Kočík Babyzen Yoyo
Ahojte zvazujem kupu kocika babyzen yoyo a chcela by som sa opytat ci ho niektora z vas nema ze by ste mipovedali ako ste spokojne? 🙂
@cawes má polohovasteľnú opierku chrbta takže dá sa v ňom aj vyspinkať, na dovolenku je ako stvorený, ľahký a rýchlo skladateľný, zmestí sa v lietadle aj do batožinového priestoru
@milena1104 ak Vám neprekáža cena tak určite yoyo
@milena1104 bola si yoyo vyskúšať?
@milena1104 tiež ak financie nie sú rozhodujúce tak radšej yoyo, nuna je taká hrkálkovitejšia a do yoyo sa ti zmestí dieťa dlhšie
inak ja robím propagáciu kočíku aj v AT, minule som šla do auta a sused uvidel kočík, tak hneď pribehol, že čo to je, že oni majú kravu veľkú (teutoniu) čo im zaberie celé auto, tak že chcú niečo do auta, som robila predvádzačku a hneď si aj kontakt pýtali, že kde kúpia 😀 -naozaj tá veľkosť je neprekonateľná
Ďakujem Vám za odpovede. Ja to chcem pre 1,5 ročného syna ale už to chcem ako posledný kočík do takých troch rokov. Cena nerozhoduje. Ak je dobrý tak to nejak predýcham 😉 A prejde aj po náročnejších terénoch ako sú napr. nie celkom udržiavané chodníky? 😖
@milena1104 Kolieska su sice blizko seba ale nijak to nezavadzia a nenarusa stabilitu. Zalezi aj od toho, ci sa chystate cestovat. Ak ano, definitivne odporucam Yoyo 😉
@milena1104 pokiaľ nerozhoduje cena tak odporúčam určite yoyo, má veľmi dobré testy, zdoláva nerovnosť a je rýchlo skladný a k tomu aj ľahký
@milena1104 my sa vozíme na kočíku značky yoyo a bola som prekvapená keď v zime po klzkej ceste a po snehu sme nemali žiadny problém, on je veľmi ľahký tak aj keď prechádzam nerovnosťou tak si ho mierne nadvihnem a pritom nezobudím ani syna, je fakt perfektný, trochu drahý 🙂
Vďaka za reakcie. A košík je dosť priestranný aby mi tam vošli aspoň tri detské bundy a tri fľašky s vodou? Viem, že nie je na žiadne potravinové nákupy ale také bežne drobnosti keď sa ide s deťmi von hádam stačí. 😵
@milena1104 kosik je skor taky mensi, ale ja na flasku pouzivam drziak, resp. dva kedze jeden sluzi mne a jeden malemu 🙂 tretia by mohla byt v takom sietkovanom vacku, ktory je na chrbte kocika. ja tam nosim mobil 🙂 alebo maleho vsakovake "komponenty" 😀 pripadne si dokup bugaboo organizer, super vec 🙂 je zatvaratelny a priestranny.
pripadne este sunshine kids organizer, ten sa da pripevnit na rucky, kedze potrebujes odniest vybavu pre tri deti 😉
kuk foto:
@milena1104 este ma napdalo, ze ja na pundy pouzivam tieto uni hacicky. super aj na mensi nakup v taske alebo cokolvek
*bundy 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 a haciky 😀 😀
Ďakujéééém 🙂 😵 😉
@milena1104 hlavne nech dobre sluzi 😉 pre mna navzdy zostane nr. one bugaboo bee+, ale aj yoyo ma svoje caro 🙂
@milena1104 ja tiez odporucam, zvladol piesok sne i narocnejsi teren🙂 a maly ho zboznuje
Dobre ranko ak by mal niekto tento kocik na predaj, tak kupim. Dakujem 🙂
tak ďalší predĺžený víkend a testovanie yoyo a nemám pripomienky o mesiac testujeme na dovolenke
@niki_lv ja predavam sedi....
@lucilla29 kolieska ma gumene, je pravda ze su pomerne maklke a ze sa do nich zatlacaju male ostre kamienky a potom to kolopoce ale inak nan nemam ziadne staznosti. Je to super lahky spratny kociarik. Odporucam az od veku asi pol roka, babetko ktore nevie poriadne sediet sa bude valat zo strany na stranu. Dcerka ma vyse troch rokov a ma ho velmi rada.
Ahojte,
nepredávate niektorá už používaný ? rúžový nie, chcem to pre chlapca
@mycats dakujem nemá ho v ponuke, škoda, asi si kúpim quinny zapp xtra, tiež maličký, do auta, dovolenku a tak stačí a má polohovatelné aj nožičky
@saska73 quinny zapp extra má polohovateľné celé lôžko, takže nedá sa individuálne polohovať chrbát a nožičky

@milena1104 Nunu som nemala, ale vraj jej rachocu kolieska, co pri yoyo urcite nie 😉 🙂
ja mam yoyo pre 3rocneho syna a v pohode vojde, aj spinka, kocik ide lahucko a tichucko.
samozrejme, je tam aj cenovy rozdiel 🙂
Zadne kolieska su tak blizsie k sebe, ale nerobi to ziadny problem a kocik prejde aj cez uzky priestor tym padom, napr. v obchode.