Kočík Chicco multiway. Aké máte skúsenosti?
Poradťe aké máte skúsenosti s týmto kočíkom, pretože si plánujem kúpiť a potrebujem vedieť aký je. Dakujem

•
19. feb 2009Holky já se taky dočetla, že kola jsou odpružená, měla sem ho doma a nějak to odpružení jsem nemohla teda najít :-N =-) 😕 :-S ....prostě tam nebylo... A bytelné jsou, to se mi líbilo, ale na délku už to bylo se skladností horší, do naší Fabie Combi se vešly jen našikmo a tím pádem zas zabrali celý kufr....byt nejsou široké...takže jsme hledali skladnější (kratší).
0
no já tam teda taky žádný odpružení necítím... 😃 ...nebo teda spíš malej to odpružení necítí 😃 😃
Také máme tyto golfky. Jsem spokojená 🙂 Mají i větší kola, tak zvládnou nějakou tu nerovnost, i když drncá jako každá jiná golfka, odpružení jsem tam taky žádné nenašla. Ale jinak fakt spokojenost. Jinak ty přední kola jsou jedním stisknutím lehce sundat, takže i když je možná trošku delší, tak i do miniauta jde složit hezky.
ahojky,
tak já jsem také čerstvou majitelkou Chicco Multiway. Prozatím spokojenost. Do Fabie v Combíku se nám vejdou v pohodě a nemusí se dávat na šikmo. Pokládáme je jakoby na bok (kočárku - ne kufru) a vejdou se akorát.
Odpružený teda nejsou 😃 ale svůj účel k dr. a po městě splní v pohodě, jo a malýmu se tam při tom drncání dobře usíná 😃
tak já jsem také čerstvou majitelkou Chicco Multiway. Prozatím spokojenost. Do Fabie v Combíku se nám vejdou v pohodě a nemusí se dávat na šikmo. Pokládáme je jakoby na bok (kočárku - ne kufru) a vejdou se akorát.
Odpružený teda nejsou 😃 ale svůj účel k dr. a po městě splní v pohodě, jo a malýmu se tam při tom drncání dobře usíná 😃
dakujem za odpovede a názory x-) x-) x-) x-)
ale furt ste mi nenapísali či tá discovery je čierna??idem to objednávať cez net,tak si chcem byť istá a naživo som honikde nevidela :-|
ale furt ste mi nenapísali či tá discovery je čierna??idem to objednávať cez net,tak si chcem byť istá a naživo som honikde nevidela :-|
ano,myslím práve tu kombináciu.aj mne sa páči,tak teraz fakt neviem ktorý :-N
červený???čierny???
červený???čierny???
Ahoj, taky máme barvu fuego, líbilo se nám i provedení discovery, ale říkali jsme si, že v létě by přes černou baru pálilo dost sluníčko. Manžel pak i upřednostňoval barvu wimbledon, ale já jsem s fuego vyhrála, prostě červená je super!
Zatím jsme ještě nevyjeli, ponnevadž tu je sníh.
Holk, bude si pořizovat k golfkám tašku, jako je u hlubokého kočárku, nebo u sporťáku. No nevím, kam ty všechny věci dát.
Zatím jsme ještě nevyjeli, ponnevadž tu je sníh.
Holk, bude si pořizovat k golfkám tašku, jako je u hlubokého kočárku, nebo u sporťáku. No nevím, kam ty všechny věci dát.
Mě přišla taknějak nepraktická ta taška z velého kočárku, měla jsem pocit, že mi to překáží při chůzi a taky když jsem dala malou na ležato, tak to bylo takový neforemný. Nakonec jsem to vyřešila tak, že jsem si pořídila kosmetickou taštičku v podobné barvě (má velikost zhruba šířka 25 x výška 18 x hloubka 15 cm), tak se mi tam suprově vejdou 3-4 papírové pleny, 1-2 látkové, flaštička s čajem, odsávačka a sušenky (nebo jiná svačinka). Tuhle taštičku mám dole v síťce (košíčku) pod kočárkem spolu s pláštěnkou.
taky mám tenhle kočárek a hledala jsem tašku, která nebude moc velká...našla jsem jen moc drahé a stejně byly velké...pak jsem narazila na MMB na tuhle a už jí mám 🙂
naprosto dostačuje na plenu, ubrousky, lahev s pitím a krabičku s nějakou mňamkou...víc není třeba...paní mi už šila vložku do sporťáku...je rychlá 😃
doporučuju !!!
http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=10614682&tab=4
naprosto dostačuje na plenu, ubrousky, lahev s pitím a krabičku s nějakou mňamkou...víc není třeba...paní mi už šila vložku do sporťáku...je rychlá 😃
doporučuju !!!
http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=10614682&tab=4
ja som mala trojkombináciu chicco trio enjoy discovery a teraz máme chicco multiway a spokojnosť maximálna. Máme ho vo farbe discovery. V Ba v altoyse stojí 178 Eur my sme ho kúpili sa 152 Eur v komplet výbave (madlo pláštenka, nánožník, opierka hlavy.www.enikybeniky.sk
ahoj klouzavka, do mojej fabie len tak-tak, prekážajú trocha dlhé rukoväte, je to fuška ich tam napratať, dávam ich trochu došikma kolieskami, ale vyjdú
ahojte, ja sa chystám zajtra do Poľska, už dávno mám vyhliadnutý Chicco Multiway, v All Toys stojí momentálne 140 EUR a v Poľsku vyjde do 100 EUR, tak som zvedava, či kúpime ......... 😉 dám potom vedieť.... 😉 😉
ak ho nezoženiem v Poľsku, mám vyhliadnutú kolekciu 2009 v Brne za 3540 Kč, aj to sa oplatí ....
papa
ak ho nezoženiem v Poľsku, mám vyhliadnutú kolekciu 2009 v Brne za 3540 Kč, aj to sa oplatí ....
papa
čaute baby,
dneska mi došiel Multiway,objednávala som ho z ebay.at,ale došiel bez madla,oni ku kočíku madlo totižvôbec nedávajú,tak sa vás chcem opýtať,či ho niektorá nemáte nazvyš,vlastne nepotrebné.ďakujem.
inak je krásny,mám fuego a tá červená bije do očí x-) x-) x-)
dneska mi došiel Multiway,objednávala som ho z ebay.at,ale došiel bez madla,oni ku kočíku madlo totižvôbec nedávajú,tak sa vás chcem opýtať,či ho niektorá nemáte nazvyš,vlastne nepotrebné.ďakujem.
inak je krásny,mám fuego a tá červená bije do očí x-) x-) x-)
Pepies, já kupovala multiway odtud, je snad nejlevnější co jsem na netu našla: http://www.kocarek.cz/kocarky-Chicco-KOČÁRKY%20...
Katulienko, madlo se myslím někde dokoupit dá, zkus prohledat net. Jinak kámoška ho nevyužívá, zkusím se jí poptat jestli si ho bude chtít schovat nebo ho třeba ráda střelí. Zítra se s ní uvidím a dám pak vědět 😉
Jinak my madlo máme a určitě využijeme 🙂
Katulienko, madlo se myslím někde dokoupit dá, zkus prohledat net. Jinak kámoška ho nevyužívá, zkusím se jí poptat jestli si ho bude chtít schovat nebo ho třeba ráda střelí. Zítra se s ní uvidím a dám pak vědět 😉
Jinak my madlo máme a určitě využijeme 🙂
Začni písať odpoveď...

Odošli