Kočík Babyzen Yoyo
Ahojte zvazujem kupu kocika babyzen yoyo a chcela by som sa opytat ci ho niektora z vas nema ze by ste mipovedali ako ste spokojne? 🙂
Dievčatá, mám na predaj šedý - teda sestra ho má, veľmi málo používaný. Malý sa už nechce kočíkovať. Používala ho myslím nejaké 3 mesiace, je ako nový, v záruke, v perfektnom stave. Viac súkromná správa.
tak som si dnes vyzdvihla červený, je krásny, tá farba žiari, už sme ho aj otestovali na štrku-na zlatých pieskoch a v pohode
Len pre info ;) som zvedava
No zlatyyy google...42cm
@ifkael co sa tyka yoyo je to taka lahksia imitacia bee+ 😉 jazdi lahucko, moj maly ho ma velmi rad a aj ho vola bee 😉
material je taky chudobnejsi a aj celkovo ma bee+ navhr, ale zase yoyo je lahsie a skladnejsie 😉
a v ciernom prevedeni vyzera uzasne.
polohovanie je na snurku co povazujem za minus.
kolieska nerapkaju, ide tichucko. ale trosku naberaju kamienky 😖
a brzda ma trosku mini priestor, bee malo lepsiu 😀
ale bee+ je sirsie.
strieska je taka imitacna 🙂 ale tak staci.
podla mna vsetko je podmienene tej vahe a preto je z toho pocit, ze je to labilne 😀
Snad uz zajtra dorazi maclaren. Nebudem chvilu vymyslat 🙂 🙂 🙂
No my o mesiac 2 roky a 94cm... z nuny mu trcala cela hlava - aj ako zaspal- vyduta strecha a v nej zapikovana hlavka- misulo cely spoteny :-\
Tak k velkemu xlr do auta este v lete snad poriesim nieco..... ak bude treba. Xlr prejde aj teren, taksnad par tyzdnov postaci
@mycats no áno, váha a skladnosť, tam asi tento kočík neprekoná nič a to boli aj naše podmienky na druhý kočík, lebo naozaj predstava nejakej týždňovej dovolenky a ako sa pobaliť do nášho auta, však už len keď sme šli v sobotu plávať, tri tašky nabalené, bgb cam, do toho milión tašiek nákupov a keď sme chceli ísť do nejakého iného obchodu najviac ma vytáčalo, že najskôr povyhadzovať všetko, kým som sa na spodok dostala k podvozku 🙄 , toto nám už teraz nehrozí :D a ďalšie auto už iba nejakú dodávku asi
ja neviem kde sme mali rozum, keď sme obe naše kupovali :D a to sme už aj malú mali
@ellysa no krasny je ten cerveny, ja som nakoniec rada ze zostal aj u nas, aj tento volny den som ho vyuzila a bolo super ze sme nebrali kocik a v pohode nam stacil, nakoniec aj na dovolenku poletime s yoyo a nie bee(aspon tak som sa zatial rozhodla)a Danielko si aj vcera previezol prdelku a mladsi isiel v ergu
Konecne som sa vychystala, ze urobim aj najeke fotky a u nas prsi 😢
Ahojte,predavam sede yoyo,ak by ste mali zaujem blizsie info v mojich inzeratoch....
@25nikolla25 Skoda, ze si nedala vediet skor. Ja som uz kupila modre 😉 kedze ine nemali k odberu 😝

@ellysa prvy pocit po poskladani bol, ze sa urcite rozpadne do 5m 😀 😉
maximalne lahucky, jemny kocik s perfektnymi jazdnymi vlastnostami 🙂
tichucky, co som prekvapena, lebo tie kolieska vyzerali, ze budu take "traktorove" 😉
maly v nom uz aj spinkal, cely nadseny z noveho "bee" (on tak vola kazdy kocik od kedy sme mali bugaboo bee+) 😉
z mojej strany zatial same pozitivne prekvapenia z tohto kocika 🙂