icon

Kočík Bebetto plus vajíčko

sisinka2020
3. jan 2021

Ahojte baby chcem sa spýtať tie ktoré máte značku bebetto kupovali ste 3 kombinácie alebo 2 kombinácie a vajíčko osobitne. Či je tam to vajíčko dobre bezpečne alebo radšej objednať osobitne dakujem.

patha155
•
3. jan 2021

Ja mam bebetto torino. Vanicka super, sportova cas tragedia, nam bola mala uz ked mal maly rok. Tak sme kupovali sportovy kociar. A vo vseobecnosti co sa vajicok tyka, ucel splnia, ale su to len pro forma vajicka. Nejake extra bezpecnostne testy nemaju. My sme vajicko od kociara vyuzivali minimalne. V aute mame nakliknutu normalnu sedacku. Daju sa kupit aj kvalitne vajicka s adaptermi na konstrukciu kocika, napr maxicosi, cybex.... Pri prvom sa mi zapacila farba, limitoval nas rozpocet a bola som hlupucka ohladom vyberu kociara. Dnes by som vyberala uplne inac. Polske 3kombi by som zhrnula takto- zle materialy, kovania, hrkaju.... Ale ked ta limituje rozpocet, ucel splnia.

zuzkablazejka
•
3. jan 2021

Mala som 3kombi bebetto luca. Vajíčko určite kúp iné. Kočík bol pre mňa super ale teda to vajco už by som nekupovala.

anile12
•
3. jan 2021

Ja som kupovala Bebetto nico bola trojkombinácia ale s akciou že vajíčko cybex takže už len zato som neváhala lebo autosedačka co je normálne k tým 3 kombináciam sa mi zdajú nebezpečné. Pozri si na stránke mravček tam máš pomaly ku každej druhej 3 kombinácii akciu qcybex autosedačky