icon

Kočík Coletto Matteo Marco Polo 2012

jamien
6. jan 2013

ahojte.. máte prosím Vás niekto skúsenosť s týmto kočíkom?? je to niečo ako coletto matteo, ale má trošku iné prevedenie vaničky a športovej časti.. na marco polo sa mi viac páči vanička, no na obyčajnom coletto matteo 2012 sa mi zase viac ľúbi športová časť :D

Strana
z2
snepinka
13. aug 2013

Tak som sa bola naň konečne pozrieť a je rozhodnuté! Veľmi sa mi páči, je praktický, pevná konštrukcia, ľahko ovládateľný a aj manželovi sa veľmi páčilo jeho spracovanie, takže určite ano! 🙂 😎

5danula
5. jan 2014

@lenkaskl Dobrý deň. Chcela by som sa spýtať na športovej časti ste boli spokojná s priestorom medzi chrbtovou opierkou a madlom?? Na obrázku to vyzerá na velmi úzky priestor.

lenkaskl
7. jan 2014

ahoj, mam ten kocik u svokry lebo ho nepouzivam, pojdem sa pozriet a potom napisem, ona v nom malu este vozieva a nestazuje si, ale mne ten kocik proste nesadol

renatka80
7. jan 2014

Ahoj, moja kamarátka má Marco Polo. Je to perfektný kočík. Strašne sa mi páči to otáčanie rukoväťou. Keď viezla dieťa v smere jazdy a ono chcelo byť v proti smere jazdy tak iba otočila kočík rukoväťou. Vanička nemá polohovanie chrbátika, ale to tak až nevadí. Športová časť je dosť veliká malého v ňom vozila do 3,5 roku. Každý jej ten kočík obdivoval 🙂

var001
8. jan 2014

@5danula my mame coletto mateo, syn sa narodil velky a aj stale je vacsi ako rovesnici a v pohode sa tam zmesti, ma uz 14 mesiacov, urcite budete spokojna, mame aj sportovy kociar zn. Dema a ten je veru ovela mensi, ak by ste mali zaujem na jar budem coletto predavat, top stav

5danula
8. jan 2014

@var001 Dakujem za infošky, velmi mi pomohly pri rozhodovaní. Coleto si budeme kupovať ale verziu marco polo 2013. Prajem pekný deň. D.

Strana
z2