icon

Kočík Babyzen Yoyo

anika159
15. nov 2012

Ahojte zvazujem kupu kocika babyzen yoyo a chcela by som sa opytat ci ho niektora z vas nema ze by ste mipovedali ako ste spokojne? 🙂

mycats
28. apr 2013

@ellysa prvy pocit po poskladani bol, ze sa urcite rozpadne do 5m 😀 😉
maximalne lahucky, jemny kocik s perfektnymi jazdnymi vlastnostami 🙂
tichucky, co som prekvapena, lebo tie kolieska vyzerali, ze budu take "traktorove" 😉
maly v nom uz aj spinkal, cely nadseny z noveho "bee" (on tak vola kazdy kocik od kedy sme mali bugaboo bee+) 😉
z mojej strany zatial same pozitivne prekvapenia z tohto kocika 🙂

mycats
28. apr 2013

@anika159 ja som velmi chcela cierny, no ale tak vsade maju len modry a ruzovy 😉

bublinka100
28. apr 2013

Dievčatá, mám na predaj šedý - teda sestra ho má, veľmi málo používaný. Malý sa už nechce kočíkovať. Používala ho myslím nejaké 3 mesiace, je ako nový, v záruke, v perfektnom stave. Viac súkromná správa.

ellysa
1. máj 2013

tak som si dnes vyzdvihla červený, je krásny, tá farba žiari, už sme ho aj otestovali na štrku-na zlatých pieskoch a v pohode

ellysa
1. máj 2013

fotky z mobilu skoro trojročná, trojmesačný a ako ani kufor netreba

ifkael
1. máj 2013

@ellysa paraada! Nech Vam sluzi ;) vies mi odmerat vysku operadla?

ifkael
1. máj 2013

Len pre info ;) som zvedava

ifkael
1. máj 2013

No zlatyyy google...42cm

mycats
1. máj 2013

@ifkael maly ma 95cm a v pohode aj spinkame 🙂

mycats
1. máj 2013

@ellysa ty mas az dvoch na vozenie 😀
...a ako? spokojna?

mycats
1. máj 2013

@ifkael co sa tyka yoyo je to taka lahksia imitacia bee+ 😉 jazdi lahucko, moj maly ho ma velmi rad a aj ho vola bee 😉
material je taky chudobnejsi a aj celkovo ma bee+ navhr, ale zase yoyo je lahsie a skladnejsie 😉
a v ciernom prevedeni vyzera uzasne.
polohovanie je na snurku co povazujem za minus.
kolieska nerapkaju, ide tichucko. ale trosku naberaju kamienky 😖
a brzda ma trosku mini priestor, bee malo lepsiu 😀
ale bee+ je sirsie.
strieska je taka imitacna 🙂 ale tak staci.
podla mna vsetko je podmienene tej vahe a preto je z toho pocit, ze je to labilne 😀

ellysa
1. máj 2013

@mycats no u nas sa ma kto vozit.ja som spokojna a muz tiez ocenuje skladnost.pre mna ako druhy kocik do auta,na vylety,dovolenky super.

mycats
1. máj 2013

@ellysa 😉 😉 ja ho uz mam ako jediny kocik, ale tak ja uz mam 3 rocneho nezbednika a chodim s nim minimalne 🙂

ifkael
1. máj 2013

Snad uz zajtra dorazi maclaren. Nebudem chvilu vymyslat 🙂 🙂 🙂

No my o mesiac 2 roky a 94cm... z nuny mu trcala cela hlava - aj ako zaspal- vyduta strecha a v nej zapikovana hlavka- misulo cely spoteny :-\

Tak k velkemu xlr do auta este v lete snad poriesim nieco..... ak bude treba. Xlr prejde aj teren, taksnad par tyzdnov postaci

mycats
1. máj 2013

@ifkael uz si aj vymenila 🙂 🙂 🙂 a co si nesla Nunu skusit najprv do obchodu ci nebude kratka. Yoyo ma striesku dost vysoko, ale zase neviem ci by vam nebolo kratke operadlo.

ifkael
2. máj 2013

@mycats bolo by kratke operadlo :/

mycats
2. máj 2013

@ifkael u nas uplne v pohode nastastie 🙂

ellysa
2. máj 2013

@mycats tak jasné, pre takého veľkého pánka to už stačí 😉
@ifkael no ja by som povedala, že tá opierka chrbtová je ako na xt, aj z toho už mojej malej trčala hlava aj z yoyo, ale v pohode si tam ľahla a netvrdila, že ju niečo tlačí-a to ona by dala vedieť-citlivka 😀

ellysa
2. máj 2013

@ifkael tak som ti to premerala, ja som odmerala chrbátik 46cm a hlbka sedu 26cm

ja som tak rozmýšľala, že s čím by som mohla yoyo porovnať, tak asi ku mac quest, ale yoyo sa mi páči viac, aj keď som zvedavá, čo urobia tie nožičky, keď malý podrastie, že mu budú len tak visieť

mycats
2. máj 2013

@ellysa tu vahu ma velku vyhodu 🙂 ked idem sama na vylet autobusom, tak aspon nemusim este + 10kg kocik trepat na rukach 😀 lebo uz som par kat takto sla aj hore schodami a teda uf 😎

ellysa
2. máj 2013

@mycats no áno, váha a skladnosť, tam asi tento kočík neprekoná nič a to boli aj naše podmienky na druhý kočík, lebo naozaj predstava nejakej týždňovej dovolenky a ako sa pobaliť do nášho auta, však už len keď sme šli v sobotu plávať, tri tašky nabalené, bgb cam, do toho milión tašiek nákupov a keď sme chceli ísť do nejakého iného obchodu najviac ma vytáčalo, že najskôr povyhadzovať všetko, kým som sa na spodok dostala k podvozku 🙄 , toto nám už teraz nehrozí :D a ďalšie auto už iba nejakú dodávku asi

mycats
2. máj 2013

@ellysa my sme tiez dllllho uvazovali ake auto, lebo ked niekam ideme tak jak cigani az po strop mame plny kufor 😀 😀
malemu treba milion veci + kocik alebo nekonecne nosenie na rukach.
a to mi chodievame max. na taky jednodnovy vylet niekam 😉

ellysa
2. máj 2013

ja neviem kde sme mali rozum, keď sme obe naše kupovali :D a to sme už aj malú mali

lentila.g
2. máj 2013

@ellysa no krasny je ten cerveny, ja som nakoniec rada ze zostal aj u nas, aj tento volny den som ho vyuzila a bolo super ze sme nebrali kocik a v pohode nam stacil, nakoniec aj na dovolenku poletime s yoyo a nie bee(aspon tak som sa zatial rozhodla)a Danielko si aj vcera previezol prdelku a mladsi isiel v ergu

mycats
3. máj 2013

@lentila.g 😀 😀 podla mna urcite vyuzijes koli tej skladnosti. bee je super, ale zase yoyo je ako kabelka, len sup do auta 🙂

mycats
3. máj 2013

Konecne som sa vychystala, ze urobim aj najeke fotky a u nas prsi 😢

ninka09
3. máj 2013

Pripájam pár fotiek

25nikolla25
5. máj 2013

Ahojte,predavam sede yoyo,ak by ste mali zaujem blizsie info v mojich inzeratoch....

mycats
6. máj 2013

@25nikolla25 Skoda, ze si nedala vediet skor. Ja som uz kupila modre 😉 kedze ine nemali k odberu 😝

mycats
6. máj 2013

Pripajam aj ja par novych zaberov aj s cestujucim 😉