Kočík Brio go. Máte zkušenosti? Na co si dát pozor?
@chirabell Ahoj,nabízím k prodeji vajíčko Brio+adaptéry+isofox,vanička-používaná půl roku.(Vše krásné,nevyšisované,neprané,v černé barvě,model 2013,ještě přes rok v záruce).Zdarma přidám originál pláštěnku na hluboký díl. (původně jsem chtěla prodat celou trojkombinaci dohromady,ale jsem s Briem spokojená,proto si sportovní část zatím ponechám).Lea
@adrianai uplne do lahu ti nepojde ale ak das v smere jazdy a do lahu tak mas ako keby take leziace korytko a este som pocula zr zvyknu vypodlozit dekou zadok ale neskudala som to
AHOJTE, vedeli by ste mi poradit, ako vymenit rucku na tomto kociku? treba to rozvrtat nejak? mozno sa to tu uz spominalo.. dakujem moooc pekne.
ahojte briáčky, tie čo ešťe nieste v našej Brio skupinke, tak sa pridajte 🙂 rady privítame vaše rady, postrehy, nápady a fotky vašich tátošov 😉
Ahojte, budu si nechavat usit strisku na hlubokou korbu. Nevite, jestli ty na ty hluboke je lepsi si nechat usit u Moniky nebo u Natydom? Pripadne u koho jineho? Diky
@eevulle
Ahoj ja som tiez vcera pisala pani Monike. Ozve sa az pondelok. Cez vikend neodpisuje. Babo sa mi narodi v oktobri a tiez mi neostava nic ine len tunit hlboku cast. Tam sa toho ale vela neda robit. Ved len strieska a nanoznik a neukaze to tak suprovo ako na sportiaku. U tej moniky som nasla asi dve fotky hlbokeho... Uz vies co presne chces?
@sasena033
Jeeemine to fakt? To mam smolu. Ideme na navstevu do ciech a chcela som si to obkednat tam. Zatial len kozusinku na striesku-tu ma doma ale rukavnik som chcela k tomu usit :( Uz teraz 6.8. Mozno zmakne jeden rukavnik...uvidim, ci odpise. A do buducna asi hniezdo do vanicky nejake vymyslim...
Nevymeni niekto športovu sedacku? ja mam čiernu a chcela by som nieco viac dievcenske.
Maminky, mám kočárek Brio go už rok a půl a jsem s ním spokojená. Bohužel se mi pokazilo kolečko a musela jsem si u výrobce objednat nové. Dle výrobce je, ale nyní problém s náhradními díly na tento kočárek.
Prý budu možná čekat i tři měsíce než mi kolečko pošlou, nebo mi taky nepošlou nic, protože mám kolekci 2013. Je to u Vás v SR taky tak ? Jsem dost zklamaná, protože, s kočárkem nemůžu jezdit.
Baby neviete ci sa da kupit original potah na sportovu cast, alebo cela nova korba? .Chela by som trosku zmenu .
Baby mám na predaj trojkombináciu Brio Go - čierna konštrukcia - červená farba, isofix ... napíšte v prípade záujmu .... používali sme ho cca 1,5 roka ... v lete ani nie - mali sme aj golfáč ... TOP stav ...ďakujeeeem 😉

Holky, ja prodavam stribrnou strisku na Brio Go, zevnitr cerna, od pani Moniky z Tunime s radosti, nepouzitou, mam ji v bazarku 🙂