ahojte! strašne sa mi páči tento kočík. chcem len športový. má niekto skúsenosť??????
no ja by som chcela oboje aj vanicku aj sportak, zda sa mi fajne lahky, a dobre skladatelny... zatial ho este ziadna z vas nekupila?
ahojte mne sa tiez pozdava tento kocik a hlavne nam sedi velkost kedze mame maly vytah viete mi niektora poradit kde by som si ho mohla pozriet nazivo v BA?
@danlu mali by ho mat v babyland, treba tam zavolat 😉
Tak my sme si ho kupili cez internet, v aladin kocikoch. Velmi sa nam paci, je super lahky a lahko sa sklada. Vyskusany v terene ho nemam, lebo mame termin az v juli 2011. Ale super sa s nim jazdilo aj po byte.. 😵
@matilde111 ahoj, uvažujem nad kupou tohoto športiaku, aké máš z neho dojmy za tých niekoľko mesiacov používania? Ďakujem za vyjadrenie 🙂
@lillian je neskutočne ľahký, a bol veľmi lacný, myslím, že sa to oplatilo, lebo 2-kombinácia stála 290,- Eur. A inak každý ho chváli...som spokojná, ešte uvidím keď prejdeme na športový...asi za 1-2 mesiace.
@matilde111 ahoj, mozem sa spytat, je vanicka velmi mala? Podla rozmerov sa mi zda, ze hej, taka ta novodoba mini vanicka... a aky je vysoky, teda je vanicka polozena nizsie ako u klasickych kocikov??? Tu sportovu cast ste este nepouzili??? dakujem
@evatko áno vanička je malá a aj nižšie položená, športový som už použila, je veľmi malinký, taký ako z kvetu makového...🙂
@matilde111 ahoj,nemala by si na predaj vaničku na firstwheels twin? 🙂
@romcha mám vaničku....a už ju veru nepoužívam....je čierna...
@romcha ja mám vaničku na city elite....tá vanička má rozmery 22x80x38 cm......je na predaj
ahoj... mozem sa opytat ako si spokojna s kocikom? negativne, pozitivne postrehy z pouzivania...
uvazujem nad jeho kupou, no neviem nikde najst nijake skusenosti mamiciek...
dakujem 😉
@matilde111 sprava vyssie.
@matilde111 aj mna by zaujimalo ako i spokojna so sportiakom. Porad nam. 🙂
ahojte baby no tie co mate alebo ste mali tenko kocik,boli ste s nim spokojne?hlavne ma zaujima ta sportova vast,dakujem
Baby kde sa da kúpiť Firstwheels City TWIN? Ďakujem
ahojky, aj mne sa celkom paci, ja som chcela kedysi pre dvojicky prave city elite twin ale nedal sa nikde kupit, resp. vidiet
Je to vsak dobra holandska znacka a ja si chcem kupit bud Mutsy slider,rider alebo prave Firstika. Ma super cenu a mal by byt aj kvalitny.....inak ti zial poradit neviem a uvitam ak sa niekto prida