
@katrenka111 hej EVA kolieska nie sú plastové, len na tej stránke čo som dávala, tak tam predávajú city mini a majú tam napísané, že kolieska 20cm, plastové 😝 takže to ma odradilo, lebo plastové nechcem
@ivetka09 díky za podrobné info 😉 no váhu kočíka neriešim toľko, lebo ten kočík čo mám teraz tak ten je veľmi ťažký a už som si zvykla, ja kočík nikde nezdvíham, jedine do kufra auta a aj to robí zväčša drahý, takže pre mňa kočík čo má 12-13kg je v pohode, ak by mal všetky iné moje požiadavky, terezka je ľahšie váhová kategoria už od narodenia, teraz meria 79cm a váži 8870g, našťastie už vie vísť po svojich až na 5p. takže ak mám viac času, tak ani ju nevynášam hore 😉 a tiež je odchovaná sa mojom mliečku, stále sa kojíme, teraz menej papá a viac behá, tak myslím, že aj pochudla, len včera nám vyšiel 1.zub 😀 viem, že je veľký rozdiel medzi pevným a otočným kolesom, že treba si kočík vyskúšať ako sa tlačí a ako sa s ním manévruje a môže byť 3-kolka oveľa lepší ako 4-kolka, ja čo som skúšala zatiaľ kočíky, tak som čo sa tohto týka nevidela nejaké rozdiely, len napr. na tej mojej 3-kolke, sa mi zimný fusak šúchal o to predné koliesko a ja som na 3-kolku nejako zanevrela, ale teda som sa nikdy nebála prevrátenia, v tomto nevidím problém, ak by som našla nejakú super 3-kolku za super cenu, tak by som možno spravila kompromis 😉 a ak by som si mohla dovoliť mať doma 3 kočíky, tak možno by som tiež nemala problém si vybrať, každý by bol vhodný na inú príležitosť, ale teda ja práve vyberám kočík, aby sa mi hodil na každú príležiťosť a od narodenia, plánujeme druhé dieťa, takže by som dokupovala vaničku alebo prenosnú tašku, teraz by mi poslúžil ako športiak pre terezku a neskôr by nahradil aj golfáč, čiže hej, bolo by super, aby bol aj ľahký a skladný 😉 a máme seat cordobu, akože kufor je veľký, ale je to sedan, čiže malý otvor do kufra a cez to nedám ten náš kočík 😖
@cerimi77 nemas zac, a vaha kocika ked je okolo 12 to je este ok ale uz od 13 to zacina byt trosku horsie. A tu vahu citit aj pri manevrovani toho kocika 🙂 ale musis sa rozhodnut sama co ti viac pasuje 🙂 Gratujem k 1 zubku 🙂
Inac to ze mam 3 kociky doma, tak to si nemysli ze sme prachaci, to nie ale robim to rozumom 🙂 ja pri kupe prveho kocika som mala na neho okolo 600 - 700 lib. ale som si povedala ze za neho tolko nedam a ten isty kocik som hladala ako ziskat co najlacnejsie, a podarilo sa mi sportovu cast cisto novu len to ze je to rok vyrobi stary asi 6 rokov som ju kupila za 130 lib. co bolo skvele a dokupila som vanicku a vajicko sedacku spod ruky, takze ten kocik som mala nie ze za polovicnu cenu ale za stvrtinovu da sa povedat, potom co som kupila casual tak som predala a za to kupila versu, potom som versu predala a za to kupila brio, a vecsinou vsetko robim tak ze predam kupim predam kupim ... a otacam peniazky takze vobec nemusim davat s peniazkou co su na domacnost a na ostatne deti ... ja mam 3 deti 13 rocneho, 6 rocneho a prcka 10 m, a to co kupujem prckovi ako su kociky a take extra veci do plusu to riesim s veci co tocim peniazky, a saty a to co potrebuje kupujem riadne tak ako aj ostatnym detom ... a ked rozpredam po prckovi aj ostatne veci co tu mam nahromadene tak by som si mohla dovolit mozno uz aj 4 kocik, ale kedze moj prcko zacal liezt, sam sa postavi a treba vkuse za nim behat nic neviem urobit pri nom lebo chodim vkuse za nim, tak tie veci musia pockat teraz ... takze uz sa tesim ked bude mat muz dovcu a ja vsetko nafotim a nahodim na predaj a pozbieram peniazky zas na dalsie veci 🙂 🙂 🙂 takze ja to tak robim 🙂 🙂 🙂
@ivetka09 takto to rano vyzeralo. Skusala som versu aj na tej bacorine roztopenej popri kraji cesty a isla jak tank. Aj na chodnik som isla, kde to bolo len take udupane a v pohode. Bolo citit, ze idem po snehu, ale bez problemov a drhnutia a tak. A snazila som sa ju chranit svojim telom pred autami aj autobusom....to v pohode, ale ked isiel ten kamion z drevom s tymi obrovskymi kolesami, tak som zostala cela zafrkana a kedze nie som taka siroka ako versa, tak aj koniec striesky a koniec fusaku. Tak uvidim, ci tam nieco zostane, este to nebolo uplne vyschnute, len teraz som prisla. Budeme to mat tazke cez tu zimu, na jar pojde asi do cistiarne rovno 🙂
@elisskah jeeej to je ale krasne 🙂 ja dufam, ze tento rok bude aj tu sneh a vela snehu aby sme si ho uzili poriadne 🙂 je to pravda, ze nemame nic na zimu pripravene, ziadne cizmy ani nic take ale to je najmenej 😀 😀 😀 chuda versa tak dnes dostala sprchu ... a to vy sa neviete prechadzat tam kde nechodia moc auta a tak? ako to tam mate? nemas nejaku bocnu cesticku do lesika alebo tak nejak? Lebo cvachtanice zo snehu su hnusne to si este pamatam z SK 🙂

@katrenka111 tem vyzerá dobreee...škoda, že ja musím mať s väčšou nosnosťou ako 15kg 😒