Dá sa vymeniť športová otáčacia časť z Concord Neo na konštrukciu Concord Fusion?

liaura
22. apr 2012

Kúpili sme kočík Concord Fusion 2012 a veľmi ma mrzí, že sa športová časť nedá otočiť v proti smere jazdy. Čítala som fórum na tejto stránke o tejto značke a jedna mamička písala, že kúpila aj športovú časť Concord Neo, z ktorej prehodí sedaciu časť na konštrukciu na Concord fusion. Teoreticky si myslím, že by to mohlo ísť. Len sa chcem predsvedčiť - ak máte niekto skúsenosti poraďte prosííím či je to naozaj možné.
Ďakujem vopred za všetky odpovede........................................................................ Linda

nibiru
22. apr 2012

zbehni do obchodu s kocikmi a vyskusaj tam 😉 či to ide 🙂

manila421
7. máj 2012

tiez planujem kupit len sedacku z Nea a nakliknem na fusion.maly sa uz nezmesti do vanicky ale este je amly na sportiak fusion, tak pokial dorastie bude v tom korytku z Nea len neviem kde to kupim len tu sedacku

nemi
15. jan 2013

Dievčatá, pokiaľ sa nemýlim, tak to nejde. Máme doma oba kočíky..a tiež sme kupovali Neo zo spomínaných dôvodov (pôvodne sme mali doma iba Fusion).

mimi1234567
24. feb 2013

No, tak ja viem o tom, ze sa to da, ale nevyzera to tak excelentne ako na Neo, lebo ta spodna lista na fusion, ktora drzi hlboku vanicku a potom je na nej navleceny sportovy potah, tam bude "taka opustena", ale nakliknut a vozit sa da. Objednat sa da kdekolvek v Nemecku, napr na ebay, kiddies24, mozes skusit napisat aj na www.concord.de; contact us, urcite poradia. Ja by som na tvojom mieste objednala skor skladaciu vanicku Scout, kludne aj z druhej ruky do 50 eur, ale zasa Neo vyuzijes aj neskor? Preco nechces aj podvozok Neo? Je bombovy, hlavne ten novsi s brzdou na rucke, myslim, ze ju tam dali v roku 2010. Nepaci sa ti Neo alebo sa bojis z nejakeho dovodu?

mariana1
7. jan 2014

Baby co poradite? Mam podobny problem. Mame concord fusion a chcela by som sportovu cast dat v protismere jazdy? Mam kupit novu konstrukciu? Alebo len tu sportovu cast? Velmi pekne dakujem za rady 🙂

manila421
26. feb 2019

@mariana1 ahoj prosim ta kupila si tu sedacku neo na concord fusion?dakujem