icon

Kočík Bebetto Luca 2018

dominikadominika11
20. apr 2018
ikina30
26. júl 2018

@rubinka0 aj my sme si ho objednali 🙂 Presne ten istý 🙂 ... Len dúfam, že doň zmestím fusák na zimu. Je z vnútra dosť veľký?

bluejana
27. júl 2018

@ikina30 fusak tam vojde, bez tej predĺženej časti, aspoň ja mám taký fusak. Ale vojde aj dlhší.

bluejana
27. júl 2018

Fotka s dlhším jesenným fusakom

kika258456
30. júl 2018

@zlatobanska Mohla by som sa opýtať kde presne v akom meste a predajni v Poľsku ste kočík kupovali? Ďakujem 🙂

zlatobanska
30. júl 2018

@kika258456 Poslala som správu. 🙂

tereziakn
5. aug 2018

@zana124 @zana124 keďže je august typujem že už máte ten kočík,môžte mi prosím vás napísať ako ste s ním spokojná? Tiež nad ním uvažujem, dakujem pekne

tereziakn
5. aug 2018

@zlatobanska môžte aj mne prosím poslať adresu a názov obchodu kde ste kupovali a za koľko, dakujem

tereziakn
5. aug 2018

@zlatobanska ahoj môžeš aj mne prosím poslať adresu a názov obchodu kde si kupovala kočík,ďakujem pekne 😊

misulikes
5. aug 2018

Ahojte, prosím kde v BA môžem kočík Benetto luca vidieť naživo? 😘😘😘💕💕💕
Konkrétne by som chcela ten zelený 😍😍😍

tereziakn
6. aug 2018

@zana124 ahoj,môžem sa opýtať? Kupovala si kočiar Bebetto Luca? Ak áno mohla by si mi prosím poslať pár fotiek ako vyzerá reálne? A aký je, si s ním spokojná? Ďakujem pekne 😊

misulikes
6. aug 2018

@tereziakn ahoj, na strane 3 sú real fotky čo dievcence fotili naživo, tak pozri tam, zelený a Modry tam je!!!!!!!

misulikes
7. aug 2018

@michaela101212 na foto vyzerá super, chcem ho ísť pozrieť naživo, nevieš v ktorej predajni v BA by ho mohli mat?
Už aj používate?😘

smajlik9
7. aug 2018

Chcela som sa spýtať, že či vanička (hlboká časť) neni trochu menšia ? Ďakujem 🙂

tereziakn
8. aug 2018

Včera som bola pozrieť,majú ho v Prešove na Sekčove,je tam taký malý nákupný dom na druhej strane oproti Kauflandu, KiK, DM, Mobelix...teraz tam majú na neho akciu do konca augusta stojí v rátane športovej časti a vajíčka 412€. Na predajni je zelený,ak chcete iný objednáte si,čakacia doba je cca 3,4,5 týždňov,keďže sú dovolenky,môže prísť neskôr,ale aj skôr. Záloha je 100€. Čo je super,hneď pri objednávke,aj keď na kočiar budete čakať,ale vajíčko ak chcete vám dajú hneď na predajni domov. Na výber je čierne,alebo tmavo-sive vajíčko. Čo je bonus,je tam milý predavač, ktorý vám rád všetko poukazuje, vysvetlí. Nám sa včera venoval minimálne hodinu.😁 Super, odporúčam,aj cena super,aj prístup. 😁

tereziakn
8. aug 2018

Tento sme si objednali a vajíčkjo sme si vzali čierne.

tereziakn
8. aug 2018

Predajňa sa volá BabyBabo,za kočík s vaničkou a športovou časťou stojí 412€ a akcia do konca augusta je ku kočiaru vajíčko zadarmo.

misulikes
8. aug 2018

https://www.4mama.sk/kombinovane-kociky/kocik-b...

Tu majú super akciu, cena je bez vajca, ale dá sa dokúpiť, a aj doplnky už sú v cene 😀😀

smajlik9
12. aug 2018

Caute, prosim vas vidrl niekyo kocik v hnedej farbe? Alebo v hocijakej inej farbe, mate este real fotky? Dakujem

zuzanams
12. aug 2018

Ja som objednavala z 4mama v tejto farbe c 12

smajlik9
12. aug 2018

@zuzanams dakujem, aj ja budrm z 4mama. Zakolko vam to prislo?

zuzanams
12. aug 2018

@smajlik9 objednavala som koncom júna a povedali mi,ze až koncom augusta lebo ze maju vela objednavok a koncom júla 2 tyzdne dovolenky a prišiel mi 24.7. 😁😁😁 takže až moc skoro 😁

michaela101212
12. aug 2018

Aj ja budem objednávať z 4mama 😇

marus142
12. aug 2018

@smajlik9 aj ja mám doma majú ho v akcii,mal prísť koncom augusta a prišiel na začiatku

zuzanams
13. aug 2018

@marus142 prosím ťa a tiež máš na tej športovej časti tu striešku takú pokrčenú? nie že by to bola nejaká vada, ale rozmýšľam ako by sa to dalo vyrovnať 😀

barbora_t
13. aug 2018

@zlatobanska mohli by ste prosim Vas aj mne napisat kde v polsku ste ho kupovali?🙂 dakujem

marus142
16. aug 2018

@zuzanams Ahoj,ja som si nevšimla niečo pokrčené

zuzanams
17. aug 2018

@marus142 tak to máš super, ono to vidieť aj na tej fotke, čo som pridávala, ale tak nevadí 🙂

oudrey81
23. aug 2018

Dobry, mozem aj ja poprosit link na trn obchod? Vdaka. ❤️

ikina30
23. aug 2018

@oudrey81 Kočík už v akcí nie je. Objednávala som ho za 350€ zo stránky https://www.4mama.sk/kombinovane-kociky/kocik-b...

bluejana
23. aug 2018

Ja som kočík objednávala z aladdin.sk a oni objednávajú ten kočík z Prešova http://www.babybabo.sk/babybabo/search-engine.h...