Kočík Chicco Activ3, Bugaboo Cameleon3 verzus Buffalo
Viem, ze podobna otazka tu uz asi padla, ale hladame kocik, ktory je lanky, skladby, dobry na cestovanie lietadlom, do rôznych terenov a bezpečný. Je mi jasne, ze idealny kocik neexisuje (a nase naroky su dost velke🙂 ale termin porodu sa blizi a urcite skusenosti mamičiek pomôžu viac ako recenzie 🙂 Dakujem!
A kolko ma kíl, marshmallow? Zvládol by aj pláž aj sneh? Vyzera velmi dobre.
My sme pri prvej mali Bugaboo Cameleon 2, ja som veľmi náročná na kočíky, som háklivá na vrzganie, hrkanie , ťažké ovládanie a pod. Výhody: veľká vanička aj v zime úplne v pohode, veľmi ľahko ovládateľný, pekný🙂, korýtková športová časť, malá v nej dobre spala, je dobrá aj z hľadiska vývinu, v zime keď bol sneh som si otočila rúčku a išla som veľkými kolieskami, čiže bez problémov, veľký košík a teraz ma už nič nenapadne🙂 U mňa nevýhody: skladanie by mohlo byť jednoduchšie, skôr teda to skladanie do normálnej polohy, chýbala mi ešte jedna poloha v rámci polohovania, bugaboo má 3, chýbala mi ešte 1 medzi úplným sedom a strednou polohou... inak nič. Kočík som po malej predala, lebo som nechcela druhé, ale potom prišiel zvrat a zrazu sme sa rozhodli pre druhé, teraz som tehotná a pozerala som veľa kočíkov, no doma už máme zase bugaboo cameleona len 3. Takže pre mňa víťazí....
@ellalivia neviem len teraz som ho kupila 🙂 malicka este v brusku 🙂
@marshmallow tak sa drzte a nech ste zdravi!
@ellalivia dakujem napodobne a rychli porod 🙂
@ellalivia ešte čo mi vadilo, že vtedy nebola predlžovacia strieška, pri malej som nevedela, že sú baby, čo šijú striešky alebo už sa dajú kúpiť originál, takže aj toto je už vyriešené a druhá malá bude mať predlžovaciu🙂 neviem, či ideš kupovať nový, ale my sme kúpili z Rakúska nie nový, ale predsa ako nový, viac sa tam oplatia tieto použité, lebo nie sú také zničené a hlavné je, že keď budeš raz bugaboo predávať, držia si cenu 🙂
Ahojte milé žienky. Neviem či mi budete vedieť poradiť. Mam doma vajíčko chicco a zaujímalo by ma, či to vajíčko by sedelo na všetky typy kočíka chicco. Praktický by mi stačilo už len kočík kúpiť, keďže mam vajíčko, ale nwm. či bude sedieť na hocijaký iný kočík značky chicco. Budem rada ak sa niekto nájde a bude mi vedieť poradiť. Ďakujem 🙂 🙂 🙂 🙂

Ja mam jane matrix rider 🙂 a vyzera fajn 🙂 aj sa dobre sklada