Kočík Babyzen Yoyo
Ahojte zvazujem kupu kocika babyzen yoyo a chcela by som sa opytat ci ho niektora z vas nema ze by ste mipovedali ako ste spokojne? 🙂
Dobry, kupovany minule leto je to original ziadny fejk. Bol pouzity max 6x inak som ho vozila v aute, lebo mam este druhy kocik ktory vyuzivam castejsie.. a od jesene bol uskladneny v rolldoore. Je ako novy, jedine ma jeden skrabancek co som si vsimla ked som ho teraz fotila. Je k nemu aj drziak na vodu tiez original k babyzen yoyo. Pre viac info sprava.
Ahojte🙂
Ak predavate YOYO, ozvite sa - kupim hned (nevladzem trepat nas Concord peso po schodoch🙂
Dakujem pekne,
z
Ahojte maminky nema prosim niekto na predaj ciernu steiesku a podlozku na babyzenyoyo? Dakujem 🙂
@lucka.cucka tak zatiaľ len fotky pri umelom svetle, zajtra ho za denného svetla nafotím detailnejšie a rovno nahodím aj inzerát. Je plne funkčný, ale používali sme ho často, takže má bežné známky používania ako škrabance na konštrukcii a pod. Cena je 200 eur.
@sunday1 ospravedlnujem sa, nebola som na pc a v telefone mi vobec neukazalo upozornenia... :-/ tak pekny den.
Dievcata nahodou skejtik niektora neposuvate? Pripadne nepozicali by ste nam na dofcu? Nikde ho nemaju ☹

Ja posuvam svoj babyzen golfac cierno sivy, kupovany minuly rok v lete, pouzivany minimalne, zoparkrat sme ho prevetrali. Kto mate zaujem IP