Kočík Bebetto Luca 2018
Dobry, nemate nahodou foto v reali vo farbe modrej? Tiez sa neviem rozhodnut medzi tymito 2farbami v zelenej farbe som videla.dakujem
Ahojte baby, jedina aktivna diskusia na novinku luca 🙂 tiez ho mam v zozname, viete mi napisat aj realne skusenosti s nim pri jazdeni po vonku? Ci je tiez taky dobry? A este ak mate, poslite sem viac realnych fotiek, urcite sa nas viac potesi, prip do ip...
Ja som bola vyskusat obidva kociky...vario latka nic moc taka jemna co sa tyka teklamacii maju ich dost vrzgaju ..tak som nakoniec podlahla lucca 2018 latka omnoho pevnejsia pekne peruje inak sa celkom podobaju bebetto je troska drahsie
to je myslim 12
ahojte, ma niektora v zelenej farbe a bola by taka ochotna mi poslat real fotku? Dakujem 🙂
Dobrý deň, veľmi rozmýšľam nad kočíkom bebetto Luca ale neviem sa rozhodnúť medzi šedou a zelenou. Nemá niekto real fotky zeleného a šedého kočíka? 😍 keby mi ich niekto poslal, budem Vám veľmi vďačná.
@maris57 ja som dnes kupila Bebetto luca v zelenej farbe...je uplne super, presne ako na foto 🙂
A môžem poprosiť fotku? Ako vyzerá naozaj? Bola by som veľmi vďačná 😇 @maris57
@maris57 ďakujem krasne 😍 je úžasný
Inak ak sa môžem opýtať, vojde sa tam aj fusák?

@pepusa1 aku farbu si objednavala? my sa nevieme rozhodnut, ci 11 alebo 12...baby, poradte pls 🙂