icon

Kočík Bebetto Luca 2018

dominikadominika11
20. apr 2018
888mama888
7. okt 2018

Ahojte dievčatá tak ja mam uz kočík doma my sme ho objednávali cez vasekociky.sk v stredu by to boli tri týždne prišiel nám včera a boli sme si ho vyzdvihnúť na predajni v Košiciach, my sme brali 2 kombináciu cena 369 je možnosť aj výberu fusaku 4v1značky tako sa mi vidi v hodnote 25 € takže za mňa úplná spokojnosť, farba kočíka samozrejme zelená 😊 tak skúste sa pozrieť aj na ich stránku, prvotne sme aj my chceli objednávať cez 4mama ale manžel im písal mail chcel sa ohľadom kočíka informovať ale ani nám neodpisali tak sme si povedali ze ani náhodou. Držím palce nech sa kočíka dočkáte čím skôr.

misulikes
7. okt 2018

@888mama888 no nič vyzerá to tsk že ho aj ja objednam, len teda som zo západného Slovenska tak dúfam, že majú aj dopravu, a tiež chcem zelený s čiernou konštrukciou .
A máš k tomu aj plastenku a sietku? Nanoznik?
Ďakujem za info

888mama888
7. okt 2018

@misulikes doprava je zdarma takže by nemal byť problém, nánožník, pláštenka, sieťka aj držiak na fľašku

misulikes
7. okt 2018

@888mama888 odpísali mi že do 14 dni mám kočík doma, idem ho hneď objednať 😀😀

misulikes
7. okt 2018

@smajlik9 písala som mail na vaše-kociky.sk že mám záujem o zelený s čiernou konštrukciou a že dva týždne cca , tak som ho hneď aj objednala, na baby4mama som zatiaľ objednávku nezrušila, ale zruším ju, čakám 3 týždne a ty keď hovoríš že 9 týždňov čakáš tak by má piclo asi.
Ty ako si na tom? Budeš čakať či príde cez týždeň?

smajlik9
7. okt 2018

@misulikes tak aj ja som uz pisala na vasekociky.sk
Tak mozno tiez tam objednam. Nebudem uz cakat zajtra rano to rusim. Kaslem nanich

misulikes
7. okt 2018

@smajlik9 a len napíšeš mail na ich stránku že rusis objednávku? Ja tiež zajtra to zruším a je vybavene 👍👍👍

smajlik9
7. okt 2018

@misulikes skusim aj zavolat, pokial sa mi to tam uraci niekto zodvihnut :/

smajlik9
7. okt 2018

@misulikes zakolko ti odpisali z tych vasichkocikov? A veris tym 2 tyzdnom :D?

misulikes
7. okt 2018

@smajlik9 v piatok som písala mail, som myslela že pondelok odpisu naň, ale odpísali dnes doobeda, pri kočíku majú uvedené že dodávka doba 1-30 tak som sa informovala na konkrétny typ farbu kočíka, že kedy som ho mala doma a odpísali mi že 14 dni bude trvať dodacia doba, tak si myslím že tak sj bude, preto dom ho hneď objednala a hento 4mama ráno ruším

smajlik9
7. okt 2018

@misulikes okej, ja som tam pisala teraz tak snad rano odpisu, tiez som sa pytala na konkretnu farbu, tak som zvedaba

sasenka522
7. okt 2018

@misulikes ja som im v piatok najprv napísala mail, že ruším objednávku a potom som im tesne pred 12tou aj zavolala, zdvihli mi a narovinu som im povedala že kvôli dlhej čakacej dobe ruším objednávku a či to týmto môžem považovať za vybavené. Telefonovala som s takou podla hlasu mladou babou a nebol žiadny problem. 🙂.

smajlik9
8. okt 2018

@misulikes inak ja som tiez zo zapadu, konkretne Skalica, ako budete riesit pripadnu reklamaciu do Kosic? :D posielat to tam jedine cez kuriera :/
Och preto som chcela mat kocik z 4mama,ze maju predajnu v Trnave

kata1612
8. okt 2018

Ahojte nemáte ho niektorá z Vás vo farbe 11? Hnedá pošlite prosím real fotku ďakujem

bublinka7891
8. okt 2018

@sasenka522 ja som im tiež vcera písala že ruším objednávku tak uvidím či sa ozvú...🤔

misulikes
8. okt 2018

@smajlik9 ja Senica 😀 no dúfam, že nebude reklamácia, a už keby hej tak asi cez kuriéra, určite majú s tým skúsenosti 👍👍👍

smajlik9
8. okt 2018

@misulikes no odpisali mi z vasichkocikov, ze mi to preveria a daju vediet. Ale, ze tato farba, na ktoru som sa pytala im chodi do 10 dni.

misulikes
8. okt 2018

@smajlik9 no tak mozno tiež do tých dvoch týždňov by si ho mohla mat doma, termín máš presne kedy? 😀😀

smajlik9
8. okt 2018

@misulikes uz mi napisali, ze kocik mi pride buduci tyden, stvrtok piatok, takze super. 30.11-4.12 :D ty? Neviem stale to posuvaju do novembra

misulikes
8. okt 2018

@smajlik9 no ja mám termín 4.11 tak už by som ho chcela mat aj doma.
Ja som si dala aj vajco, k môjmu je šedé ale písala som či by mohlo byt tmavo modré a že o.k, že koncom budúceho týždňa mám kočík tak sa tesiiiim
Asi spolu nám ho povezu na západ 😀😀😀🤗🤗🤗

smajlik9
8. okt 2018

@misulikes asi ano :D ja tiez tmavo modre som si dala.

smajlik9
8. okt 2018

Takze eshop 4mama mi poslal obratom email, ze objednavka zrusena. Na ine emaily nikdy nereagovali, takze ja nemam slov. Teraz formulujem krasnu recenziu 🙂

bublinka7891
8. okt 2018

@smajlik9 mne tiež odpísali že zrušili a že pre informáciu o dva dni im mali kociky prist....

smajlik9
8. okt 2018

@bublinka7891 hej mali len ten moj farba 11 je nedostupny momentalne.

misulikes
8. okt 2018

@bublinka7891 akože všetky kociky čo majú objednané či ako?
Ja som zatiaľ nezrušila, večer na PC chcem mail napísať,
@smajlik9 ja mám ten zelený myslite že aj ten im mal prísť?

bublinka7891
8. okt 2018

@misulikes ja som mala zelený s čiernou konszrukciou

misulikes
8. okt 2018

@bublinka7891 a myslíš že aj tento kočík im mal prísť? Ty si odkiaľ objednala nakoniec kocik?

misulikes
8. okt 2018

Pýtala som sa ich na konkrétny typ kočíka či im príde a toto mi odpísali, nerozumiem, či oni nevedia čo objednávajú alebo ako to tam v TT robia.
Neviem teraz čo ...

misulikes
8. okt 2018

@bublinka7891 ako dlho si ty čakala na kočík?

smajlik9
8. okt 2018

@misulikes to oni nikdy nevedia co im pride. :D zrus to prosim ta cele divneee ten eshop