Kočík Babyzen Yoyo
Ahojte zvazujem kupu kocika babyzen yoyo a chcela by som sa opytat ci ho niektora z vas nema ze by ste mipovedali ako ste spokojne? 🙂
nepredavate prosim niektora babyzen? dakujem
Som velky kamos s babyzen, ale pre porovnanie: babyzen yoyo a maxi cosi Leona. Rozdiel v podvozku takmer ziadny. Rozdiel v kolieskach je vidiet a Leona je lahsia. Problem nastane na letisku, poznaju len babyzen. Leona ma otocne sedadlo a vacsi sklon sklopenia+priestor na nozicky a hlboku striesku. To vsetko babyzen nema, ale kazdemu vyhovuje nieco ine.
Ahojte, obnovujem diskusiu. Nehlada niekto Babyzen Yoyo? Dietko nam uz vyrastlo, uz ho nepotrebujeme. Vsetko je original okrem ruzoveho potahu a madla. Potah modry a ginger je original.
@yanni dobrý deň, písala som správu.
Mame na predaj sivy ak by niekto hladal
Za mna top kocik. Vyhody z mojho pohladu: ocenujem: manipulacia, odpruzenie kolies, skladnost, variacie-vanicka, vajicko, sportak, kvalitne prevedenie. Nevyhody: vsetky doplnky su dost drahe.
@mimi2019 ahoj, prosim ta to je ake vajicko ? vidim, ze cybex, ale presne aky typ?
Ahojte, neuvažujete niektorá nad predajom svojho kočiarika? 0+, príp. aj 6+, farba vhodná pre chlapca.
Ďakujem.

Ahojte nepredáva niekto tento kočiarik babyzen yoyo+ ? 🙏🏻 Vďaka