@henuli ten prvy sivy som videla v obchode a je ovela krajsi ako na obrazku 🙂 ja som vyberala medzi tym hnedym a tmavo sedym a vyhral tmavo sedy ale aj ten hnedy je super 🙂 drzim palce pri vybere...
@gabrielita3 dakujem ,budem to potrebovať,videla som naživo len hnedý.
Ahojte baby, prosím Vás ktorá už máte doma kočiarik baxu Line viete mi odfotiť ako vyzerá sieťka proti hmyzu na vaničku a tiež univerzálnu pláštenka na vaničku aj na športovú verziu. Lebo mám pocit, že nám to zabudli pribaliť, len si nie som istá čo mám hľadať. Ďakujem za pomoc.
Ahojte kupovali ste bexu line aj s autosedackou? Ja chcem kupit zakladnu do auta co myslite? Ja tym pasom nejak neverim budem viac cestovat. Dakujem 🙂
ja tiez uvazujem nad tymto kocikom. baby ake mate skusenosti? 🙂
@janazet29 na to ze je velky resp tak posobi je lahucky super sa sklada ma velku vanicku a vanicka je plastova sa dobre cisti podla mna super kocik prakticky 🙂
Nas vcera absolvoval prvu jazdu vonku...max spokojnost..aj my aj maly 🙂
a vededli by ste este poradit v ktorej predajni v Nr alebo okoli by som ho nasla? dakujem 🙂
@janazet29 ja som ho kupovala v hlohovci v aladdine a viem ze sivy tam mali vystaveny ... Ja som objednavala L2 farbu a do piatich dni bol na predajni 🙂
@gabrielita3 supis, dakujem. ja som momentalne v UK, da sa objednat aj odtialto, ale najprv ho chcem vidiet nazivo 🙂 a o par tyzdnov budem doma.
@janazet29 nemas za co 🙂 ja som ho tiez chcela vidiet nazivo a hned som povedala ze nazivo je este krajsi 🙂
Ahojte baby, ja som si ho bola tiež pozrieť v jednej predajni v ke, tam ho mali v hnedej farbe, veľmi sa mi páči, ale chcela by som ho v bezovej, ľahko sa skladá aj ovláda, ale viete čo...vanička sa mi zdala úzka, na nete píšu len 35 cm, nie je to málo?
@lusit_ka podla mna vanicka je mega velka 😉 co stretavam ine kociky tak maju ovela mensie vanicky
Tak moja mala v nej plava vanicka je obrovska 🙂
fuuu, tak to sa mi ulavilo, lebo fakt som sa do neho zamilovala na prvy pohlad 🙂 preto som spekulovala, lebo rodit budem v novembri, tak ze ci sa mi tam zmesti male take naobliekane aj s fusakom, ostatne kociky co som pozerala mali sirku vanicky 37-38 cm, ale teda dam na vase skusenosti a babatko budeme mat aj tak pravdepodobne malinke, nemal by to byt ziaden valibuk 😀
Mne dnes došiel biela konštrukcia, bezovo biely☺je fantastický. Aj dosť veľký, aj do terenu nakoľko máme rozbité cesty.
Kocik je super, od maja ho takmer kazdy den pouzivame... je priestranny, hlboky... nefuci do neho... len to fukanie kolies je dost problematicke a tazko pristupne... manzel vzdy pri tom nadava :D
My ho tiez pouzivame denno denne od maja a zatial sme len 2x dofukovali kolesa..ale fakt aj moj sa pritom rozculuje 😀
ja si myslím že ta biela farba sa veľmi rýchlo domaže a už len kvôli tomu by som si tento kočík nekúpila http://akoapreco.com/ako-vybrat-kocik/
prosim tie, ktore kocik uz doma maju, mohli by ste mi poslat jeho vysku s pripnutou vanickou? Velmi sa mi paci, ale bojim sa, ze bude pre mna moc vysoky 🙂
@zenylkaa kolko merias cm? Ja uz mam sportiak nakliknuty tak ti to neviem pomerat,ale na mam 163cm a v pohodicke
@zenylkaa neviem, koľko cm má presne, ale ja mám 170cm a zdá sa mi pre mňa akurát, ani veľký, ani malý. ešte ho nemám, ale ideme ho objednávať. odkiaľ si? ideálne by bolo, keby si si ho niekde vyskúšala. my sme ho už boli dvakrát obzerať a ešte sme ho neobjednali, ale už sme sa rozhodli.
viem, ze by bolo idealne si ho odskusat, ale taku moznost nemam, kedze v mojom okoli som ho nikde nenasla...No moja vyska je 161 cm 🙂
@gabrielaslivkova ahojte aj ja osm dnes pozerala bexu kočik...inak ty ismala svadbu 3.5 2015 že? ja osm bola na mojasvadba s tebou v skupine is ťa pamätám a pozerám že mame rovnaký termin 🙂 ja mma bud 7 alebo 8.4 🙂
ja som dnespozerala bexu ale nie stýmito otrasnými koliečkami lebo je to tvrdé a nedá sa ani hojdať takže ja určite chcem nafukovacie kolesá a čo s ahojdá

ja som skúšala v obchode,veľká vanička,ľahký, aj známy ho majú a sú spokojný,ale ja mám veľkú dilemu ,páčia sami až tri farebné kombinácie,ja si proste neviem vybrať.(šedý, tmavo -hnedý, červeno- čierny)som nešťasná