Kočík Concord Fusion: Skúsenosti a recenzie mamičiek?

deina
21. sep 2007

Mate niektora skusenosti v kocikom Concord Fusion? Strasne sa mi zapacili, aj som uz jeden videla nazivo v obchode (idem ho zajtra predviest manzelovi), vyzeral byt taky pevny a ma krasny zaujimavy dizajn. Ale vonku ho velmi nevidam u mamiciek, len jedna mi pisala, ze je s nim velmi spokojna. Ktora z vas ho ma? Ste spokojne?

21. sep 2007

nepoznám tu značku a nemáš link kde sa dá pozrieť?

Celkom zaujimavý, ale ja som za 4 kolieska 😀

trpezliva
21. sep 2007

Hej, je pekny, ale drahy...autosedacka este plus 6500 SK 😲 . A vanicka tiez dost..

21. sep 2007

no tak to je pekne mastný ja tak rátam za kočík do 8000 sk veď je to prakticky len na rok a to je drahý špás. Ja som skromná 🙂

21. sep 2007

kocik je velmi pekny, ta cena 15000 sk je aj z vanickou, autosedackou a buggy?

21. sep 2007

mne sa ten kočík tiež páčil..ale tá cena ma odradila..núkali nám na inzerát minimálne používaný za 42.OOO-komplet..koľko potom stojí fungl nový s celou výbavou..??

deina
autor

Ma styri kolieska. 😉

A je drahy, to hej. Sportovy + vanicka vyjde u nas v jednom obchode za 24 000Sk. To je bez autosedacky, ta neviem, kolko stoji.

22. sep 2007

http://www.alibaba.com/catalog/12293995/Stoke_X... sorry,ten kočík za 42.OOO,čo nám núkali,bol tento...
ale aj ten sa mi veľmi páčil..má ho Lakatošová,v zelenom..v tom by nás určite nikto neprehliadol.. 😀

22. sep 2007

no tak 42 000 by som uz fakt za kocik nedala....andy ten Stoke vyzera velmi dobre

22. sep 2007

to už je fakt hrozne veľa.. 😠

tilly
22. sep 2007

hej, fusion je veľmi pekný, ale moja teutonia je krajšia 😀
ale nie, akurát dnes som to porovnávala, stáli vedľa seba a na tom fusione sa mi strašne nepáči to v predu, taký stupienok, alebo oprieka na nohy... pôsobí to strašne tvrdo, neviem... ale s autosedačkou condord je to dobrý kočík... len ešte nie je prepracovaný do detailov, keďže concord je výrobca autosedačiek a nie kočíkov 😉

stokke, bugaboo, to sú kočíky na parádu a nie pre pohodlie a praktickosť 😉

maryam
22. sep 2007

No teda, mne sa ten stokke osobne velmi nepaci, taky "cudny" pripomina mi ten "rucny vysokozdvizny vozik" ktorym sa dvihaju palety 😀
A ta cena je prehnana... Inak celkovo Stokke vyraba tusim aj postielky pre babätka a to su ine "ceny".. 😒

23. sep 2007

ano stokke ma aj postielky, aj kopletny nabytok, ale drahe je to preto, lebo z malej postielky sa potom da urobit riadna postel, a vsetko ma viacero ucelou, je to super firma, kvalitna, preto sa za to plati...

24. sep 2007

no tak keď má č kolieska tak to lepšie ale je to dosť drahá vecička veru

zorusik
3. jún 2010