icon

Kočík Cam dinamico a vaše skúsenosti

mmacko
16. máj 2012

Ahojte, velmi ma zaujal kocik Cam dinamico. Ja som ako prvy kocik mala cam mbx 6 a to, co mi na nom vadilo na Dinamicu vylepsili. Ake mate s Dinamicom skusenosti? Podla popisu velmi pekne sklbena cena, kvalita a vybavenie (nemam rada, ked treba milion veci este doobjednavat ku kociku ako nanozniky, tasky a podobne).
Dakujem za postrehy

yuriko
22. apr 2013

Od minulého týždňa máme ten tmavomodrý doma. Stojí na chodbe, tak ho stále obzerám. Tak sa teším, keď tam už bude bábo 🙂

georgia333
22. apr 2013

@alibabaa kde ste ho kupovali

alibabaa
22. apr 2013

@georgia333 bol v akcii zaciatkom marca. teraz maju cortinu zlacnenu... http://www.miminkovo.sk/

georgia333
22. apr 2013

@susana135 už ste ho kupili ?

v555
22. apr 2013

@lillinka01 prepáč ešte nepoužívam športovú časť,je zabalená ešte v škatuli,malá má len 3 mesiace 🙂

susana135
22. apr 2013

@georgia333 ešte nie, najprv chceme naživo omrknúť.zatiaľ iba na nete som ho videla

beatakornhauserova
11. máj 2013

dobry den. my sme kupili Cam 2012 s kamienkami. len neviem sa dopatrat ako je to s umyvanim potahu kedze su tam tie kamienky. viete mi poradit?my cakame v juni a mam dost velky strach ci svetlu farbu nebudu oblubovat muchy a kakat. a to uz ide tazko.dakujem

taanicka
29. máj 2013

ahojte, my mame tiez vybraty cam dinamico 2013 ten cierno sivy,nemate ho nahodou niekto doma??neviete niekto ci sa nedaju vymenit predne kolieska za ine?? dik 🙂)

kiakocikovsvet
30. máj 2013

@taanicka máte záujem o plastové kolesa ?

deman
2. jún 2013

Ahojte baby, dá sa objednať pri Cam Dinamico 2013 všetky 4 kolesá nafukovacie??
Co tá strieška, drží vám to pevne na športovom aj na vaničke, hlavne keď je silný vietor?
Má niekto farbu béžovú - je to ľahko umývatelná, nemáte s tým vela problémov? 🙂
Je nejaký rozdiel medzi Dinamico 2012 a 2013, no okrem dizajnu? 😉

babatko2012
12. jún 2013

@reni1512
@alibabaa baby, prosím Vás my máme doma tiež cam 2013 (hnedý) a som spokojná len ma teraz trošku mrzí, že vajíčko nemá nánožník. Niekde som čítala, že ten zo športovej časti pasuje na vajíčko ale mne to veľmi nesedelo. Neskúšali ste to?

babatko2012
12. jún 2013

ináč teraz majú na tento kočík akciu na 4mama.sk za 549,- €

reni1512
12. jún 2013

@babatko2012 nie, nanoznik je len na sportovu cast... nemoze to sediet, je to prilis velke..na vajicko je zbytocny nanoznik, staci deka, alebo zavinovacka do vajicka..

reni1512
12. jún 2013

@deman neda sa, len dve kolesa su nafukovacie, rozdiel je v materialoch a neda sa to s 2012 ani porovnat, 2013 je ovela vydarenejsi... nemam bezovu, ale hnedu, no vanicka sa ti tak ci tak nezaspini a do sportiaku mozes kupit vlozku, myslim ze sa to lahko bude osetrovat...Strieska na vanicke je perfektna, na sportiaku je tiez velmi velka, z jednej strany drzi a z druhej pri silnom vetre moze tahat...

adelusa
12. jún 2013

@reni1512 ja tiež horlivo rozmýšlam nad hnedou a prosím ta ta sportova cast a vajicko má aj vnutro hnede?lebo ja som si ho bola obzriet len v ciernej, tak nemam predstavu ako budu vyzerat ostatne farebne prevedenia, aj na nete je iba cierna... 🙂

reni1512
12. jún 2013

@adelusa aaano 🙂 vo vnutri je hneda 🙂 my sme nad 100% spokojny, ako fakt..neskutocny kocik to je, ja som sa bala ze co pride, ale tak... klobuk dole aky to je kocik, je maly, pritom velka vanicka, aj farba, ovladanie, celkove skladanie a vsetky casti, prisiel bez chybicky, perfektny je...🙂 nemas nad cim vahat! keby ze si objednavam este raz tak iny ani nechcem 🙂

taanicka
15. jún 2013

ahojte, my sme ho objednali v tej sedo ciernej farbe lebo sme sa nevedeli dohodnut na inej a nelutujeme lebo je peckovy... uz nam prisiel takze sa vytesujem aj ked este mame cas par tyzdnou ale uz teraz sa tesim na kocikovanie 🙂) ta farba je vhodna aj pre dievca aj pre chlapca lebo je na nom cerveny lem a vyzera to super. my sme ho kupovali pre dievca a nelutujem, aj druhy krat by som brala to iste. akurat co ma zaskocilo je strieska vanicky ze nieje dole pripevnena o vanicku takze je tam dost velka diera a kedze budeme mat septembrove dieta tak sa bojim na zimu ci nebude fukat do kociaru. inac v kosiciach ho maju skoro v kazdej farbe okrem ruzoveho keby chcel niekto vidiet. 😀

karolka1
26. jún 2013

No dievčatá, ja som preň tiež rozhodnutá, len by som moooc chcela vidieť tú malinovú naživo, resp. ak ho niekto máte, je zhodná s foto z netu? Ďakujem!

adelusa
28. jún 2013

Ja som si dnes bola pre ten malinovy, tiez som nevidela nazivo, ale riskla som to a objednala..a je nadherny, este krajsia farba ako na nete 🙂

zuzik307
Odpoveď bola odstránená
mackaso
20. júl 2013

@adelusa Ahoj, prosím ťa, potrebovala by som info o tvojom kočiariku, ako si s ním spokojná, chcela by som kúpiť ho malej vo športovej verzii, díky moc.

adelusa
22. júl 2013

@mackaso my máme trojkombibáciu, zatial sme len par krat pouzili hlboku cast lebo mame cerstve babo takze to neviem az tak uplne posudit, ale som zvedava co urobia tie predne plastove koliecka v terene,lebo sa mi javi ze budu hrkotat ale mozno to je len moj dojem.ale inak je nadherny a lahko sa s nim manipuluje a je lahky na skladnanie do auta...

kikaski
25. júl 2013

ahojte, mám cam dinamico 2013...baby, ktoré ho máte tiež, neviete poradiť ako efektívne čistiť ten lesklý materiáal, čo je na strieške vaničky ? muž sa oprel spoteným čelom 🙂 a nejde nám to dole, prala som podľa značky ručné pranie, potom som skúšala aj čistou vriacou vodou...a nič...ta spotená otlačka nie a nie zmiznúť...ˇakujem krásne

simonecka84
28. júl 2013

my máme doma cam dinamico 2013 v béžovej farbe. Ak by sa niektorá nevedela rozhodnúť rada pošlem foto 😀 na živo je farba krásna. Ja som videla všetky farby naživo, okrem béžovej riskla som to a objednala a naozaj je farba nádherná 😀 už len pár týž. a vyskúšam ho aj priamo v teréne :DDDD

mirifor
3. aug 2013

Ahojte!je podľa vás cam dinamico vhodný aj na zimu?bola som ho pozrieť a zdalo sa mi,že strieska na vaňu nejako divne dolieha. Po bokoch vzniknú také dve dierky akoby vetranie.avsak neviem či to v zime nebude vadiť?kočík sa mi inak veľmi páči v bezovej farbe.

kiakocikovsvet
3. aug 2013

@mirifor určite doporučujem tento kočík aj na zimu

ebabytrencin
6. aug 2013

Ahojte, ja som používala cam dinamico viac ako sedem mesiacov, malá sa narodila v septembri, hlboká vanička uplne super využili sme celú zimu, strieška uplne nedržala ale nevadilo, da sa polohovať čo tiež bolo super. Športová časť celé zle, malá paladala vôbec tam nevedela byť, je vhodnejšia podla môjho názoru pre take väčšie deti a nie 7-8 mesačne a tiež nechápem prečo sa polohuju rovno s chrbátikom aj nožičky aj kôli tomu padal ešte viac. Skúšali sme aj zmenšovaciu vložku ale nepomohlo. Strieška na tom športovom mi prišla taká čudná že nechráni to čo má a celá niaka mimo....Kolieska su v pohode trochu su tvrde tie predne ale ako som už písala vanička na zimu bola naj naj. Kočík sme už predali.... teraz máme peg perego book a určite lepší šporťák

zuzlik7
16. aug 2013

Ahojte, tak my končíme 16tt a dnes sme si išli poobzerať kočiariky aj v PO keďže v KE sme si už všetko prešli a našli sme Cam dinamico malinovej farby s kamienkami za super bomba cenu. Vyzerá to, že budeme mať malú princeznú, ale myslím, si, že nič nepokazíme tou farbou aj keď to bude chlapček, lebo tá farba nám nepríde ako iba dievčenská. Páči sa nám ten kočiarik už len samotnou váhou a jednoduchosťou skladania. Určite má aj pár mínusov, ale ako tu už pár z vás písala, tie má skoro každý kočiarik....takže my sme spokojní a na budúci týždeň si pre kočiarik ideme ;)

lucettel
27. aug 2013

manipulacia s nim super ale...nekvalitna latka a plastove kolieska zachvilu poskrabane 😢(

lucettel
27. aug 2013

kociar ako taky super, manipulacia vynikajuca , ale...nekvalitna latka, my mame s tymi kamienkami, ktore su tam len minimalne prichytene a po jednom odpadavaju, tak ich priliepam sekundovym 😉 a plastove kolesa zachvilu osuchane /vidiet kazdy skrabancek 😢(/