Kočík Babyzen Yoyo
Ahojte zvazujem kupu kocika babyzen yoyo a chcela by som sa opytat ci ho niektora z vas nema ze by ste mipovedali ako ste spokojne? 🙂
tiež čakám na fotky...
dobrý deň za akú cenu ho posúvate? aj nám sa hodil..dakujem
Dobry, kupovany minule leto je to original ziadny fejk. Bol pouzity max 6x inak som ho vozila v aute, lebo mam este druhy kocik ktory vyuzivam castejsie.. a od jesene bol uskladneny v rolldoore. Je ako novy, jedine ma jeden skrabancek co som si vsimla ked som ho teraz fotila. Je k nemu aj drziak na vodu tiez original k babyzen yoyo. Pre viac info sprava.
a cena 0908 560276.
Dobrý deň, aj mňa by zaujímala cena ak je ešte aktuálny.
Dobry kocik sa vcera predal
Ahojte🙂
Ak predavate YOYO, ozvite sa - kupim hned (nevladzem trepat nas Concord peso po schodoch🙂
Dakujem pekne,
z
Ahojte maminky nema prosim niekto na predaj ciernu steiesku a podlozku na babyzenyoyo? Dakujem 🙂
Prosím Vás ak niekto predáva babyzen kupim, ponuknite mi tel. 0908 560 276
Ahojte, mám jeden ružový, používaný 😉
Kupim sietku na yoyo dakujem
@sunday1 Dobry den, poprosim fotky a cenu poprosim. Dakujem. Lucia
@lucka.cucka Dobrý deň, jasné, odfotím a do zajtra nahodím 😉 Silvia
@lucka.cucka tak zatiaľ len fotky pri umelom svetle, zajtra ho za denného svetla nafotím detailnejšie a rovno nahodím aj inzerát. Je plne funkčný, ale používali sme ho často, takže má bežné známky používania ako škrabance na konštrukcii a pod. Cena je 200 eur.
@lucka.cucka ďalšie fotky..,
Kočík je už predaný 🙂
@sunday1 ospravedlnujem sa, nebola som na pc a v telefone mi vobec neukazalo upozornenia... :-/ tak pekny den.
@sunday1 vyzera dobre... takze je uz predany?
@lucka.cucka áno, už je preč 😉
Maminky, má niekto na predaj Yoyo Zen? Dakujem 🙏 ideme na dovo, kupim urychlene
Dievcata nahodou skejtik niektora neposuvate? Pripadne nepozicali by ste nam na dofcu? Nikde ho nemaju ☹

Ja posuvam svoj babyzen golfac cierno sivy, kupovany minuly rok v lete, pouzivany minimalne, zoparkrat sme ho prevetrali. Kto mate zaujem IP