Kočík Brio go. Máte zkušenosti? Na co si dát pozor?
Ahojte mamicky a buduce mamicky, mate niektora skusenost s kočíkom brio go? Resp. co si o nom myslite? Ja zacinam pomaly vyberat kočík, ale kedže čakám svoje prvé baby, nemám zatiaľ žiadne skúsenosti, na čo pri vybere kočíka myslieť, čo je dôležité alebo naopak nie je podstatne.

•
1. okt 2013@vvverunka tak ako som pisala my sme na ten cas dostali ine takze ja som tu dobu tak nevnimala, tiez to bolo zrovna cez zimu
0
Naše brio, stále vrže,i po domácím promazání a i když jsem ho dala kvůli tomu na reklamaci....asi v servisu jen celou konstrukci promazali,protože jezdil jako nový a nevrzal........ale za 3 dny znovu vrže........při houpání,i když jezdím třeba po kostkách nebo po nerovném terénu. Máme ho půl roku. Vrže v konstrukci,jak se o sebe opírají ty plasty. Jsem z kočáru teda dost zklamaná........asi půjdeme reklamovat znova. Máte někdo s tím vrzání taky zkušenosti???
ahoj baby, na december cakame dievcatko,no ja som si kocik(brio go) uz zadovazila pocas letnych mesiacov a mam taku dilemu so zimnymi fusakmi, viete mi prosim poradit aky fusak sa tam hodi resp. ake fusaky ste vyuzivali vy?🙂....mame cervene brio na bielej konstrukcii a musim sa priznat,ze original brio fusak cerveny mi akosi nesedi koli tomu,ze je tam cierny podklad ...vanicka ma tusim 81x31cm a fusaky co pozeram su okolo 100cm a siroke vacsinou 45cm,co si myslim,ze mi tam asi pasovat nebude.....premyslala som nad tou zimnou zavinovackou fleece Zoe alebo potom nad fusakom od Pinkie s tymi opicami 🙂...vopred dakujem za odpovede🙂
@petulawink a víte co čekáte? krásné jsou i barevne, nebo stříbrný vypada super, ja mám 3bria fusaky a miluju je 😎
@vvverunka ...cakame dievcatko:)...takze vy ste spokojná s fusakom brio:)???....keď mi iné pasovať nebudú,tak kúpim aj brio fusak...ide mi hlavne o to,aby mi fusak netrčal z kočíka,aby mi jednoducho do tej vaničky sadol🙂
@petulawink ano jsme mám holčičku a mam černý do malcarenu xt, stříbrný do černeho bria a ještě jsme měla zelený,ale ten jsme prodala,páč i další kočárek šel z domu, ža me brio fusak super! a drží! 😎 vozila jsme ho i ve vaniččce a super 🙂
@vvverunka a teda s kocikom brio ste spokojna? teda porozmyslam nad tym fusakom od Bria🙂
@vvverunka Ahojky, tak pan psal,ze mi krytku posila postou,nechtel ani zaruku k overeni,tak jsem zvedava🙂Jeste se te chci zeptat,nemas zkusenost s timto fusakem od Bria?diky
http://www.moje-miminko.cz/brio-fusak-fleece-20...
http://www.moje-miminko.cz/brio-fusak-fleece-20...
@sharon30 jen kratku? to mi psal vyhradni dovozce, ze nedodavaji jen kolo!!!!!to se divim,ze nechteli ani zaruku,co je to za obchod? super!!!!!!!!!!ja nakonec psala do obchodu,kde jsme kupovala kocarek a kolo jim prej posila vyhdrani dovozce, ktery mi napsal,ze je nema, takze jsme ho hned objednala sice litr,ale kliiiiiiiiiiiiiiiiiiid 😉 nemám zkušenost,ale je krásný na pohled já mam dovezený flisový y austrálie a na toto počasí super! jinak mám klasiko brio a za me je fakt super 😎
Začni písať odpoveď...

Odošli