Kočík Babyzen Yoyo
Ahojte zvazujem kupu kocika babyzen yoyo a chcela by som sa opytat ci ho niektora z vas nema ze by ste mipovedali ako ste spokojne? 🙂
@vojacik1985 foto je na predchádzajúcej strane myslím. Taká tmavá fialová alebo vínová
@cellesta Aha tak to nic dakujem
Vymeni potahy (strieska a podlozka) ginger mam ja za cierne 🙂 najde sa nejaka co chce zmenu 🙂 najlepsie original
Ahojte, mam na predaj Babyzen Yoyo, modry na bielej konštrukcii,ten starší model. Super kočík, na cestovanie, ľahučký. Mam aj MacLeren tak nepoužívam oba..
@barbara_lux Prosím ťa, tá podložka na nohy z ali dá sa dať aj dole, myslím aby ostala spojená s kočíkom a nebola len v horizontálnej polohe, ako je to teraz na tom obrázku? Ďakujem
@arepkoi Vies ju posunut aj uplne odkliknut a dokonca sa da ten kocik s nou aj zlozit
Inak ak by ste chceli k nemu drziak na napoje tak mam na predaj uplne novy nikdy nepouzity super cena vid moj bazar 😉
Ahojte nema niektora na predaj set ciernych potahov(strecha +podlozka) na yoyo?
Ahojte, nemáte někdo na prodej babyborn set? Ale jen na ten nový model - barva asi jakákoliv, ne růžová :D
@vojacik1985
Zdravím , ja mam uplne nový nepoužiť bielo/cierny set , ak by ste mali zaujem . Mala som až štyri poťahy tento som nestihla využiť nakolko vačšinou používam pôvodný modry .
@sasena29292 dakujem uz som lupila original cierny. Ja ma zas na predaj ginger 🙂
@sasena29292 ale to nie je original, vsak? Takyto myslim original nikdy nemali.
@yanni nie je to original
baby nema niekto na predaj Babyzen yoyo (original) pre chlapca?
@pampuliska
Ja budem predať v novembri original ( modry poťah a biela konštrukcia ).
@sasena29292 náhodou babyborn set už od narození nemáte?
@bayt ten nie. ja som kočík kupovala ked mal syn 5 mesiacov, a ja som ho rovno dala do klasického na ležmo.
@sasena29292 poslete mi prosim foto? neviem neviem ci ta farebna kombinacia bude pre nas OK...a cena? Zatial dakujem
@sasena29292 už jsme koupili kočárek i s newborn setem v šedé 🙂 zrovna je na cestě k nám ❤
Dobry den, rada by som sa spytala ci ma niekto kocik v ciernej farbe a ako je to v lete, ci babatku v nom nie je moc teplo.. asi blba otazka ale tak... 😝
a este otazocka.. byvva niekto kto ma kocik v BA v Starom Meste? da sa kocik pouzivat alebo sa tie kolieska rozhrkaju?Dakujeeeem
Budem predávať tak cca o mesiac kočík joja z ali ak by mal niekto záujem mám k nemu vymeniteľný poťah minie s ružovým na obmenu, držiak na pohárik, sieťku-tašku, madlo, sieťku, pršiplášť,....
V príspevkoch vyššie je aj foto s mojím nicom 🙂
V prípade otázok mi píšte, bola som s ním veľmi spokojná, malú sme v ňom vozili do 3,5 roka hlavne na dovolenkách, ZOO, a nakupovaní 🙂
Neoceniteľný v lietadle kedy si ho viete zobrať zo sebou do lietadla ako príručnú batožinu.
ma niekto na predaj kocik babyzen yoyo 6+ pre dievcatko?
dobry den uz ste predali babyzen yoyo?
dobry den uz ste predali kocik
@bernadett1102 dobrý den , ja mam na predaj v bazariku . Ma dva poťahy modry a cierno/biely . S pozdravom
je tam vela predajcov neviete mi poslat stranku ideme na dovolemku a posu dodanie 60dni a to je mi neskoro.dakujem za info

@cellesta ahoj aka ke farba striesky ,a podlozky dakujem