icon

Kočík Bexa Line

xaja84
1. aug 2014

Ahojte, mate prosim niekto kocik Bexa Line. Nikde som nenasla ziadne recenzie, na tento konkretny rad od Bexy. Zaujimaju ma pozitiva a negativa tohto kocika. Dakujem za akukolvek info 🙂

Kočík Bexa Line
lucinkax20
20. feb 2016

@salome51 pobavila som sa najmä na tych obrubnikoch 😀 s nicim z toho som problem absolutne nemala, kocik mame od maja,teda 9 mesiacov, a ziadny problem nebol,vanicka je super hlboka,urcite odtial dieta nevypadne..to je totalna hlupost, co sa tyka kolies...tak tie kryty sa daju odobrat a v pohode kolesa dofuknut. A co sa farby tyka takja chcela len ruzovu...a kedze vsade naokolo su same sede a bezove kociky tak ten nas nikto neprehliadne 😉 vynika medzi ostatnymi vsade kde prideme 😉

gabrielita3
20. feb 2016

@salome51 tako je tiez fajn. Netreba vsetkemu verit ja som celkovo spokojna az na koleso na mojom kociku ktore robilo problem no uz mam nove a to sa moze na ktoromkolvek kociku stat ale urcite s nim prejdes hociaky teren

gabrielita3
20. feb 2016

@salome51 pozri v mojom bazari mam ho pofoteny aj sportovu cast

salome51
20. feb 2016

@gabrielita3 veď aj tá športová sedačka ma zaujíma. Vyššie som dávala obrázok. Madlo sa mi zdá ďaleko a aj tie boky na sedačke sa mi nejako nepozdávajú. Bojím sa či je tá športová časť pohodlnná pre bábo

gabrielita3
20. feb 2016

@salome51 ja som tam mala fusak a v pohode velka je mala sa mohla natahovat striska sa da sklopit aby nefukalo a to madlo je dalej ale ked sedi je akurat iba ked lezi tak to vyzera ze je daleko no minus ma pre mna ze je pevne neda sa polohovat a pasy trosku zvlastne vyriesene ked ich chces povolit tak su pod kocikom inak fajn das nanoznik a v pohode ani nefuka pekne prekryje a v striesle je aj okno 😄

salome51
20. feb 2016

@gabrielita3 ďakujem za odpovede. Som rada že je to ok, lebo Bexa sa nám páči. V úzkom výbere zostala už len Bexa a Tako 😉

jeinabe
20. feb 2016

@salome51 vsade kde som prisla do obchodu, taka nemali, az mi to bolo divne....nakoniec som sa jedneho predavaca spytala a on mi povedal, ze taka len na objednavku, nieje o nich zaujem.....

jeinabe
20. feb 2016

Baby a ako dlhp ste vyuzili vanicku? Lebo ja budem rodit v juli a chcela by som vanicku mat cez zimu....ale zda sa mi dost velka a priestranna....dik

jeinabe
20. feb 2016

@lenkaa222 bexu roxy som videla nazivo, na nete sa mi pacil ale nazivo nie....je pre mna hrozne maly.....bexa line ano je mohutnejsi, ale nieje z tych najvacsich.....taky riko nano je oproti nej este vacsi....mne tie kociky tiez pridu obrovske, preto som nechcela take vanicky, ale ta bexa sa mi zapacila.....

jeinabe
20. feb 2016

@gabrielita3 tak urcite bude pekny aj tmavy....a tie lanove latky su krasne.....skoda ze nemozem porovnat.....a objednavala si z netu?

gabrielita3
20. feb 2016

@jeinabe ja som tiez rodila v juli a vanicku by som vyuzila aj teraz ale mala sedi a uz chce vsetko vidiet tak musela do sportaku ... A to ma 7 mes a 70 cm .. Ja som kupovala v aladdine v hlohovci

jeinabe
20. feb 2016

@gabrielita3 super potesila si ma.....a dakujeeem....

salome51
20. feb 2016

@jeinabe aj my sme chceli vidieť Tako Extreme na živo a vyskúšať si ho, ale tiež nám bolo povedané že ho majú len na objednanie lebo tento konkrétny model je drahý. Skúsime ho niekde v Poľsku vyhliadnúť a obzrieť

henuli
20. feb 2016

@jeinabe malý sa narodil v juny a vaničku používame ešte doteraz a to máme 10kg a 74 cm, používame polohovanie , pozerá okolo seba a ked je unavený ,tak ho dám ležať. my sme spokojný s bexou line

depi
20. feb 2016

@jeinabe u na v trnave v bambini ho maju sedy lanovy...a tuim este v hlohovci aladin

jeinabe
20. feb 2016

@depi to je pre mna dalekoooo 😉

jeinabe
20. feb 2016

@depi a pacil sa ti sedy 😉?

lucinkax20
20. feb 2016

@jeinabe moja mala ma 9 mesiacov a stale mame vanicku,vojde aj s fusakom...a vanicku chcem nechat este aspom 1-2 mesiace...kym nebude teplo

depi
21. feb 2016

@jeinabe sedy je najviac najkrajsi 🙂 a urcite cierna konstrukcia..no trocha ma odradza ze sedy ma vacsina mamiciek 🙂

jeinabe
21. feb 2016

@depi u nas som sa zatial s takym nestratla, ani velmi s bexou....vacsinou vidim camarela a mne sa nepacia, su strasne mohutne.....dakujem ti velmi pekne za pomoc....mne sa paci na neye sedy a urcite cierna konstrukcia.....

depi
21. feb 2016

@jeinabe pozeram ze tiez mas termin v júli... 🙂 ja zatial 4...ale uz sa tesim az bude kocar doma

iwusskaa13
21. feb 2016

Ja mam sedy s ciernou konstrukciou a praveze u nas stretavam v inych farbach...sedy som teda este nestretla 🙂 ja uz ale idem ten svoj asi predat a poobzerat sa po skladnejsom sportaku

jeinabe
21. feb 2016

@depi tak to je super 😉...ja mam 11.7.....ale na 3D mi vravel 15.11.....a kupujes go v obchode ci na nete? Ja ho objednam z netu....

henuli
21. feb 2016

aj ja idem môj predávať a kúpiť golfáš biela konštrukcia farba bexa line L209C

depi
21. feb 2016

@jeinabe u nas v obchode v bambini aj kvoli reklamscii a opravam. Hlavne mam ten obchod blizko.

jeinabe
21. feb 2016

@depi a kko stoji? Na nete je 3kombinacia za nejakych 355eur.....vies co, ja som kupovala raz golfac u nas v meste a pri reklamacii bola predavacka protivna, ani nakoniec rekkamaciu neuznali....takze radsej to risknem cez net.....

gabrielita3
21. feb 2016

@jeinabe vies kupit aj lacnejsie ... Myslim ze v aladdine maju akciu teraz ak este trva ... Skus pozriet a dopravu mas zadarmo

jeinabe
21. feb 2016

@gabrielita3 prave tam som dnes pozerala tak to nejako vyjde.....myslim ze najlacnejsie....len ja este chcem pockat s kupou....aj tak ho nemam kam dat....

depi
21. feb 2016

@jeinabe ano cena bola takato. Ja som s rym obchodom velmi spokojna. Fakt su tam mily ochotny uatretovy bambini.sk ....boli sme osobne aj v aladin a neporadili mi nic lebo mali ranny debatny kruzok....v bambini mi dva krat predviedli dva kocare a druhy krat som sa rozhodla pre bexu...povodne som chcela tako no je obrovsky a pre mna zbytocne moc odpruzeny a farby sa mi vobec nepacili.

depi
21. feb 2016

@jeinabe http://www.bambini.sk/sk/12793/26/bexa-line-201...
Mas k tomu plus vybavu a dalsie cemovo zvyhodnene veci a ked sa registrujes tusim este 5% zlavu ale neviem ako to je pri akciovej cene. Skus im napisat cez fb spravu ohladom tej zlavy