icon

Kočík Concord Fusion Travel Set 2012

stansn
20. aug 2012

ahojte, chcem sa opýtať na skúsenosti s kočíkom CONCORD FUSION TRAVEL SET 2012.. uvažujem nad týmto kočíkom. Ďakujem za info 🙂
http://www.miminkovo.sk/index.php?main_page=pop...

mandarinkadarinka
20. aug 2012

ahoj, ja som ho mala, je super, odporucam

ivani
20. aug 2012

ja mam 2011 a tiez som max. spokojna. velmi dobre a lahko sa kocik ovlada

stansn
autor
21. aug 2012

v popise kočíka uvádzajú, že vanička má bezpečnostný popruh, čo to znamená? že sa môže použiť na prevážanie bábätka v aute namiesto autosedačky? videla som také vaničky, v ktorých sa vozia bábätká v aute, je to tak aj pri tomto kočíku? ďakujem za info 🙂

ivani
21. aug 2012

ano vanicka ma asi v strede take siroke popruhy na suchy zips - cca 5cm siroke, da sa tam babatko priputat okolo bruska a prevazat v aute. k vanicke boli pridane take kovove svorky, ktorymi sa priputa vanicka k bezpecnostnym pasom v aute. sice ti vanicka takto zaberie cele zadne sedadla ale je to celkom pohodlne, ked niekam cestujes a vies ze budes potrebovat vanicku.

stansn
autor
21. aug 2012

jeeej, ďakujem, tak už neváham 🙂)

zdenka411
21. aug 2012

tento kocik je na nezaplatenie...... pri prvej som mala 2009 kolekciu a nemenila by som na nic.......ten kocik som vyuzila od prveho do posledneho dna a to som s nim skackala kazdy den tri poschodia kedze nemame vytah a o chvilu don pojde dalsie babo, kedze je ako novy........ vanicku naozaj mozno pouzit ako autosedacku a je to strasne prakticke a pre babo aj pohodlne..... mozes rovno v zavinovacke ci fusaku polozit do vanicky, nemusis to male babo krcit a pasat medzi nozkami....... vo vanicke sa da spodok polohovat takze dietatu pri prevoze mozes dat aj sklon...... a celkovo je to najpriestrannejsi stabilny kombinovany kocik..... 🙂

jamien
2. jan 2013

a prosím vás, aké sú vnútorné rozmery tej vaničky?? resp. má na dĺžku viac ako 82cm ? (zatiaľ máme vyhliadnutý kočík s takýmto rozmerom a je to najviac, ako som našla zatiaľ.) a ešte.. tá športová časť sa dá polohovať aj do úplného ľahu?? a akú máte skúsenosť s vozením po snehu v tomto kočíku..?? ďakujem veľmi pekne za každú odpoveď a hlavne rýchlu 🙂 mňa už veľmi tlačí termín pôrodu a kočiar stále nemáme, pretože ja neustále vymýšľam, ale hľadám pre nás to najlepšie 🙂

jamien
2. jan 2013

..ešte ma tiež zaujíma, keďže strieška je čierna.. nie je potom dsieťatku príliš horúco?? predsa len, keď na to začne v lete pražiť slnko, tak neviem.. tmavé farby ma od kočíka odradzajú, hoci som pri tomro vyčítala aj nejkú UV ochranu, alebo tak... neviem...

surviver
2. jan 2013

@jamien nie je bábu horuco,praveže čierna farba posobi "ochranne" proti slnečnenu žiarenie...už beduini to vedeli, preto sa obliekali do čierneho a v pusti je teda ina teplota 😉 ...my ho mame a okrem toho,že sa športiak neda otoči, tak aby ste videli na drobca,tak som na tomto sete žiadne negativa nenašla

jamien
2. jan 2013

aha, takže nie je športová časť použiteľná v oboch smeroch..?

surviver
2. jan 2013

@jamien nie len tak,že na drobca nevidite...ale da sa na to zvyknut,aj ked nam to trvalo skoro 2 mesiace,kym si drobec zvykol na to,že ma nevidi...

ivani
3. jan 2013

moj maly sa o mna vobec nezaujima v kociku. to ze ma nevidi, mu vobec nevadi. uz je v sportovej casti a tichucko tam sedka a pozera naokolo. obcas musim pozriet ci je vsetko OK lebo mi je az podozrive ako sleduje svet 🙂