Kočík Disney hauck

hapty
25. feb 2012

ahojte maminky prosim vas mate niektora tento typ kocika -kocik disney hauck- ... ake mate s nim skusenosti??? za kazdu odpoved dakujeeeemmm 😉

hapty
autor
25. feb 2012

... to naozaj nikto???? ☹

mummy01
25. feb 2012

ja som mala golfac Disney Hauck a bola som velmi nespokojna,aj som ho reklamovala a trvala som na vrateni penazi-kolieska nenormalne vrzgali a co bolo najhorsie uchyty striesky o konstukciu kocika boli nechranene a dcerka si raz o ne takmer rozbila hlavu ked sedela v kociku.

martinka17
25. feb 2012

@hapty tiež som mala požičaný golfáč hauck, ale použila som ho len pár krát a kúpila športiak. celý sa triasol, nedal sa tlačiť jednou rukou, malý v ňom nevedel sedieť☹ Niečo také, ale rúčky neboli spojené.
http://www.obchodny.sk/product/sportovy-kocik-s...

nibiru
25. feb 2012

ahoj ja som mala hauk snooper a sokojnost ziadna mala som si radcej za tu sumu kupit daky kvalitny pouzity lenze som chcela novy lacnejsi ze v pripade potreby by sa dal reklamovat ...mne sa zlozil aj s malou ked som schadzala s obrubniku podotykam ze bol riadne zaisteny neda sa zle zlozit aj som to nahlasila na soi ale podla testou bol ok po mesiaci boli tie spoje akoby vyhegane aj som ho reklamovala ale neuspesne .......bol uzky,kratke lezanie len 70cm.vaha do 15kg ale otom silne pochybujem ked bol prazny super sa ovladal no ked v nom sedela dcera uz nie.kolesa boli fajn aj nakupny kosik.