Kočík Dema Nexxus alebo Babyace 042. Skúsenosti?

petra2505
28. aug 2009

Baby mate skusenosti s tymto kocikom?Ide o ten isty kocik len v Deme ho maju pod nazvom Dema Nexxus.Zaujimalo by ma : ci sa da potah cely stiahnut, ci ma nanoznik na sportovu cast, ci je kocik dobry na zimu, ci je lahky na nosenie po schodoch????A dalsia dolezita vec ci je lahko ovladatelny?
Dakujem velmi pekne za Vase rady, postrehy a nazory.

petra2505
autor
28. aug 2009

nikto nemate tento kocik? nasla som jednu starsiu diskusiu alebo vlastne kritiku, ze ide o kopiu BGB, ale ja by som chcela poznat nazory priamo na ento kocik - prosim baby

terenova
28. aug 2009

Ahoj Petra dockala si sa odpovede.Prave som pisala do fora na bugaboo.Ja mam nahodou od januara Baby ace.Vzdy som tuzila po Bugaboo .Uz som ho mala aj objednany .Nakoniec som objednavku zrusila pretoze som v Ostrave Avion parku nasla Baby Ace 042.Mali ho tam v oranzovej a striebornej farbe .Som zatazena na oranzovu .Stal 9000kč.Usetrila som rovnych 12000sk.Som maximalne spokojna a nelutujem ze som ho vymenila za Bugaboo.Je to navlas rovnaky kocik.Ma vsetky funkcie ako Bugaboo. Je lahucky velmi lahko sa ovlada.Mne sa mala narodila v january.Vies si predstavit perinka deka fuask .Vsetko sa mi voslo do korby a este k tomu mala vela miesta.U nas v DK mi ho kazdy obdivuje .Korba je velmi priestrana a da sa cela oprat.Sportova cast sa sklada dokonca z dvoch navlekov.Jeden je flis a druhy canvas.Z flisu je aj buda a ta sa da tiez cela vyzliect a vyprat.Pytala si sa na nanoznik?Sportova verzia na jeden a corba ma druhy .Oba su z flisu.Po schodoch sa lahko nosi a zimu som tu na Orave prezila bez sebamensich problemov.Vyhoda je aj ta ze nielen rucka sa da prekladat ale este aj corba.Dokonca som na mimibazare nasla jednu pani ktora sije aj nahradne potahy keby ta omrzela farba.Prave som si dala usit kvietkovanu budu pretoze som uz dala sportovu verziu.Ak sa ti paci kup si ho.Chcem ta este na jedno upozornit.Moja kamaratka je dilerka pre Demu a nexxus nie je to iste ako Ace.Vyzorovo su rovnake ale material je horsi a velmi sa kazia.Vobec sa im nepredavaju.Na to si daj velky pozor.Tk ak by si este nieco chcela vediet len napis .

petra2505
autor
29. aug 2009

Terenova velmi pekne Ti dakujem , dala si mi presne informacie ake ma zaujimaju takze uz sme sa rozhodli, nasla som si Baby ace ruzovy a teraz budem patrat kde ho v takej farbe dostanem kupit 🙂 Este raz vdaka.

terenova
29. aug 2009

Ahoj Petra kukni sa na www.babyexpert.cz pod nazvom Kobo je tam ten moj oranzovy.Skus tam napisat mozno by ti zohnali ten tvoj ruzovy.

petra2505
autor
30. aug 2009

dakujem za radu 🙂

terenova
23. nov 2009

ahojte
prave som zistila ze na babyexpert uz nemaju v ponuke Baby ace 042 . Kto by ho chcel tak tam skuste zavolat a opytat sa na Pikolo 1650.Tento nazov som mala na blocku z pokladne.Inac som ich videla na polskych internetovych strankach.
Vela stastia

romkop
10. máj 2010

ahojte,
s manzelkou rozmyslame nad tym ACE042 kocikom.
Chcem sa opytat par otazok.
1) Nevadi babatku ze sportova cast nema vystieratelnu sedaciu cast? Teda ked babatko spi a lezi, tak v podstate stale sedi s nohami hore, nie? Neni to pre babo neprijemne?

2) mate niektora celu trojkombinaciu? Teda aj s autosedackou? Idu tam aj ine zncky, alebo len sedacka od ACE?

3) co poviete na kvalitu prevedenia konstrukcie a materialu i po dlhsej dobe?

Velmi pekne Vam damy dakujem za akekolvek postrehy a informacie.

exotica
30. júl 2010

ahoj terenova mozes mi poradit kde mozem kocik baby ace 042 kupiť? surne

maribell
13. dec 2013

ahojte da sa este kocik kupit? ..ja som ho nasla za vyse 500 este ale to sa mi zda dost ..nasla som ho na polskej stranke za 215 eur ..

999cicka999
5. mar 2014

@maribell asi neskoro ale tu je pouzity http://deti.bazos.sk/inzerat/34724043/Kocik-dem...
Ja som si teraz kupila pouzity baby ace v piatok mi pride neviem sa dockat,

maribell
5. mar 2014

@999cicka999 mno skoda ale uz neskoro ..uz sme kupili iny kocik .. ale ked ti pride daj mi vediet aky je 🙂

janka22982
27. mar 2014

maribell ja mam cierny a predavam ho ak mate zaujem napiste spravu

janka22982
27. mar 2014

@maribell ja mam cierny a predavam ho ak mate este zaujem napiste spravu

monkes25
22. jan 2017

Ahojte dievčatá neviem ci ste tu ešte aktívne ale mňa by zaujímalo či neviete kde sa dá kúpiť náhradná strieška na tento kočík. Dostala som ho po sesternici ale striesku by som chcela novú.. Ďakujem