@lucinkax20 maju ho v Oc Opal sidlisko Sekčov. www.babybabo.sk ja som im pisala ci nahodou nemaju vystavenu modro zelenu kombinaciu a odpisali mi odtial ze tuto nie ale ze vedia objednat a v priebehu tyzdna ju mame. Vystavenu mali inu farbu. Ja som ho naživo videla v Ke v troch obchodoch kde sme si ho odskušali aj.Ale budem objednavat cez net asi z Po. Maju najlepšiu cenu a davaju k tomu aj akciu a su celkom blizko keby sa nahodou niečo pokazilo. 🙂 čo dufam že nie
@majulik6 hmmm ja ked som bola v babybabo a som chcela vidiet bexu line tak tam mali iba nejaku inu bexu a povedala mi ze line su na zakazku,ze tie nevystavuju,a mesiac čakačka...no asi si niekto u nich objednal a neprevzal tak ju uz maju na predajni 🙂...ja s nim uz dva mesiace beham po byte a som unesená 🙂 uz sa neviem dočkať kočíkovania
@lucinkax20
@iwusskaa13 a zatiaľ si nenašla nejake take muchy čo by ti vadilo? Ja som do Po pisala mail osobne som tam nebola. Som z Ke a tu Bexu line maju v troch predajňach kočikov 🙂 len nie tu farbu čo chceme takže i tak musime objednať a čakať 🙂
@majulik6 zatial ziadna chybicka...len sa mi manzel smeje ze vyzeram pri nom mala 😀 dost je velky ten kocik...ale ja som taky chcela takze mne vyhovuje...jednoducho sa sklada a rozklada..aj sportova cast krasne priestranna...a velka strieska aj na vanicke aj na sportaku..uplne zakryje dieta,hlavne v blbom pocasi
@majulik6 kupili sme ho v predajni 4 mama & baby, Kollárova 26, Trnava (http://www.4mama.sk/) Na stránke kocik Bexa line 2015 uvedený nemajú, ale na predajni bol jeden predvadzaci kus. Predviedli nam ho a spravili sme objednavku. Prisiel do 3 tyzdnov.
@iwusskaa13 pozerala som,no ja chcem sedy s bielou konstrukciou a ten nemaju.tak skusim tu trnavu 🙂
Maju ho na babybabo.sk
@lucinkax20 ja som si ho vyhliadla uz davnejsie na stranke pre-deticky.sk aj tam ho maju,len ho chcem ist kuk aj nazivo 🙂
@clarissa tak ja som videla naživo s bielou konštrukciou a nepacilo sa mi to...ale mozno to bolo celkovou kombináciou farieb..kočík bol totiž taky béžový s oranžovou strieškou...brrr hrozna kombinácia s bielou konštrukiciou 😀
@iwusskaa13 no tak ta farebna kombinacia je otrasna ci uz s bielou alebo ciernou konstrukciou 😅 Ale ten sedy co chcem ja sa mi rozhodne viac paci s bielou.a vlastne je mi jedno aku farebnu kombinaciu uvidim v obchode,ja si ho chcem vyskusat,aky je velky a ako sa s nim manevruje 😉
@clarissa fajne sa s nim manevruje :-P aj ked je mohutny,ide lahko...ja mam ten šedý a je krásny...este aj ten materiál je taky zvláštny...jedna známa ma bielo čierny taky vzadu na strieške s kamienkami ozdobený,no nevyzera bohvie ako dobre...este sa mi páčil ten tmavozelený,ale šedá vyhrala 🙂 a konštrukciu radšej čiernu,lebo čo som videla biele ake su po case znicene..orypane a všetku špinu na tom vidno...no ale kolko ludi tolko chuti 😉
@iwusskaa13 tak na ciernom vidno biele skrabance,na bielom cierne.mne sa celkovo paci na kocikoch biela konstrukcia,aj napriklad na briu.tak sa tesim kedy ho vyskusam nazivo 😉
@clarissa ja som povedala ked nam prisiel ze sa kvoli kociku necham raz nahovorit na druhe babo 😀 laska na prvy pohlad
@iwusskaa13 😅 ja ho chcem v maji objednat ale este predtym si ho samozrejme pojdem odtestovat,ale tiez to vidim na velku lasku 😀
@gabrielita3 maaaam presbne ten istý 🙂
@iwusskaa13 super 🙂 ja som ho chcela hned ako som ho uvidela .. Este uvidim aky bude v terene 🙂 zatial som ho nepouzila
@gabrielita3 ja s nim zatial len tak naprazdno po byte beham 🙂 ale je supeer, celkom lahko sa s nim manipuluje aj napriek tomu ze je taky velky 🙂
@iwusskaa13 to je pravda na to ze je dost velky tak sa dobre s nim manipuluje aj sa dobre sklada a jw aj celkom lahky co som sa dost cudovala 🙂 ja som zatial z vyberu max spokojna 🙂
@gabrielita3 sklada sa a rozklada velmi lahko! ked som to zvladla sama a to v 9-tom mesiaci kedy uz ledva z postele vstanem 😀
@iwusskaa13 🙂 ja som ho sama v 7. mesiaci prenasala 🙂 uz len drobci v nich chybaju 🙂
@gabrielita3 uz sa tesim ked ho pojdem prvykrat prevetrat 🙂 uz len zvladnut porodit pasažierku a mozem ist 😀
@iwusskaa13 🙂 ja budem mat tiez pasazierku 🙂
Taak už aj my ju mame objednanu 🙂 sa tešim
@erinka30 Tam sme ho najprv zbadali, mali ho v ružovej, vyskúšali sme si ho, potom sme prešli do Lalalandu a tam nám vypočítala za lacnejšie, teda vtedy to bolo ešte lacnejšie v Lalalande. A už ho máme doma, nad cenou sa teda už netrápim. Podľa mňa je super, má všetko čo od moderného kočiara očakávam. Do tuhého pôjde až niekedy v júni 😊.

iwusskaa13@ No ja som ho tam videla v ruzovej farbe ale bol rezervovany a na dalsi by som musela mesiac cakat... Ale akurat som ich nasla niekde na sekcove nejake nakupne centrum Opal oproti mobelixu...tak sa tam pojdem mrnknut ;) inak vdaka za info 😉