@lulii tyo je úžasná!!!
@teddylu ano, uchycení 🙂
@madormi tak to koliecko bolo otocene 🙂 hned som to isla skontrolovat a veru bolo naopak. Ani ma nenapadlo, ze sa da pretocit o 180 stupnov. Dakujem. Dnes sa uz kocikujeme s madlom, krpec si bude mat kam nohy vykladat 🙂
@blackstrap to jsem ráda, že to bylo jen to 🙂 mě se to taky stalo a jedna paní už to tu taky řešila, takže tu v tom už máme praxi 🙂
maminky, jaký slunečník dobře pasuje na brio? máte některá, nějaký?
@barborach1 Ptala jsem se JAKÉHO UCHYCENÍ (co vám mám vyfotit)???? A vy my napíšete ano uchycení 😀 ! To je tedy konverzace ☹ . Takhle se k ničemu nedobereme 😅 .
@madormi Já jsem koupila univerzální v Tescu, myslím, že stál kolem 200,- (černý) a pasuje dobře na konstrukci. Jen já si na slunečník nějak nezvykla, stačí malinký vítr a musíš ho přidržovat a pořád přenastavovat. Byla jsem z toho fakt na větvi 😀 No a pak jsem si koupila tu clonu a ta to vyřešila (a to jsem se jí tak bránila) 😀 😀 😀
@teddylu Jestli @barborach1 nemyslí uchycení nánožníku....? 😕 Víc mě nenapadá 😉
@teddylu Moc se omlouvám. Myslela jsem uchycení předních koleček (těch velkých, které máte přidělávané). Ještě jednou se omlouvám. Jsem tu chvilku, tak jsem myslela, že když to napíšu pod foto, tak to tam bude. 🙂 Moje chyba.
holky , prosím dá se vyprat potah bria( sporťáku) ? nemůžu se pořád rozhodnout, jestli do něj jít, tak se na všechno vyptávám 🙂 díky moc
@zuzkkkaaa dobrý a preco ho predavate? Ktorý máte sú tuším dva typy
@lulii ahoj aka je značka ťa clona? Pasuje aj na vanicku?
ahoj holky chci se zeptat mate nektera na briu drzak na napoje? chci si ho koupit ale nevim jestli vsechny pasuji na jakykoliv kocarek nebo je v tom rozdil 🙂 diky moc za odpoved
@solnicka_nr @spiklenka Je to clona ABC design. Kupovala jsem jí až na sporťák, takže nevím, jestli půjde i na korbičku, ale můžu to zkusit vyfotit 😉 Jinak jsem jí koupila u nás v kamenném obchodě, ale mají jí i v eshopech 😉 Např. tady http://www.slune-cz.cz/abc-design-slunecni-stri... Vyrábí jí jak v hnědé, tak i v černé 😉 Cena je stejná.
@madormi jeeeeeeej ake krasne!kto ti to usil???aj ja chceeeem!!!! 😢 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@veronica30 na www.mimibazar.cz najít moniku neubert( nojba ) ta mi vše šije 🙂
@madormi dakujem!!!
Ahojte dievcence :D ja poskulujem po brio go :D ale tiez sa mi pozdava brio smile,,,podla vas ktory je lepsi? Aj ked uprimne? Viac ma zaujal brio go po estetickej stranke :D :D :D
@kuko7:
Ak som dobre pochopila ten reklamny film o Brio Smile, ma tu vyhodu, ze nepotrebujes extra adaptery na vajicko a na vanicku, vsetko sa da priamo nakliknut na podvozok. Brio Go ma adapter na vajicko, a adapter na vanicku. Iba sportova sedacka sa naklikava priamo na podvozok.
A Brio Go je urcite vhodny pre vysokych ludi. Manzel ma 1,86m a Brio Go je jeden z mala kociarov, do ktorych nekope... A vanicka je pekne vysoko, v porovnani s 99% ostatnych kociarov, kde je vanicka na urovni kolien... Vyssie je uz len Stokke Explory, odhadom.
Vanicka Brio Go je jedna z najvacsich na trhu. Syn sa vozil do cca. 6 mesiacov, ale len preto, ze bol zvedavy a vo vanicke sa rozculoval, lebo nic nevidel. Dcera je este horsia, co sa tyka zvedavosti, tak asi prejdeme na sportak este skor ako v 6 mesiacoch... Miesta ma dost.
@blackstrap a nemáte jen to kolečko do kterého se madlo zacvákává obráceně? že ho máte strčené jakoby z druhé strany té díry, než má být, aby zacvaklo, uz to tu někdo tak měl