Kočík Bebetto Luca 2018
@888mama888 no nič vyzerá to tsk že ho aj ja objednam, len teda som zo západného Slovenska tak dúfam, že majú aj dopravu, a tiež chcem zelený s čiernou konštrukciou .
A máš k tomu aj plastenku a sietku? Nanoznik?
Ďakujem za info
@misulikes doprava je zdarma takže by nemal byť problém, nánožník, pláštenka, sieťka aj držiak na fľašku
@888mama888 odpísali mi že do 14 dni mám kočík doma, idem ho hneď objednať 😀😀
@smajlik9 písala som mail na vaše-kociky.sk že mám záujem o zelený s čiernou konštrukciou a že dva týždne cca , tak som ho hneď aj objednala, na baby4mama som zatiaľ objednávku nezrušila, ale zruším ju, čakám 3 týždne a ty keď hovoríš že 9 týždňov čakáš tak by má piclo asi.
Ty ako si na tom? Budeš čakať či príde cez týždeň?
@smajlik9 v piatok som písala mail, som myslela že pondelok odpisu naň, ale odpísali dnes doobeda, pri kočíku majú uvedené že dodávka doba 1-30 tak som sa informovala na konkrétny typ farbu kočíka, že kedy som ho mala doma a odpísali mi že 14 dni bude trvať dodacia doba, tak si myslím že tak sj bude, preto dom ho hneď objednala a hento 4mama ráno ruším
@misulikes ja som im v piatok najprv napísala mail, že ruším objednávku a potom som im tesne pred 12tou aj zavolala, zdvihli mi a narovinu som im povedala že kvôli dlhej čakacej dobe ruším objednávku a či to týmto môžem považovať za vybavené. Telefonovala som s takou podla hlasu mladou babou a nebol žiadny problem. 🙂.
Ahojte nemáte ho niektorá z Vás vo farbe 11? Hnedá pošlite prosím real fotku ďakujem
@sasenka522 ja som im tiež vcera písala že ruším objednávku tak uvidím či sa ozvú...🤔
Takze eshop 4mama mi poslal obratom email, ze objednavka zrusena. Na ine emaily nikdy nereagovali, takze ja nemam slov. Teraz formulujem krasnu recenziu 🙂
@smajlik9 mne tiež odpísali že zrušili a že pre informáciu o dva dni im mali kociky prist....
@bublinka7891 hej mali len ten moj farba 11 je nedostupny momentalne.
@bublinka7891 akože všetky kociky čo majú objednané či ako?
Ja som zatiaľ nezrušila, večer na PC chcem mail napísať,
@smajlik9 ja mám ten zelený myslite že aj ten im mal prísť?
@misulikes ja som mala zelený s čiernou konszrukciou
@bublinka7891 a myslíš že aj tento kočík im mal prísť? Ty si odkiaľ objednala nakoniec kocik?
@bublinka7891 ako dlho si ty čakala na kočík?

Ahojte dievčatá tak ja mam uz kočík doma my sme ho objednávali cez vasekociky.sk v stredu by to boli tri týždne prišiel nám včera a boli sme si ho vyzdvihnúť na predajni v Košiciach, my sme brali 2 kombináciu cena 369 je možnosť aj výberu fusaku 4v1značky tako sa mi vidi v hodnote 25 € takže za mňa úplná spokojnosť, farba kočíka samozrejme zelená 😊 tak skúste sa pozrieť aj na ich stránku, prvotne sme aj my chceli objednávať cez 4mama ale manžel im písal mail chcel sa ohľadom kočíka informovať ale ani nám neodpisali tak sme si povedali ze ani náhodou. Držím palce nech sa kočíka dočkáte čím skôr.