icon

Kočík Babyapple. Má niekto skúsenosti?

dibisd
30. jún 2011

Mate prosim Vas niekto skusenosti s tymto kocikom? http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=5208019

Strana
z2
sladjana
8. máj 2012

@zabka132 no asi nekoro reagujem,ale kocik je paradni 🙂 kebi ho niekto kcel us ho mozem predat,lebo mala ma 8mesaci,a vanicku nepouzivame 🙂

sladjana
8. máj 2012

@zabka132 no asi nekoro reagujem,ale kocik je paradni 🙂 kebi ho niekto kcel us ho mozem predat,lebo mala ma 8mesaci,a vanicku nepouzivame 🙂
@bublinqa aj ja mam take skusenosti,us sa mistalo ze som ho nevedela vobec zlozit amala vrjeskala,tak som ho v celku narvala do avta 😀 😀 ,nastastje sa zmestil,ale streha bola spinava od koliesok 😀 us som to nacvicila

meiwe
26. jún 2013

My ho mame tiez =) a okrem zopar skrabancov na vanicke ako som ju rvala do auta mu nic nieje, sportovu cast mame uplne novu, autosedacku mame tiez len je uz vidiet na nej pouzivanie=( a neviem poriadne pripevnit potah, budem ho predavat keby niekto chcel=) blizsie info do ip.

pegy
1. sep 2013

ja mam tento kocik v ponuke na bazari. Z mojich 4 kocikov bol tento naozaj najlepsi a najpraktickejsi. Ak by ste mali nejke otazky, pytajte sa 🙂

muriel293
2. nov 2013

kočky ja mám teraz už tretí kočík, uvažujem nad štvrým bo skúšam a skúšam a už som sto razy sľúbila mužovi že sa babyappleho už navždy vzdám ale nejde to...stále si ho nechávam do mesta a tak ke´d niekam idem nedokážem sa s ním zatiaľ rozlúčiť, momentálne jazdím s x landerom a je to obrovské hebedo máme otrasné chodníky z roka na rok horšie a ten mi teraz kvôli tomu viac vyhovuje ale zas fakt na nákupy a domesta a k našim iba s applíkom , myslím že ho ešte ocením aj v lete keď bude pražiť kvôli tej strieške na športiaku čo sa tak super dá klopiť nízko dolu čo na mojom terajšom hebede chýba 😝

Strana
z2