Odporučte kočík značky Moon

10. jan 2022

Ahojte.
Tie, ktoré máte Moon kočíky, ktorý model máte a ste s ním spokojné ?
Páči sa mi Moon Rease napr, ale celkovo aj iné modely sú fajn, akurát tak ma zaujíma hlavne zaobchádzanie sa so športovou časťou. Budeme kupovať 2kombi a aj z vlastnej skúsenosti viem, že športové z 3kombi sú gŕc, tak by sme chceli predísť podobnému problému. Z videí, čo som pozerala sa skladajú celkom jednoducho, lenže tí ľudia sú už skúsený v tom tak to môže skreslovať. Bohužiaľ nemám možnosť si ísť osobne vyskúšať hociktorý model, preto mi neostáva nič iné, iba sa skúsiť poradiť tu a buď ma teda uistite v tom, že športový kočík je uplne v pohode, lahko nastaviteľný,skladatelný,ovládateľný alebo mi to naopak vyvrátite.
Ďakujem za rady,postrehy

zuzinkka18
10. jan 2022

Ahojky my máme Moon resea s...no používam zatiaľ iba hlbokú vaničku...kočík mi každý chváli- je ľahký dobre sa s ním manipuluje, nezaberá veľa miesta v aute, ľahko sa skladá, je peknej farby...neviem odkiaľ si, na ceste sa s ním ide parádne no na dedinský terén je to trošku hrkalka (používam na dedine)

gabu_lienka
10. jan 2022

Ja som mala Moon resea S a bola som s nim max spokojna. Nemam mu co vytknut. Casto som ho nakladala /vykladala z auta a naozaj sa sklada tak jednoducho a lahucko ako vo videu. Ovladatelny jednou rukou, ked cestujes nabalana, vanicka sa da zlozit do placky. Ja som kocik plne vyuzila - aj sportovu cast. Nemusela som kupovat dalsi sportovy kocik (hlavne ked vsetky sportaky maju taku vahu ako som uz kocik mala a vobec sa lahsie neobladaju, skor naopak). V 1.5 roku som kupila uz iba 7kg golfac, maly uz vacsinou chce ist peso.
Resea je asi z moonov najmensia, ja som taky kocik potrebovala kedze nemame v dome vytah. Style, scala boli vacsie. Na tomto sa mi zdalo aj to skladanie jednoduchsie. Skoda, ze nemas moznost skusit a porovnat. Tak najlepsie zistis, co ti vyhovuje.

mon1806
10. jan 2022

My sme pozerali Moon style nový 2022 je v super cene na Male ja..... Boli sme ho aj pozerať ale no neviem nezdal sa mi, jednak menej opruzeny, zvládne asi len také cesty v meste netuším, a keďže mam doma už 5 ročného budeme chodiť aj do prírody potrebovala som niečo čo zvládne aj to a nie je taký tvrdý, ďalšia vec co sa mi na nom nepáčila bola na vanicke strieška keď ti dieťatko spi a chceš ju prepolohovat tak ho asi zobudíš lebo nemá tie cvoky na polohovanie ale nasilu polohu ješ a dosť sním hrka, na športovej časti keď chceš predĺžiť hlavne v zime je tam strieška ktorá je sietkovana čiže cez ňu strašne fúka ale jedna pani na Fb originál robí také nášivky to by sa dalo vyriešiť, inak bol krásny ale nakoniec som zakotvila pri cybex priam a ten už mám aj doma

autor
10. jan 2022

@zuzinkka18
@gabu_lienka
A mali ste niektorá k tomu cybex vajíčko (aton 5 alebo M)? Podla popisu pri adaptéry nan pasujú cybex vajíčka, ale pri konkrétnych vajíčkach tento model neuvádzajú ako kompatibilnú :?
Inak som už na 90% rozhodnutá pre tento model

autor
10. jan 2022

Ďakujem za postrehy 🙂

zuzinkka18
10. jan 2022

S vajíčkom neviem poradiť

gabu_lienka
10. jan 2022

Sice som mala vajicko kiddy, ale 100% pasuje aj cybex
Uvedene to ne pri adapteroch na moon