icon

Kočík Babyzen Yoyo

anika159
15. nov 2012

Ahojte zvazujem kupu kocika babyzen yoyo a chcela by som sa opytat ci ho niektora z vas nema ze by ste mipovedali ako ste spokojne? 🙂

ellysa
21. jan 2013

@lentila.g však to, že ten yoyo môžeme kľudne voziť hocikde a podľa potreby vytiahnuť, bee som tiež mala, ale je teda hodne väčší a keď mám cam mi to už príde aj zbytočné

lentila.g
21. jan 2013

@ellysa mala si take tmavé tričko?
Určite lepšie ako Mac.skladanie-xt chcem veľmi len to skladanie ma odradza ale ta strieska je wau
Určite fajn..ja ked idem do potravín alebo len šup sup niečo vybaviť tak nenakladame bgb cam
Yoyo je stale v aute a ked sme niekde mimo Ba tak v ňom zaspava starší a niekedy spí aj 2-3h cez obed-ked ho mám kde preložiť do postele tak ho prelozime ked nie tak spi aj s nohami spustenymi alebo sa pokruti a dako si ich vylozi
Fakt je super...a ten sed je pevný čo mi vyhovuje že maly nesedí len na "latke"

lentila.g
21. jan 2013

@ellysa hej bee+ je o hodne väčší preto sme chceli že no leto pre staršieho Yoyo a malickemu bee+ na dovolenku a výlety ked pôjdeme...lebo skejt je pomoc ale zasa dieťa si na ňom tak neoddychne

ellysa
21. jan 2013

@lentila.g hej mala 🙂 , no ráno som yoyo ukazovala mužovi, tak jemu sa páči, neviem síce ako v lete s tou strechou, ale tak dá sa niečo poriešiť vždy, zasa tri kočíky by už nezvládol 😝

lentila.g
21. jan 2013

@ellysa tak potom som ta matne videla..
No ta strecha je pravda že veľa úžiku v porovnaní s Mac nespraví ale tuším su aj slnecniky v ponuke a plienka(i ked ja tento štýl plienk.nemusím)

25nikolla25
21. jan 2013

@lentila.g aj som si myslela,dakujem 🙂

georgia333
21. jan 2013

@ellysa my sme s ním už dovolenkovali a nepotrebovali sme žiadny slnečník, strieška sa dá nastaviť

maminamaja4
24. jan 2013

Baby,skladanie kočiarika,ovládanie,dizajn,že super,ale tie mariály,by mohli byť lepšie za tie peniažky...a možno so po stokke kočiariku len zvyknuta na lepšie. Ja som musela už vylepšovať,dala som podložku bugaboo,hodím foto a este porozmýšlam,že či nekúpiť buggysnuggle fusak,nema niekto dobry kontakt,za dobre ceny? Taraz ma BM akciu,ze 20% zlavy,ale modry pasikavy nemaju. Nemate niektora na predaj. 😵

25nikolla25
24. jan 2013

@maminamaja4 ahoj,ty pouzivas yoyo aj cez zimu po vonku?ja som zvazovala ze by som si kupila fusak ED ale najprv musim vidiet nazivo yoyo,pretoze uz som od viacerych pocula ze je to kocik len na leto...

maminamaja4
24. jan 2013

@25nikolla25 naozaj je to kocik len na leto, skor,bugaboo alebo maclaren maju take materialy,ze moze byt aj v zime. Toto je fakt materialovo len letne rychlobezka,urcite v zime nie. Videla som na zivo denimovy maclaren,skor by som volila ten. Inac fusacik emitex,co si poslala je super. Diky. A ten buggysnuggle fusak,to je len taky flisovy na zahodenie,ked je trosinku chladnejsie. Aj oni maju hrubsie i tensie fusaky. Elodie by v tom yoyo vyzeral,ze kde je kocík? Proste by sa kocik stratil pod nim 😀

25nikolla25
24. jan 2013

@maminamaja4 ja so sa do toho kocika zblaznila 😀 stokke by som chcela uz predat a kupit nieco lahsie

25nikolla25
24. jan 2013

@maminamaja4 a neni zac,som rada ze sa paci 😉

georgia333
24. jan 2013

@25nikolla25 tak yoyo je až veľmi ľahký kočík

martinano
24. jan 2013

@25nikolla25 zajtra ti nafotim yoyo s ed fusakmi

25nikolla25
24. jan 2013

@georgia333 dneska som si ho bola pozriet a je pravda ze je to letny kocik 😒

25nikolla25
24. jan 2013

@martinano ty jo mas?dneska som to videla s ED fusakom ale fusak bol len tak polozeny na kociku....zda sa mi byt dost plitky ten kocik aby tam bol este aj fusak

maminamaja4
24. jan 2013

@25nikolla25 ..ale v skladnosti a lahkost nema konkurenciu,aj pre vyssich ludi je uplne v pohode.

georgia333
24. jan 2013

@25nikolla25 u nás je veľa snehu, tak teraz používame sánky ale na nákupy berieme yoyo, ja nepoužívam fusak mám otepleny overal

25nikolla25
24. jan 2013

@maminamaja4 tak akoze ten kocik je u mna jednotka,na leto urcite kupujem len som sklamana ze ho nemozem mat hned,tak si to teda vynahradim s Elodie kocikom 😉

25nikolla25
24. jan 2013

@georgia333 da sa aj tak ale tak musim vydrzat kym sa otepli,potom sa do neho pustim 😉

martinano
24. jan 2013

@25nikolla25 ano mam dve ed fusaky j yoyo, tak ti to nafotim s obomi

25nikolla25
24. jan 2013

@martinano ok,dakujem 🙂 budem rada

maminamaja4
25. jan 2013

@martinano tesim sa aj ja na tie fotecky s ED fusakmi,ten ruzovy,no nadhera,nehovoriac o tom bugaboo,co vlastnis. 😵

maminamaja4
25. jan 2013

@lentila.g ty si mala paul frank fusak,myslis,ze je vhodny do yoyo,nie je velmi hruby. Ci radsej buggysnuggle,ten je taky flisovy. 😨

lentila.g
25. jan 2013

@maminamaja4 je hrubši ako B.ale zasa nie ako Ed.ja ho na prechod používam bgb fusak

maminamaja4
25. jan 2013

@lentila.g cize je rovnaky ako ostatne bgb fusaky?

maminamaja4
25. jan 2013

@lentila.g ...a este,ma ten PF aj ten Lsed,či me rovny ako obycajne fusaky?stale sa rozhodujem,no ten PF je teda riadne drahy 🙂

lentila.g
25. jan 2013

@maminamaja4 nie moc-tieto nové sú lepšie riešené..tie sedia do cam.ale mne sa ani tam nepozdaval...nové sú aj kvalitnejšie mám pocit
Áno majú L

lentila.g
25. jan 2013

@maminamaja4 Jaaaj píšem ako tatar..Bgb má L sed
Pf sú pekne ale nové (2011-2012)sú krajšie a lepšie riešené do vš.bgb kocik.
Ja som pf predala lebo nesedel pekne v bee a ani v cam sa mi až tak nepacil

maminamaja4
26. jan 2013

@lentila.g a ako rouoznam nove od starych,jedny su v bazariku aj so strieskou na cam,tie su nove pf,ci stare? V tomto som blbec,kedze nemam bgb. 😵