Kočík Babyzen Yoyo
Ahojte zvazujem kupu kocika babyzen yoyo a chcela by som sa opytat ci ho niektora z vas nema ze by ste mipovedali ako ste spokojne? 🙂
@wonderwall nie,naozaj vsade stoji 359 to bol iba preklep,IP 😀
@wonderwall to ze nema opierku na nohy nevadi...mojmu to minimalne vobec nevadilo...
@maminamaja4 ja som kupila ten, ktory sa tu objavil ako inzerat, uz len cakam, kedy mi ho dovezu, aby som sa mohla tesit 😎
@anika159 moj ma iba 10 mesiacov, takze ani nedociahne 😉 a potom mu to snad nebude vadit, len do mna rypali, ze je to velmi zle, ze nema tu opierku.
@wonderwall moj mal 8 ked sme ho teraz skusali na nom a nestazoval sa teda🙂) zaspal v nom uplne v pohode pokopkaval si nohami🙂)
@wonderwall dobre si kupila,dobra cena bola,lepsiu by ti ani neurobili 😔
@wonderwall aj moj ma 8 mesiacov a zatial nevadi
@maminamaja4 smutny smajlik si dala za vetu, ze som dobre kupila. 😒
@anika159 ako je to s tymi doplnkami pre tento kocik? A je pratelny?
@wonderwall ako myslis doplnky?
@wonderwall nie,naozaj si dobre kupila,neboj,to len ja sa na tablete obcas netrafim,malinke su tie potvorky. A doplnky ako stojan na vodu,alebo fusak, ja myslim,ze vsetko,co je tam navyse,ti potom pri skladani zavadzia,ten drziak na vodu musis pred zlozenim dat dolu a co s nim v ruke. A fusak detto,ja som obj.buggysnuggle taky tensi dekovy,tak s tym by to malo ist zlozit,potom napisem. 🙂
@wonderwall tak ty si ma predbehla včera 😀
@wonderwall nohy si vie oprieť iba nánožník sa nedvíha do rovnej polohy pre mňa to vôbec nieje potrebné
@ellysa juj no to som bola veru ja 🙂
@maminamaja4 napis pls potom, ci to slo zlozit. Ja mam fusak jane, aj nanoznik, ale tento rok to u urcite nwvyuzije.s a na buducu zimu do snehu tiez tento kocik nebudem tahat. Asi. Ja tym kocikom a fusakom fakt nerozumiem. Ze spanielska deka, lodger, ani neviem, co to znamena 🙂
@wonderwall spanielske deky ma nejak nenadchli a lodger je taka flisovana hrubsia aj s vlozkou,buggysnuggle je len taky tensi dekovy fusacik,ktory ked rozzipsujes,odstranis prednu cast a ostane len podlozka. 😀 ...a yoyo rozhodne do snehu tahat nebudem ani ja.
Uz ho mam doma, je uplne uzasny!! 😉 len ho neviem roozit jednou rukou a zlozit ho este tiez velmi sikovne neviem 😲
Zlozeny na ramene je lahsi ako moja plna kabelka, jupiiiii 😎 😀
@wonderwall ake mas velke dietko? 😀
@hajanka takmer 11 mesiacneho synčeka, whaaj? 😀
@wonderwall len som chcela vediet ako sa tam zmesti a aky je velky 🙂 ale to je este malicky 😉 takze v pohode asi
@ifkael môj má 2 roky a 3 mesiace a v pohode sa vyspínka
Tak...v piatok bude yoyo u nas. Mam zmiesane pocity... neviem co od neho cakat. Som zvedava.....
Na poslednu chvilu som si romyslela bee zatial-ze skusim yoyo. V ramci setriaceho rezimu
@kiakocikovsvet dakujem. Uz ho mam na ceste

@maminamaja4 ja som novy lacnejsi ako 359€ este nevidela, uz stoji 329?
@ellysa ja myslim, ze si budu drzat cenu este hodne hodne dlho. Pouzity sa uz velmi neoplati kupovat, radsej nocy a potom ho predas.
@georgia333 myslis, ze to, ze nema tu vec na opieranie noh velmi vadi? A co je madlo?