Prosim, mate niekto odskusany tento kocik. Povodne som bola rozhodnuta pre Quinny Buzz, ale ked som si tento dokladne na internete prestudovala, velmi ma ocaril. Preto by som este rada pocula nazor mamiciek alebo oteckov, ktory ho maju. Dakujem za pomoc pri rozhodovani.
Ahojte, neviete mi poradit, ake madlo pasuje na kocik bugaboo bee3?
@vivien78 geisslen a chicco.
@martabalalajka Ahoj, dakujem za info..a pasuju aj na bee3, ci len na starsie typy? nasla som na ceskej stranke madlo geisslen swift, ale nie je uvedene, ci je vhodny aj na bee3..a chicco nevies,ktore madlo by bolo pouzitelne?pekny vecer
Tento produkt je veľmi kvalitný , odporúčam tento kočík a môžem poradiť aj obchod Market24 a tu je naň aj zľava http://www.kuponyzdarma.sk/market24-sk/ , maju vyše 1000 kočíkov v ponuke.
Dievča a prosím ktoré máte bugaboo chameleón ta rucka vám tiež tak beha taká ako keby uvoľnená?? Aj keď je na jednej strane aj keď je ja druhej strane pretocena??
nemate nahodou niektora na predaj madlo na bee3?
Baby, mate prosim niekto skusenost s vymenou/opravou prasknuteho brzdoveho lanka na Bgb cam? Treba s tym ist do servisu?
@wewe8584 ahoj. Chcem sa spytat ci si zohnala len sportovu cast buggaboo buffalo?😊 Dakujem.
@mercedes12 nie je zohnala som, ja diesel a nedalo sa. Ostali sme pri stokke.
Ahojte,prosim poradíte mi,co alebo kde treba uvoľniť predné koleso na Bgb cam2 ked ho chcem vybrat a vymeniť za zimné?dakujem
Ahojte, mate niekto na predaj striesky na bugaboo bee klasik (2007)? Mala by som zaujem o ruzovu, prip. inej farby ako je modra (taku mam), na tento starsi typ je ich problem zohnat 😔
Prosím vás aké madlo pasuje na bgb bee plus?
Dobrý deň dámy 🙂 Nechceli by ste sa so svojím názorom na kočík podeliť aj vo WIKI? Takto by sme to mali všetko pekne pod jednou strechou a mnohým mamičkám by sme mohli uľahčiť výber 🙂 Stačí kliknúť na tento odkaz a na konci stránky, pod článkom je priestor na pridanie vlastnej skúsenosti. Odmením sa aspoň srdiečkami 🙂
https://www.modrykonik.sk/kociky-bugaboo/
Ďakujem
Táňa
Admin WIKI
Baby, co mate cameleon2 aky priemer maju predne a zadne kolesa? Diky moc
@tilda na bee+sa da pledlzovat sedak aj opierka na bee sa neda.